Известие

Collapse
No announcement yet.

Летящия старт на Теленор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Летящия старт на Теленор

Какво ще правим ние абонатите на Глобул с тея скандинавски индивиди ????? Новите им планове са пълен шит,отново ориентирани в тяхната фирма,с малко минути към другите оператори !!!!!!!!!! Не предлагат нищо на най-младите,говоря за децата,моето е на 8г. и ползва по малко нет на телефона,ама тея искат 14 лв. такса за някакъв мизерен план !!!!!!!!!!!
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

еби ги... Виваком предлагат чудесни планове. Уловката е, че таксуват на минута.
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      еби ги... Виваком предлагат чудесни планове. Уловката е, че таксуват на минута.
      Те и тея капути сега таксуват вече на минута,а Глобул само първата минута,после на секунда !!!!!!

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Колко му е да ги заебем?
        Ако държиш на номера, може да го прехвърлиш към друг оператор.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Колко му е да ги заебем?
          Ако държиш на номера, може да го прехвърлиш към друг оператор.
          Тва е ясно,не знам дали да им се доверя,уж се бият в гърдите,че сега имат проблеми заради подмяната на мрежата,скоро всичко щяло да е ок.

Comment

И аз мисля да ги заебавам. В един Германус им казах , че теленор няма да си избият парите от мен.
            АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
            http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

След като става теленор, дали немога да прекратя плана ? Става въпрос за бизнес група, оставащи около 10месеца от договора.
              Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Не мисля, че Теленор в момента са по-зле отколкото някой от другите оператори. Плановете на всички са почти същите с останалите национални мрежи, като разбира се Виваком няма какво да се коментират, защото са с най-малко абонати. Сега ги погледнах като план Виваком имат един за 16лв. с неограничен мобилен и 160мин. към всички мрежи, което май е с малко по-добро отколкото можеш да намериш при другите, но като цяло всичко е уеднаквено
                Nissan Xtrail T30 2003, 2.5 - 165hp

Ex - Alfa Romeo 164 2.0 T.S. '91

Comment

Ако опитат да ми сменят плана, губят ме като бройка.
                  Иначе новите планове на всички са хвани единия, удари другия.
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

На мен ми казаха,че ако искаш може да останеш на стария си план,на безсрочен договор,ако искаш сменяш с някой от новите.Виаком имат убийствена оферта сега,но винаги има но,тея имат хиляди дребни шрифтове и капани,не е истина кви са измамници. Аз още съм в дилема,но като цяло този план който съм избрал на Теленор,ме устройва,та даже и е с около 8 лв. по-малко от сега.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Тва е ясно,не знам дали да им се доверя,уж се бият в гърдите,че сега имат проблеми заради подмяната на мрежата,скоро всичко щяло да е ок.
                      Да, да... А, първоначално бяха казали, че няма да станат Теленор, докато не си оправят мрежата.
                      Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        Да, да... А, първоначално бяха казали, че няма да станат Теленор, докато не си оправят мрежата.
                        Сега твърдят,че 40% е обновена,но не са настроени новите предаватели,чакали нова честота от КРС,заради това че били LTE4.До юни 2015-а щяло всичко да е готово и да са единствения оператор с LTE4 система.Това са думи на норвежеца,колко са истина не знам,но въпроса е,дали да им се доверя !!!!!!!!!

Comment

Тони,
                          като човек работил в системата ще ти кажа, че най-много малки букви и уловки има във виваком.
                          Ако се интересуваш мога да ти дам примери на ЛС.
                          Аз също обмислях да се портвам при тях, но с оглед на това, което обещават норвежците, от вътрешни източници, реших да им дам още 1 година толеранс. Пък да видим.
                          Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                          ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                          ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                            Тони,
                            като човек работил в системата ще ти кажа, че най-много малки букви и уловки има във виваком.
                            Ако се интересуваш мога да ти дам примери на ЛС.
                            Аз също обмислях да се портвам при тях, но с оглед на това, което обещават норвежците, от вътрешни източници, реших да им дам още 1 година толеранс. Пък да видим.
                            Това за вътрешното инфо е добре,точно такова ми трябва.Ти си вторият човек от системата който ми го казва,вчера говорих с една приятелка,която сега напуска Виваком,тя каза-добри са само като обхват и мрежа,другото е най-зле в Бг.Точно тя ми каза за дребните шрифтове и капани !!!!! Пуснах темата точно за обективни мнения,от хора които са по-навътре,аз съм абонат на Глобул от 13 г. и съм доволен,имах малка забежка към ментел за кратко,но ги зачеркнах завинаги !!!!!

Comment

Мурджев,
                              Когото и да предпочетеш ... все нещо някога ще те подразни и/или ядоса. Аз ползвах пълен пакет от Виваком - интернет, цифрова тв и 3 сим карти. По едно време усетих, че се насират със сметките - конкретно за GSM-те ... абе направо пълния "пакет" го усетих отзад. И в края на двугодишния договор им бих шута. Интернет и тв в момента ползвам от БулсатКом и съм много доволен, а телефоните са Мтел .. и съм много доволен. Нашите ползват Мтел от 15+ години и никога не съм чул да се оплакват.

Обобщено : нема големо значение кой ше те "клати" ! Индивидуални случаи с проблеми има и при 3-те оператора. Като цяло никой не е особено читав. Въпроса и идеята е да "уцелиш" най-малкото зло.
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                              X