Известие

Collapse
No announcement yet.

Варна - София през Ришки Проход или Бургас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Варна - София през Ришки Проход или Бургас

Имам път до София тея дни и се чудя кой път да хвана. Принципно ще бързам, та затова ми трябва надеждно бърз маршрут. Затова мисля да мина отдолу. А и не съм изкарвал цялата магистрала, откакто са я направили, та да я пробвам
    Не е изключено да има мъгли покрай морето сутринта рано (тръгвам в 04:00), та затова обмислям дали да не мина и пред Ришкия.
    Кой маршрут бихте ми препоръчали и защо?
    Благодаря предварително.
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

По Хемус, естествено, освен ако не искаш да се разнообразиш- давай през Омуртаг-Котел за разнообразие.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Ришкия, пътят е ОК, скоро миннах оттам.Кара се доволно бързо...ма с бендзинова алфа, за япончета не знамИ Омуртаг Котел не е зле...то всички пътища извън Варна ще ти се сторят баровски.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

По магистралите е голяма скука, а пък и те едни магистрали.
        sigpic

Comment

Благодаря, момчета. Аз пак да кажа, че питам специално за пътя на отиване, че трябва жив-умрял да съм в София в 12:00. Затова по "Тракия" ми се струва най-добре. Въпросът ми е дали да мина покрай морето или и през Ришкия става - за мъглите основно е думата.
          _______
          146 JTD - ex

Comment

При това положение, ако бях на твое място, бих се карал по царския път по Хемус - при Севлиево може да очакваш мъгла, но пък си минаваш Стара Планина по магистрала.
            sigpic

Comment

Рижкия проход ми е предпочитан напоследък стига да не попаднеш в някоя върволица от тирове.
              През Бургас съм го отписал пътя заради движението.
              Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

През Ришкия проход е супер. Аз по-бързо до Варна не съм стигал по друг маршрут с нормално каране.
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                  Благодаря, момчета. Аз пак да кажа, че питам специално за пътя на отиване, че трябва жив-умрял да съм в София в 12:00. Затова по "Тракия" ми се струва най-добре. Въпросът ми е дали да мина покрай морето или и през Ришкия става - за мъглите основно е думата.
                  Миналата есен го ядох през Бургас, мъгла и хлъзгав път,Ришкия е по-добре.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Миналата есен го ядох през Бургас, мъгла и хлъзгав път,Ришкия е по-добре.
                    Ми да, хем до Шумен мислиш дали да не отпраскаш през Търново.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

За момента се колебая дали да е през Бургас или Провадия - Карнобат - Айтос. През Бургас ми е фаворит, стига да няма мъгли.
                      Митак, бензиновия натурализиран японец (щото е английски дизайнът и изпълнението) върви той, върви. Понахарчва си, ама то нямаше да е бензин иначе
                      _______
                      146 JTD - ex

Comment

За момента се колебая дали да е през Бургас или Провадия - Карнобат - Айтос. През Бургас ми е фаворит, стига да няма мъгли.
                        Митак, бензиновия натурализиран японец (щото е английски дизайнът и изпълнението) върви той, върви. Понахарчва си, ама то нямаше да е бензин иначе
                        Аз винаги си минавам през Провадия-Айтос
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Добре де, каква епричината да го предпочетеш, освен , че е по-малко натоварен?
                          Аз бях минавал по него преди 5 години с алфата още, преди да го оправят. Кофти си беше тогава,че имаше доста дупки тук-таме.
                          _______
                          146 JTD - ex

Comment

Добре де, каква епричината да го предпочетеш, освен , че е по-малко натоварен?
                            Аз бях минавал по него преди 5 години с алфата още, преди да го оправят. Кофти си беше тогава,че имаше доста дупки тук-таме.
                            -60,70км приблизително се спестяват
                            Не е в цветущо състояние но си е добре пътя

Псевдо жипа не Алфа ... карай смело .
                            Но ако не го познаваш би било добре да си внимателен , особено щом ще пътуваш рано сутринта .
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Аз пък не успях да разбера, какво е причината, автора на темата да пътува по най-логичния и добър път Варна - Шумен - Търговище - Търново - Ябланица - София.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X