Известие

Collapse
No announcement yet.

Няма ли най-сетне да ни дойде акъла ?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няма ли най-сетне да ни дойде акъла ?!?!?

"От началото на този месец статистиката сочи, че са станали 341 катастрофи, с 31 смъртни случая и още 419 пострадали.
    От началото на годината са регистрирани 1409 произшествия. Смъртта си по пътищата на страната са намерили 177 души, а 1671 са ранени."

За сравнение :

"През миналата година по пътищата са загинали 366 души, каза Алекси Кесяков, който оглавява Държавно-обществената консултативна комисия за безопасност на движението."

Ако някой може да ми даде разумно обяснение, нека заповяда. А да му мислят КАТ като ме спрат следващият път да ме проверяват половин час дали съм си сменил гащите, докато други профучават с 90-100 край патрулката...
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Ами така ще е докато държавата и нейните изпълнителни органи тотално отказват да си вършат работата. Ама не да ми провеждат смехотворни акцийки за колани и светлини а през останалото време да се събират рушвети. Докато всички самозабравили се и обявили се за по-висши участници в движението не бъдат превърнати в пешеходци статистиката ще става все по-черна. А който кара пиян или без книжка директно в затвора за опит за предумишлено убийство.
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Ами само тоя уйкенд си заминаха 5-6 човека по груба сметка, включително и Кембълът
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Явно не...
        И знаете ли защо, защото в народопсихологията ни е залегнала една теза:
        - Това на мен няма да ми се случи...
        Всеки се успокоява така, било в случая, било когато прави други нарушения, дори и престъпления... тарикатския начин на мислене и това успокоение кара много шофьори да не спазват никакви правила, дори да карат с/у правилата.
        Особенно когато трябва да си премерят пишката с някой изглеждащ им по немощен на пътя.
        В момента карам Лада и нееднократно каращи бавно просто изперкват ако ги изпреваря и почват да ръчкат и да правят дивотии само и само да минат пред мен... а да ми каже някой защо?
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
          Ами само тоя уйкенд си заминаха 5-6 човека по груба сметка, включително и Кембълът
          Много ме е яд за Кембъла,голям веселяк беше... Лека му пръст...
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
            Определено. Ама как да стане, след като шоферът му е бил с 1.3 промила, бе мамка му!
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
              Определено. Ама как да стане, след като шоферът му е бил с 1.3 промила, бе мамка му!
              Ами забелязвам , че в последните седмици в катастрофите с жертви са виновни или водачи на възраст 18-21 години или употребили алкохол.
              Сега даже гледам някакъв на 17 и катастрофа с 7 жертви днес.

П.П. Лека му пръст на Кембъла - гледах го редовно и се чувствах все едно познат е загинал

БатВас
              Fiat Punto 1.9 JTD
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
              sigpic

Comment

Този ликенд има 12 загинали само за 2 дена. А и днес гледах един идиот таксиджия по новините, беше се ударил и като го даваха трудно говореше и т.н. Просто МНОГО ПИЛ На тези трябва да им взимат книжката. Просто трябва по-строги наказания и най вече да се спазват и налагат.

ЗА МОЯ СКРОМЕН СТАЖ ОТ ПОЧТИ 9 ГОДИНИ НИКОГА НЕ СЪМ СА КАЧВАЛ ДА КАРАМ КОЛА ПИЛ НЕ ГО ПРАВЕТЕ И ВИЕ.

НЕКА КАРАМЕ МАЛКО ПО-ВНИМАТЕЛНО И РАЗУМНО, МАКАР ДА Е ТРУДНО С ТЕЗИ СПОРТНИ СЪРЦА.
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                  ... един идиот таксиджия ...
                  Да ме прощават хората, които си изкарват хляба с кола, но по-долни, нагли, арогантни, неможещи, и т.н. същества на пътя няма
                  Преди 1 час отидох да взема жена ми от работа. На кръстовището на НДК ме засече един такъв
                  Първоначално публикувано от georgyg
                  ... идиот таксиджия ...
                  и за малко да се ударим. Свирнах му а той почна да ми се обяснява, сигурно ме псуваше. Дадох газ и застанах пред него. Оня олигофрен се опита да ме задминава, но беше с някакво пръдливо Матиз-че, което няма душа себе си да тегли. Щеше да се удари в разделителната мантинела преди моста Вътре имаше клиенти
                  Кажете ми какво заслужава един такъв идиот

БЕСИЛКА
                  sigpic

Comment

оти се палите немоа разбера?

у сомалия мрат по повече на час, вие сте тръгнали да се втелясвате по пропагандата по телевизията? .....

като ти е писано да те обесят, няма се удавиш.... пишеше в подписа на един млад колега
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo

у сомалия мрат по повече на час, вие сте тръгнали да се втелясвате по пропагандата по телевизията? .....

като ти е писано да те обесят, няма се удавиш.... пишеше в подписа на един млад колега
                      Да ама не е ли адски тъпо заради някакъв си идиот седнал зад волана да теглят толкова много невинни хора,ама то цялата ни система такава убита,аз тука преди няколко дена гледам един полицаи с патрулката кара бавно изкарал ръката през прозореца и си пуснал музика вътре (ама що нямах една камера да го цъкна)и ГЪЗар вече,то верно ,че тука селения ама от тези хора очакваме да въвеждат някакъв ред.
                      Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Първоначално публикувано от deyan_88
                        Първоначално публикувано от valjo

Да ама не е ли адски тъпо заради някакъв си идиот седнал зад волана да теглят толкова много невинни хора,ама то цялата ни система такава убита,аз тука преди няколко дена гледам един полицаи с патрулката кара бавно изкарал ръката през прозореца и си пуснал музика вътре (ама що нямах една камера да го цъкна)и ГЪЗар вече,то верно ,че тука селения ама от тези хора очакваме да въвеждат някакъв ред.
                        прав си бе братле, сички са прави, и кво от тва?????
                        17та година се сме прави
                        32ра - аз лично ... и кво
                        тре се опраяме поединично, еби не питай е казано, та така

карай си, глей да не си ти, знам ли вече и аз кво да кажа....
                        но от идиоти спасение нема, никъде
                        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Трябва да караме не както можем и както трябва,защотото всички сядат за волана и се мислят за Себестиян Льоб.И заради това загиват толкова много хора,защотото никои немисли дори и минамално.

valjo е прад идиотщина пълна,но това е наи гадното че ти може да внимава но някъв ще ти налети и после .... Но каквото е писано това да става...!
                          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                          EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от deyan_88
                            ...аз тука преди няколко дена гледам един полицаи с патрулката кара бавно изкарал ръката през прозореца и си пуснал музика вътре (ама що нямах една камера да го цъкна)и ГЪЗар вече,то верно ,че тука селения ама от тези хора очакваме да въвеждат някакъв ред.
                            Да не е бил този чичко ... само че аз имах с какво и го цъкнах
                            Не можах само да разбера как точно е станало това, щото съдейки по положението на патрулката, тя ще да е идвала откъм Луната ... Преди няколко месеца пък на пусто кръстовище в 2.30 през нощта пак в Пловдив се бяха нацепили две патрулки ... И ние се надяваме тия хора да въдворяват ред ?!? Чудно как ли ще стане това, щото от безмозъчни половинчасови проверки на редовните шофьори се видя че файда няма
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Не е нужно от единични случки да слагаме цялата полиция под общ знаменател. Има много момчета дето си вършат съвестно работата и не заслужават такова отношение. Проблемите ни идват далеч по нагоре от патрулката с полицаи!!!
                              sigpic Alfasud/156 1.8ex
                              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Working...
                              X