значи вчера вечерта си пътувам аз от Пазарджик до моито родно село и 2-3 километра преди него някакъв ме настига..... до тук добре, настига ме ама тоя тъпанар не са ли го учили като настигне кола пред себе си да сменя дългите светлини с къси защото в противен случай знаете за какво става въпрос
намалявам аз давам му десен мигач ама онова влечуго не ме испреварва най-накрая се ядосах и спрях, глупака вече трябваше да ме изпревери, след като ме испревари постъпих малко като него настигайки го с включени дълги ама той си го заслужаваше а пък и не можеше да ми се радва дълго на дългите понеже трябваше да се отклонявам вече от главния път....тоя направо ми искара очите а на всичкото и отгоре и валеше и знаете колко е приятно да има трафик ти да караш на къси (даже в момента единия фар ми е изгорял и на къси малко лошо виждам)да вали да ти блести от дъжда пътя и някакъв неандерталец да кара по теб на дълги....е такава случка няма
тоя напра ми идеше да го
или може би
!!!
пиша и споделям тази случка с вас защото според мен няма култура на пътя, но поне ние макар и една малка шепа от шофьорите в BG нека бъдем по-възпитани и толерантни към другите учасници в движението!!!

тоя напра ми идеше да го

пиша и споделям тази случка с вас защото според мен няма култура на пътя, но поне ние макар и една малка шепа от шофьорите в BG нека бъдем по-възпитани и толерантни към другите учасници в движението!!!
Comment