Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся пазар за употребявани камиони - Италия/Германия/Холандия?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся пазар за употребявани камиони - Италия/Германия/Холандия?

Колеги, както може би става ясно от заглавието, интересува ме, дали някой може да ме насочи към нещо подобно на нашето Горубляне или Дупница, но за товарни автомобили, в Италия, Германия, Австрия, Холандия, Белгия и т.н.?!
    По план идната седмица пътувам и всякаква информация ще ми бъде полезна.
    Обявите по немското мобиле.де не ме греят, че се нагледах на варели.
    Контакти с джамбази не желая да осъществявам по ред причини!

Благодаря предварително за помощта
    Last edited by Kuku; d.m.y г., 00:38.
    sigpic

тая техника не можеш да си я купиш сам и по картинка,камион се купува с тираджия,гледа се за един куп работи от писец на шайба избити маркучи хидравлика датчици за тегло на мостовете ако е хладилен компресорите абе какво ли не,не знам дали разбираш от тия неща вкупом,като казваш варели навсякъде са такива,зависи до какви пари и за какво си тръгнал може да се случи от тука да вземеш нещо по добро оправено,там ремонтите са хиляди изпуснеш ли нещо,ново най изгодно е от Турция щото са най големия производител на автобуси като почнеш ванчета и кво ли не,влекачите на Мерцедес са най евтини там нали ги сглабят и може да клъвнеш нещо ново на тънка цена дето после след 3 години да го продадеш за повече пари от колко си го взел,виж за кво иде реч там първо,иначе държавата като си купиш камион от там им осигурява работа имат си договори и турчина къде си купи камион от там автоматично получава работа за него.

Comment

Аз няма да пътувам сам и няма да купувам със затворени очи
      Водя правилните хора с мен, инструменти, диагностика и прочие, но въпроса е накъде да тръгна?
      Дали някой знае обособено място за подобни машини, конкретно малък камион до 12т., за да отида да разгледам на живо, а не само да ме лъжат разни руснаци и албанци по обявите в интернет.
      sigpic

Comment

те повечето са араби по Германия с колите,горе долу нещата са така сутрин много рано се купуват вестници и се гледат обявите за коли,още в 7 часа сутринта започват да се ограждат и звънят на собствениците и ги изкупуват,от там ги събират и почват да ги продават,в Англия има пазар за коли всеки понеделник обаче забравих града как се казва беше нещо с А по спомени,та пазара е в понеделник сутрин до 5 следобяд,там са цени народни и има попадения виждал съм с очите си коли домъкнати от там,врътката е като си харесаш нещо чакаш до преди да затвори пазара тогава търговеца циганина и тн трябва да чака до другия понеделник а охраната на пазара го гони на вънка а той често няма книжка тая кола няма застраховка и тн и го спъва и иска да отпуши парите и тогава е момента като лешояд на мърша да връхлетиш на чирепете,най добре си отсей по обяви в близки градове си набележи нещо и ги обиколи кво изпадне хладилник ли ще е дрехарка ли ще е с борд ли ще е,и си разучи какво ще прекарваш с него внимателно щото примерно има една машина къде товари цветя по Холандия тя не влиза на всякъде трябва да си над 2.70 камиона да влезе а има хладилници по 2.20 и тн,да не се треснеш тия къде са с тебе ако те ще го кара тоя камион те ще го избират за себе си да им е добре,бе земи си една ИФА и си питай ушите ако е за тука вътрешен транспорт и това е.

Comment

Проблема е, че имам конкретни изисквания, на които отговарят около 6-7 камона в цялото немско мобиле
          Утре се надявам да си реша проблема
          sigpic

Comment

аха ти си знаеш успех.

Comment

Готово

'Renault Midlum 240DXi'
              12.2007г.
              411'000км.
              240к.с. - Евро 5.
              Тристранна щора.
              Падащ борд 1500кг.
              Спална кабина с 1 легло.
              Един резервоар 200л.
              ~13'000€ докаран до България.

Основните забележки вече са оправени - нови предни гуми, ново челно стъкло, закърпен на две места брезент.
              От днес и с пълно бойно снаряжение - колани, пожарогасители, инструменти, документи и т.н....
              Предстои ми лека заигравка с боята на борда, че доста е ръждясал в основата (самия борд е алуминиев), но не е нищо сериозно.
              Обслужване, регистрация и прочие предстоят идната седмица

Благодаря ви за помощта!

sigpic

Comment

епа екстра си кво е са ше ни возиш целия форум на сбирки само сложи масички от зад и столчета,камион да караш е скука обикновенно си сам трябва да внимаваш не ти е до простотии въпреки че аз си се забавлявам и сам,влачих едно Ивеко че трябваше да прекарам едно ауди от морето леко чукнато немаше го половината отпред та от пътя Варна Бургас дето е покрай морето е изкачване спускане и яко завой и като тръгне некой да изпреварва как заклатя хладилника и сменя скорости изригне сажди се прибира в колоната,викам аз се влачим вие че ми бегате напреде нема да стане,те да видиш освен рибар съм мултифункционален,

https://www.youtube.com/watch?v=E_dFGvWib0s
                Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Готово

'Renault Midlum 240DXi'
                  12.2007г.
                  411'000км.
                  240к.с. - Евро 5.
                  Тристранна щора.
                  Падащ борд 1500кг.
                  Спална кабина с 1 легло.
                  Един резервоар 200л.
                  ~13'000€ докаран до България.

Основните забележки вече са оправени - нови предни гуми, ново челно стъкло, закърпен на две места брезент.
                  От днес и с пълно бойно снаряжение - колани, пожарогасители, инструменти, документи и т.н....
                  Предстои ми лека заигравка с боята на борда, че доста е ръждясал в основата (самия борд е алуминиев), но не е нищо сериозно.
                  Обслужване, регистрация и прочие предстоят идната седмица

Благодаря ви за помощта!

Да не се чупи и пара да изкарва...с здраве да го карате...добро камионче....МАН е за предпочитане......но щом не плащам сметката...не мога да избирам музиката.....
                  Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:14.
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Да, знам, че има по-добри марки, но просто нямаше други подходящи оферти...
                    Този модел е съвместна разработка на Волво/ДАФ/Рено, а Рено не правят нито двигатели, нито оси, нито скорости, нито нищо.... реално само емблемата му е Рено
                    sigpic

Comment

абе що ти дреме ква марка е бе кво му е на реното,сложи му една емблема от пред на кво си искаш и си карай нали си земал превоз важен е крайния резултат.

Comment

За мен е без значение марката (почти) - важното е, че камиончето за сега се представя отлично
                        sigpic

Comment

Какво ще возите с него?
                          Lexus IS200

Comment

Абсолютно разнородни товари
                            sigpic

Comment

много пари да ви носи и здрави гуми!
                              sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Working...