Готвим им една жалба към КЗП, за счупен телефон. Сутринта единия телефон се "събуди" със счупен дисплей. Тъчскрийна без следи, отдолу дисплея в ъгъла счупен. Отидох днес в магазинче, вече сложили ризки Telenor и ми вика няма да го приемат. Обясних им да го пратят за всеки случай. В гаранцията пише, че пада при неправилна употреба, но в приемно-предавателния протокол пише, че телефонът няма видими следи от изпускане и нараняване. Та само чакам след няколко дни да ми го върнат и да ги подпукам с комисията. Чак нямам търпение дет' се вика.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Летящия старт на Теленор
Collapse
X
-
-
Аз от няколко години съм на боб, плана ми е "супер боб" 500 минути към всички, 500 смс и 500 към стационарен, за което плащам 14.90 такса и вече има за 4.90лв. активация чрез смс, 500мб интернет. За момента са били много коректни винаги и съм много доволен, вписвам се в минутите, с който разполагам и не правя сметки и интернета ми стига точно за месеца. Мтел имат нов план, който днес обсъждах с приятел. 600минути към всички, 1.5гб интернет, 2 годишен договор за 26лв на месец. Допада ми, но ще остана на боб, защото няма задължаващ договор.
Comment
-
Ментел сега имат план с неограничени минути към всички мрежи и 10гб интернет на максимална скорост за 40лв
Рибаком имат 2000 минути към всички мрежи + 10гб интернет на максимална скорост за 30лв
Желекора нямат нито един добър план с минути към всички мрежи на конкурентна цена, но за сметка на това вече им работи сайта ! Много е хубав , изглежда като правен от третокласник....
Comment
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеАз от няколко години съм на боб, плана ми е "супер боб" 500 минути към всички, 500 смс и 500 към стационарен, за което плащам 14.90 такса и вече има за 4.90лв. активация чрез смс, 500мб интернет. За момента са били много коректни винаги и съм много доволен, вписвам се в минутите, с който разполагам и не правя сметки и интернета ми стига точно за месеца. Мтел имат нов план, който днес обсъждах с приятел. 600минути към всички, 1.5гб интернет, 2 годишен договор за 26лв на месец. Допада ми, но ще остана на боб, защото няма задължаващ договор.Алфа Ромео 156 SW, 1.8, 16V, TS + ГИ
Comment
-
ползвам Виваком и Глобул,Виваком са най разчупени най те подхлъзват с оферти, а Глобул е радиостанция към друга радиостанция за 20 лева на месец,ползвам Виваком една преференция те на всеки викат ти си специален за нас де
40 мегабайта интернет стига ми за фейсбука
480 минути към мрежата на Виваком
600 минути към абонати на бтк домашни телефони
120 минути към всички мобилни оператори
имам и включен роуминг на тая карта сметките са ми 30 лева на месец приблизително за Виваком днес бях там офертираха ме за 2000 минути към всички оператори и 10 гигабайта нет за 30 лева период от 2 години мисля.
Comment
-
Ей, големи измамници се оказаха и Виваком. Тамън да взема плана 30 лв - 2000 минути и 10 ГБ и те с мазната си усмивка ми викат- да няма проблеми, ама ще трябва още една година да плащате и допълнително активираните пакети към сегашния ви тарифен план на стойност 15 лв. включващи 120 мин. и някакъв интернет. Направо ми идеше да им извия малките вратлета. Отново успяха да се измъкнат хлъзгавите мекотели.Lexus IS200
Comment
-
Хмм...
Колеги, аз не мога да разбера защо не ползвате "Супер Боб"-а, ами хванете един калкулатор, сметнете тактовете на вашите планове и това на тоя Боб и ще видите кое е най-изгодно, без да включвам екстрата "без договор" и ангажименти ...Алфа Ромео 156 SW, 1.8, 16V, TS + ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от Sveteza Покажи съобщениеКолеги, аз не мога да разбера защо не ползвате "Супер Боб"-а, ами хванете един калкулатор, сметнете тактовете на вашите планове и това на тоя Боб и ще видите кое е най-изгодно, без да включвам екстрата "без договор" и ангажименти ...
боб-аджиите освен за разговорите за всичко друго те дерат яката. Например знаеш ли колко струва да си изключиш гласовата поща, да си смениш плана или друга подобна услуга?
Тези услуги са безплатни по принцип, но не и при боб-аджиите. Отделно търговската им мрежа е под всякаква критика.
Плановето им не са нещо по-различно от другите оператори. Накрая като сложиш чертата дали си заслужава?Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Подписвайте възможно най-краткосрочните договори, за да бъдете гъвкави - обстоятелствата се променят динамично.
П.П. След изтичане на договора не сте длъжни да го подновявате, и ще си продължите на същата тарифа.Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:49.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеЕмо,
боб-аджиите освен за разговорите за всичко друго те дерат яката. Например знаеш ли колко струва да си изключиш гласовата поща, да си смениш плана или друга подобна услуга?
Тези услуги са безплатни по принцип, но не и при боб-аджиите. Отделно търговската им мрежа е под всякаква критика.
Плановето им не са нещо по-различно от другите оператори. Накрая като сложиш чертата дали си заслужава?Гласовата поща съм си я изключил още в началото, защото не ми нийд, както и да е, де, може пък и да имате право. Идеята ми беше, че, както да си променях плановете на Мтел или на Виваком, все, че чувствах прецакан, а сега не е така, абе, здраве да е
Колкото и да ти харесвам 147-цата, която верно е уникална, никога не бих си купил 147,защото пък не ми пасва на друго, то и с плановете така
Алфа Ромео 156 SW, 1.8, 16V, TS + ГИ
Comment
Comment