Здравейте, какво ще кажете за тоя мотор???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пак съм аз, какво ще кажете за тая моторетка :)
Collapse
X
-
Не разбирам нищо от мотори, но този ми изглежда малко по-различен.Двата ауспуха са готини.Би ми хванал окото ако го видя на улицата де. И каква марка е всъщност и твой ли е или ще го купуваш?
-
Re: Пак съм аз, какво ще кажете за тая моторетка
Първоначално публикувано от KukuПървоначално публикувано от MaRcHeVЗдравейте, какво ще кажете за тоя мотор???166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Моето некомпетентно мнение е, че ако ще е пистов 400цц му е малко, ама се ядва. Но по-малко не. Ако искаш по-малка кубатура се спираш на ендуро вариант. Но това си е мое мнение.
Иначе за мотор 11 години не са като за кола, но все пак финансите ти си ги знаеш. Мотора изглежда добре, ама на външен вид. Гледай си го хубаво и ако всичко му е наред и те кефи, ние тука кво да мислимAlfa Romeo 156 2.0 T. Spark
2003 Honda CBR 954 RR
Comment
-
Колега, не си взимай мотор под 400куб., защото много бързо ще го смениш за по голям,а този ще продадеш на голяма загуба. Така направих аз,почнах от 50куб.и смених 4 мотора за 8месеца докато стигна до сегашния 750куб.,а най добрата марка според мен е Хонда. Успех.RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от MaRcHeVТоя е 1996 година 250кк марката е Aprilia RS 250, не е мой, но мисля да си копувам моторче.А пъ това, че е стар, не мога да си позволя чисто нов или нещо от сорта на Сузуки Хайабуса. Но аз смятам, че е добър.
ако не ни намериш или се объркаш звънкай на 0888659260 Йонко97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от LisanКолега, не си взимай мотор под 400куб., защото много бързо ще го смениш за по голям,а този ще продадеш на голяма загуба. Така направих аз,почнах от 50куб.и смених 4 мотора за 8месеца докато стигна до сегашния 750куб.,а най добрата марка според мен е Хонда. Успех.
Мерси за съветите все пак
Comment
-
Първоначално публикувано от MaRcHeVДа по нататък, ще си купя по-мощен и по хубав. Междо другото Априлиа не е ли италианска марка???Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment