If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нека всички подкрепиме КОБРАТА довечера защото той найстина заслужава да е шампион !!! Може би това ще е най-голямото Българско постижение от 94-та година насам !!!
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Аз мисля, основният проблем беше психологическият. След толкова много хъс, жажда и увереност за победа да те свалят 2 пъти в първите няколко секунди, това ти идва като гръм от ясно небе и трябва да имаш желязна психика за да успееш да го преодолееш и продължиш.
Оставам с усещането, че това момче толкова беше жадно за победата, че подцени противника си.
Аз пък мисля че нашия се представи много достойно но напълно сбърка стратегията ... Защото кличко в 5тия рунд започна да бави играта започна да се изморява и това трябваше да е стратегията на нашия да го измори и после е по лесен ... Не знам дали сте гледали мача му с Поветкин ,защото кличко от 6-7 рунд на горе беше повече от умрял няма издръжливост той , Но Уви нашия пък има брадичка
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Каква психика? След такива удари спира да мисли, вече няма тактика, единственото, което мисли е как да остане прав, продължава първосигнално, сваля гарда по ниско, видяхте лошата игра с краката, не ги отлепяше от ринга, вече не чува треньорите.
Нокдауна в първите секунди предреши мача.
Много тежки удари, след тях това вече не беше Кобрата, който познаваме.
Пет рунда срещу Кличко е постижение.
Кубрат е един достоен мъж..
Колко пъти си се бил екотроник?
Кличко си е играч,направи си играта и победи.
Кубрат,не успя да го победи,но съм горд,че стигна до там.
Скоро не се бях вълнувал така както на снощния мач.
Нова телевизи съсипаха удоволствието от мача с тези скапани реклами
Браво на нашето момче,все пак видяхме визитка и на двамата боксьори,според мен прегоря,толкова се изприказва толкова се изписа.
Желая му успех,и да продължава да мачка.
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Мачът реално беше свършил в 1-я рунд, Кличко се чудеше какъв театър да направи за да може Кубрат да остане на крака! Когато става въпрос за над 20млн приходи да изиграеш мач половин рунд си е голям фал.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Кличко си е играч,направи си играта и победи.
Кубрат,не успя да го победи,но съм горд,че стигна до там.
Скоро не се бях вълнувал така както на снощния мач.
Нова телевизи съсипаха удоволствието от мача с тези скапани реклами
Браво на нашето момче,все пак видяхме визитка и на двамата боксьори,според мен прегоря,толкова се изприказва толкова се изписа.
Желая му успех,и да продължава да мачка.
Рекламите в почивките наистина съсипаха удоволствието. Гледайки почивките виждаш доста неща за боксьора.
Последния боксов мач който гледах за повече от 10 мин мисля че беше когато Тайсън отхапа ушото на Холифийлд, и то щото тогава случайно бях пред тиви.....
Подаден на масовата истерия викам дай довечера да гледаме, все пак наш хайван не е стигал толкова далече.......
Като някой дето не разбира особенно от бохинг видях че:
- Кличко спечели заслужено(чесно или не принципно е без значение, аз не бях изненадан че правеше тънкажи, ако Пулев е бил изненадан зле за него.....
- Кличко направи много по малко излишни движения и изобщо удари който да отнемат от енергията му без да имат нужния ефект......
- Като цяло Пулев преди и по време на мача направи доста селски изпълнения, тва да застане на 1 крак и прочее е несериозно на мач от такова естество.....мое на нас като българи да ни изглежда забавно и зрелищно, но принципно е смешно за тия дето сериозно гледат на нещата.......ся цирка с пресконференцията и ръкавиците не го коментирам, щото медийте доста преекспонирват нещата, монетата има две страни, а подобен сейр не е чужд на българския манталитет така че не бих се учудил и ако не е точно така както ни се представя.......
Кличко не показа и гримаса от момента в който излезе, а Пулев беше видимо ядосан от клинчовете който К му правеше, със сигурност го е изнервил......каквато му е била и целта......
Сори, ама така не се става шампион......
Comment