Колеги от описанието е видно! Малко късно, но сега го решихме да ходим някъде за нова година и търсим хижа, вила или някакъв хотел за около 10 души! Някой ако има информация за свободни места или някой познат който да отдава би било чудесно! Не съм написал за къде става въпрос защото сме готови да отидем почти във всяка точка на страната само и само да не сме си в града!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся вила за нова година
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеОколо язовир Батак проверихте ли? Има една камара къщички.Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщениеЗа няколко знам че съм проверил, днес ще се продължава с търсенето...........Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениенапиши нещо по-обстоино,планина ли искате да е,да сте само вие там да е с ресторант с кухня вие да си готвите да е с камина да е какво,аз също мога да те насоча ама знам ли...Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
Comment