Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения относно избор на сушилня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Как през ден бре,ние сме 3-ма/2 жени/,сушилня се пуска всеки божи ден,понякога 2-3/уикендите/
    Ми купете си повече дрехи
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

по колко дрехи па сменяте на ден, то тия перални побират по 7 кг сухо пране вече
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
        Ми купете си повече дрехи
        Брат,точно защото имаме много дрехи е така,не забравяй че съм с 2 женки вкъщи,които не им стигат гардеробите..................че и сме с 2 коша за мръсни дрехи,че един не стига
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Че кво толкова преобличат...то те сега жените носят едни гащички дет не мое си обършеш носа, а едно време с едни женски кюлоти можеше си подсушиш колата.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Току що пуснах сушилнята, та се подсетих, че когато има по-голямо количество дрехи, за да е ефективна работата на машината, добре е да се сортират дрехите по вид и материя - когато количествата са малки, всичко върви заедно и тогава се пробва машината дали е ефективна, свързана с преценката и за изсъхналост на всички дрехи, за най-кратко време, свързано с изразходената енергия.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

За това време ще ги простра на терасата и ще изсъхнат.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                За това време ще ги простра на терасата и ще изсъхнат.
                аз живече на 14 етаж, балкон няма, банята е 2м-1.5м. апартамента е двустаен и няма къде да слагам сушилки. и като колегата Мъри съм с 2 женски вкъщи. пере се на 3 дни и добре, че е сушилнята иначе невиждам как.

и да се върна на предния си пост ЗАБОГА БРАТЯ НИКОГА НЕ КУПУВАЙТЕ КАНДИ!!!

Гаранция 2г, 3г след гаранцията, ремонт на всеки 3-4 месеца. Оня ден сушилнята сдаде багажа. Задръстен филтър, който за наше щастие и улеснение е капсолован и струва 450лв. Не се ремонтира, невъзможен е за почистване. Свързан е със защита срещу прегряване. Която блокира нагревателя ако не се охлажда. Честито на мене купуването на нова!
                Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

Дет става, става, дето не става - сушилня.Няма ли начин да се побългари въпросния филтър, нещо да се разкопсолова и т.н.Баси и високотехнологичния филтър да е половината от цената на сушилнята.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Дет става, става, дето не става - сушилня.Няма ли начин да се побългари въпросния филтър, нещо да се разкопсолова и т.н.Баси и високотехнологичния филтър да е половината от цената на сушилнята.
                    Половината ли,направо си е цяла съшилня бре,ние за 250 лв. за нова платка се отказахме да ремонтираме старата,защото бях сигурен,че след ремонта ще се почне и с други неща.
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                    X