Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся вила за нова година

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся вила за нова година

Колеги от описанието е видно! Малко късно, но сега го решихме да ходим някъде за нова година и търсим хижа, вила или някакъв хотел за около 10 души! Някой ако има информация за свободни места или някой познат който да отдава би било чудесно! Не съм написал за къде става въпрос защото сме готови да отидем почти във всяка точка на страната само и само да не сме си в града!
    Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Около язовир Батак проверихте ли? Има една камара къщички.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      Около язовир Батак проверихте ли? Има една камара къщички.
      За няколко знам че съм проверил, днес ще се продължава с търсенето...........

Comment

Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
        За няколко знам че съм проверил, днес ще се продължава с търсенето...........
        Един телефон ти изпратих, ако е свободна може да ти покажа снимки
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

напиши нещо по-обстоино,планина ли искате да е,да сте само вие там да е с ресторант с кухня вие да си готвите да е с камина да е какво,аз също мога да те насоча ама знам ли...

Comment

Пиши в Бай Гугъл, "Къщи за гости", гледай и започвай да въртиш шайбата на телефона.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
              напиши нещо по-обстоино,планина ли искате да е,да сте само вие там да е с ресторант с кухня вие да си готвите да е с камина да е какво,аз също мога да те насоча ама знам ли...
              Към планинско сме се насочили! Няма значение дали ще сме сами в къща в която ще си готвим ние или ще ни готви някой или пък ще е вилно селище! Целта е да е свободно защото досега на около 100 места звъняхме и всичко е заето! Има свободни хотели които са по около 300-400лв на човек за нощувка, но не ни е по джоба!

Comment

Working...
              X