If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
леле Мордохи какво ще правиме бе нема кой да вдига наздравици ти не пиеш аз цигарите пак спрях ще ни отлъчат на малки групички според потребностите,простотията и лакардиите не си ги спрял поне нали?аз не съм от мене все си бликат,споко си земеме един вестник 3 та възраст си седнеме некъде кротко и си четеме на глас или па си ходиме на Чепинска река.
Какви са тези Алфа Партите - гледам, че и някакво друго се е заформило.
Явно много Алфи и алфисти има вече в тази наша малка България, та се налага и друго да има, или разцеплението и навлязло и тук, както навсякъде у нас.
Ако прецениш, че няма масовост, по-добре, я изряскай тази тема, макар, че твоето субективно мнение не е меродавно.
Младежо, според субективния ми критерий, правим списъци на това кой къде ще спи и кой какво ще яде, но не и кой на кого ще посяга, така че - субективно моля да се придържате към темата, за да не се налага да трия онази част от нея, касаеща въпроси извън списъците
В противен случай, поемаш ангажимент да дойдеш и като ръководител движение да ни наредиш: ти с тая, ти с оня, Тошко със Срефчо и пр.
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
аз се въздържам от много време да чета 3 ма човека от форума блокирал съм ги не ги чета като вляза,просто са ми безразлични като форумци и в каквато и да е светлина не че нямам чувство за хумор и не ми понасят за мене са друга порода пияници скучни и безполезни тролове,Ранобудниче не ти ли се струва че някой отчаяно драпа и за минута внимание по всяка една тема дори и нощтно време,аз пък ако някой от тях дойде на сбирка няма да седя до него да си седи сам да си яде и пие какво си донесе и да си отвори лап топа си чати в форума,като не го устроива нищо да си го направи сам,не ти ли идва в повече в прав текст да се занимаваш с малоумни полуидиоти дето не са дошли на една сбирка и са тотално нежелани тролове,с менторски тон някой се загрижил дали някой ще получи плътски удоволствия и чака да му се дават напътствия от колеги и родители,не е тема за лигавене и толерантност няма,да си направи тема за нова година и да си пише в нея и да си кани кой с кого ще спи и какво ще яде ако иска и фафли Кайлъка да яде печени на барбекю все тая ми е ако иска си сложи и белите бъбречета на скарата негов проблем,форумни Сашо диковци селски зевзеци последна инстанция на форума да дават напътствия на 30 човека кое как айде нема нужда,и както казват по северозапада -маре койо не а мал да мре.
Румба, за съжаление това е новата реалност не само у форума ...
Аз лично се надявам сбирката да стане супер - манджата от Румен, снимките от мене, доброто настроение и страхотната атмосфера - от всички!!!
Аре наздраве, и до скоро - че то както си говорим, ей-ся ша доде деня
Младежо, според субективния ми критерий, правим списъци на това кой къде ще спи и кой какво ще яде, но не и кой на кого ще посяга, така че - субективно моля да се придържате към темата, за да не се налага да трия онази част от нея, касаеща въпроси извън списъците
В противен случай, поемаш ангажимент да дойдеш и като ръководител движение да ни наредиш: ти с тая, ти с оня, Тошко със Срефчо и пр.
Би могло да ме ядосаш, предизвиквайки идването ми на партито и раздаването на справедливост, но съм на Рожден Ден в този ден, с участието на една, не много известна, но добра рок-банда TORNADO - Izguben
Румба, за съжаление това е новата реалност не само у форума ...
Аз лично се надявам сбирката да стане супер - манджата от Румен, снимките от мене, доброто настроение и страхотната атмосфера - от всички!!!
Аре наздраве, и до скоро - че то както си говорим, ей-ся ша доде деня
нас новата реалност няма да ни стигне в пълна безопасност сме бъди сигурен,1 месец е,и трябва наистина да има 2 сбирки в годината или поне 2 повода за сбирка,а мястото като дестинация е супер просто.
ПрУфесор Стефан и компания - 2 бунгала с номер 4 и 5.
За себе си записвам двойна стая.
Довечера или утре ще коригирам списъка с нощувките и ще актуализирам първи пост.
Сметката, по която може да превеждате суми, е:
BG37RZBB91551097108885 в Райфайзенбанк (България) ЕАД с титуляр Горица Българанова.
Моля, изписвайте ясно в основанието за чия резервация е преводът (името на наредителя не ми е достатъчно, ако е различно от името на човека, за когото се плаща).
За хората, които чакат информация за сумата, която следва да се заплати за присъстващо дете, ще кача инфо веднага щом го получа.
Крайният срок, до който следва да подам брой стаи, е вторник - 18 ноември 2014г., поради което моля за вашата активност. След тази дата ще ми е много трудно да резервирам повече от стая-две допълнително.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment