Преди време имах регистрация във въпросния форум, но не помня нито потребителското си име, нито паролата. Тази сутрин си направих нова, за да поканя собствениците на италиански возила на 2 колела на Италфеста - така и не получих активационен мейл. По-късно през деня направих втори опит, но съобщението беше, че потребителското име вече е заето. Опитах да открия администраторски мейл, на който да драсна за проблема - без успех. Моля за някакви идеи как да се справя с това.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Молба за помощ - регистрация във форума на Мото Зоната
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Потребителското име вероятно си е твоето, но не помниш паролата. Няма ли в логин прозореца опция за забравена парола? Ако има, поне e-mail - а с който си се регистрирала е по-вероятно да си го спомниш.
Тази услуга поне е автоматична и не зависи от разни администратори.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПотребителското име вероятно си е твоето, но не помниш паролата. Няма ли в логин прозореца опция за забравена парола? Ако има, поне e-mail - а с който си се регистрирала е по-вероятно да си го спомниш.
Тази услуга поне е автоматична и не зависи от разни администратори.
Дори ако някой може просто да ми даде координати (да речем - мейл) на някого от администраторите, ще съм благодарна.
---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
Друг вариант е: ако някой с регистрация има желание, може да пусне тема - ще му помогна да я сътворим.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеВиж си в спам папката. Аз имам регистрация там, но с малко постове и няма да е авторитетна темата.
Имаш едно питие от мен на феста!!!
Благодаря за идеята. Гледам мейла си на телефона и за постъпващите в спам папката не получавам нотификации.
Още веднъж благодаря.
Заключвам темата - изпълни предназначението си.Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 17:41.
Comment
Comment