Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба за помощ - регистрация във форума на Мото Зоната

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Молба за помощ - регистрация във форума на Мото Зоната

Преди време имах регистрация във въпросния форум, но не помня нито потребителското си име, нито паролата. Тази сутрин си направих нова, за да поканя собствениците на италиански возила на 2 колела на Италфеста - така и не получих активационен мейл. По-късно през деня направих втори опит, но съобщението беше, че потребителското име вече е заето. Опитах да открия администраторски мейл, на който да драсна за проблема - без успех. Моля за някакви идеи как да се справя с това.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Потребителското име вероятно си е твоето, но не помниш паролата. Няма ли в логин прозореца опция за забравена парола? Ако има, поне e-mail - а с който си се регистрирала е по-вероятно да си го спомниш.

Тази услуга поне е автоматична и не зависи от разни администратори.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Потребителското име вероятно си е твоето, но не помниш паролата. Няма ли в логин прозореца опция за забравена парола? Ако има, поне e-mail - а с който си се регистрирала е по-вероятно да си го спомниш.

Тази услуга поне е автоматична и не зависи от разни администратори.
      Не, не помня, а и е много вероятно да не съществува - беше доста отдавна. В някакъв момент ликвидирах набързо няколко мейла от бяс, че не успявам да се сборя със спама.

Дори ако някой може просто да ми даде координати (да речем - мейл) на някого от администраторите, ще съм благодарна.

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

Друг вариант е: ако някой с регистрация има желание, може да пусне тема - ще му помогна да я сътворим.
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Виж си в спам папката. Аз имам регистрация там, но с малко постове и няма да е авторитетна темата.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
          Виж си в спам папката. Аз имам регистрация там, но с малко постове и няма да е авторитетна темата.
          Жив да си!
          Имаш едно питие от мен на феста!!!

Благодаря за идеята. Гледам мейла си на телефона и за постъпващите в спам папката не получавам нотификации.

Още веднъж благодаря.
          Заключвам темата - изпълни предназначението си.
          Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 17:41.
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
          X