Известие

Collapse
No announcement yet.

кажете професионалното си мнение за това...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• кажете професионалното си мнение за това...

Моля ви кажете ми какво мислите за този автомобил, но без да си спестявате всякакъв вид коментари.
    За това става въпрос

Мен нещо не ме кефи името на продавача
    2011 Giulietta MA-ex
    1995 155 1.8 TS 8V
    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

единствено това май е съмнителното

иначе много добра кола - двигател ,км не са мн ... само дет с тая броня ще имаш ядове в БГ
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Доста илиенско изглежда, има вид на тотално неподдържана кола , а и така неприветливо зеят дупки на местата на говорителите- аз не бих я погледнал отблизо

Comment

Пише нещо в края на обявата, което ме затруднява и не знам някакъв проблем ли е или я хвалят много
          "Leider hat er ein paar Mдgel: -Ledersitze gebrauchsspuren -vordere StoЯdдmpfer mьssen erneuert werden. . Motor und Getriebe einwandfrei... Es macht eine Menge SpaaaaЯЯЯ...Wenn sie fragen haben kцnnen sie mich anrufen."

Освен това накрая има още един притеснителен надпис: "Current security information"
          sigpic

Comment

Като гледам продавача, км и двигателя - бас ловя,че яко е издухана тая кола....
            Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Ок тогава от БГ за колко пари мога да си купя прилична ГТВ, не казвам да е супер или да е трошка, а да е нирмална количка, примерно 200-220 к.с. ?
              п.п. А това, че няма говорители и ЦД не ме интересува особено, не държа на музиката и на външния вид, а на двигателя.

Comment

е как пък го познахте че е издухан двигателя само от снимките не ми стана ясно??!? Колега, аз карам ГТВ 2.0 със GTV cup Limited пакет. бронията ми е точно толкова ниска и наистина трябва да се кара по-внимателно по нашите пътища. като цяло много добре изглежда колата просто една мивка и едно пастиране и трябват. Сега ако трябва да сме коректни никой не кара кола 220 коня с 40 км/ч. шанса да са и взели живота на количата е сериозен. обаче с всяка кола е така. ако си се спрял на ГТВ седни и помисли сериозно за + и - на този модел. аз лично ти го препръчвам. колата е невероятна и като вървене и като возия. за външен вид да не говорим. ако искаш обади ми се на 0887 38 70 17 и ще ти разкажа всичко за този модел на Алфа.
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Ок мерси но ако може да ми кажеш за тези пари колата добра ли е и ако си купя от БГ колко пари ще ми струва за добра количка аре може а не е 200 коня, щото много ще гълта, може да е като твойта примерно 150к.с и ако може да ми кажеш от опит колко гори градско и извънградско, щя съм ти много благодарен.
                  п.п. А какво ще кажете за това:

Данни:
                  Дата на производство - август 1998 г.
                  Тип двигател - Бензинов
                  Мощност (к.с.) - 155 к.с.
                  Скоростна кутия - Ръчна
                  Категория - Купе
                  Пробег - 111000 км
                  Цвят - Сив

Особености:
                  2(3) Врати
                  ABS
                  Airbag
                  Аларма
                  Бордови компютър
                  Ел. Огледала
                  Ел. Стъкла
                  Застраховка
                  Имобилайзер
                  Климатроник
                  Ксенонови фарове
                  Лети джанти
                  Металик
                  Нов внос
                  Серво управление
                  Стерео уредба
                  Халогенни фарове
                  Центр. заключване

Comment

Виж тази тема..>Все още е актуална само цените има много голяма промяна

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 47&start=0

ГТВ бяло перфектно
                    GTV-2.0 TS,1996г. Бяла,но уникална и много добре изглеждаща,клима,кожа,заден спойлер,бели джанти и т.н. В перфектно с-е. Цена-6800 лв.

-->> http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... c&start=15

Аз това го гледах и наживо е наистина прекрасно..Бялото много му отива, а и самата кола е много запазена... Незнам на тази ниска цена дали ще има коментар, като за човек от форума...Аз лично не съм имал инетерес за покупка и за това не съм се интересувал от коментари по цената и прочие...

Иначе ГТВ са си супер :P , но и Купетата вече се намират доста спретнати за по 6000-7000лв.

Иначе приятел- от Севлиево си купи за 8500лв. от човек перфектно сиво без драскотинка 150коня. 97г. с 17" джанти много яки...
                    Та предполагам, че това всичко инфо ще те ориентира...
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

колега, на тази кола един от "проблемите" с които трябва да се примириш е разхода на гориво. градско в задръстванията разхода под 15/100 не пада. може обаче да се качи...в зависимост от степента на амортизиране на двигателя, скоростна кутия и т.н. извънградско харчи с нормална скорост около 10-11/100. и пак казвам всичко зависи от шофьора и начина на каране. все пак ако си решил да си купиш такава кола 3-4 лв на 100 км няма да ти правят впечатление. аз си купих ГТВ септември 2006 и уцелих най-строшената кола ж страната. в момента е почти като нова и мога да кажа че не съжалявам грам. моето мнение е че ГТВ е класи над Фиат купето. в момента за около 8000 лв можеш да си вземеш страхотно ГТВ. само не се мятай на първата срещаната кола а си помисли добре. ако си от София може да ми се обадиш ще дойда да ти покажа моята ще се качим за едно кръгче и сам ще си прецениш. аз винаги съм насреща.

Comment

Колега мерси, за отзивчивостта ти, но ако може за 8хилки да си купя прилично ГТВ ще е супер. М-у другото аз не разбирам много от автомобили, и когато реша да си купя автомобил, наистина ще трябва някой по голям разбирач да дойде с мен. А относно разхода на гориво, не ме притеснява много, защото щом съм си взел кола 150-200коня, ми е ясно, че трябва да давам доста пари за гориво. Но ако кможе да ми покажеш горе-долу какво ГТВ мога да си взема за 8-9 хилки ще съм ти благодарен.
                        п.п. Някой тук беше споменал, че е виждал този фиат в действие ако може да даде някое клипче да видя за какво става въпрос, или някой да даде с ваште ГТВта какво правите,за да мога да разбера точно как стоят нещата

Comment

Е на , гледай
                          http://videos.streetfire.net/search/GTV ... cdabf6.htm

ако си избираш и жена по филмчета и мнение на използвали я неааам думи

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                            ....ако си избираш и жена по филмчета и мнение на използвали я неааам думи
                            Е това е вече истиснко мнение.
                            Ако си харесал гтв и си фен купи си гтв. Отиди на някоя среща, кажи на някой с такъв автомобил да те повози, а пък ако е ларш и ти да го даде да покараш
                            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

колега, за 8-9 хил. лева можеш да си вземеш доста сносно ГТВ. но това е кола с по-големи разходи и по-скъпи части. фиата е доста по-евтих, но не може да се сравнява с Алфата по качество, дизайн и класа. всеки втори пернишки гъзар е с такова фиатче цялото в SiGi

Comment

Working...
                              X