Известие

Collapse
No announcement yet.

Няма ли най-сетне да ни дойде акъла ?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Galeano
    Не е нужно от единични случки да слагаме цялата полиция под общ знаменател. Има много момчета дето си вършат съвестно работата и не заслужават такова отношение. Проблемите ни идват далеч по нагоре от патрулката с полицаи!!!
    Ами сложи снимки на полицаи, които са си свършили работата
    Онзи ден един познат ми разправя как на някакво парти Петканов е бил толкова фиркан, че сигурно не си е знаел пола И това ми било министър
    Ти на кого мислиш, че приличат всички под него
    С какъвто се събереш, такъв ставаш
    Ще уважавам и защитавам полицията когато докажат, че го заслужават, т.е. няма да е в близко бъдеще
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
      Първоначално публикувано от georgyg
      ... един идиот таксиджия ...
      Да ме прощават хората, които си изкарват хляба с кола, но по-долни, нагли, арогантни, неможещи, и т.н. същества на пътя няма
      Преди 1 час отидох да взема жена ми от работа. На кръстовището на НДК ме засече един такъв
      Първоначално публикувано от georgyg
      ... идиот таксиджия ...
      и за малко да се ударим. Свирнах му а той почна да ми се обяснява, сигурно ме псуваше. Дадох газ и застанах пред него. Оня олигофрен се опита да ме задминава, но беше с някакво пръдливо Матиз-че, което няма душа себе си да тегли. Щеше да се удари в разделителната мантинела преди моста Вътре имаше клиенти
      Кажете ми какво заслужава един такъв идиот

БЕСИЛКА
      не един и два пъти
      еле па като видят, че съм жена в колата и съвсем им избива бушона, а че той ме е засякал, а че той е тръгнал да ми се навира - няма такова нещо
      има си закони и правила на пътя, аз си ги спазвам и той е длъжен да ги спазва, още повече че е отговорен за пътниците
      аман от свободия
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Мен на няколко пъти да ме отнесат, и то като пресичам на пешеходна пътека.Минавам на зелено -огледала съм се (за всеки случай ) и изневиделица изниква някой"пич"..който си е минал на червено и хич не му пука
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Не е нужно от единични случки да слагаме цялата полиция под общ знаменател. Има много момчета дето си вършат съвестно работата и не заслужават такова отношение. Проблемите ни идват далеч по нагоре от патрулката с полицаи!!!
          Съгласен съм!!!! Това че повечето куки са лешпери и малоумници не значи че всички са такива. Един човек особенно българин като няма контрол и никой не му държи сметка как и колко работи много много ясно че ще се скатава и ще гледа да отърве по бързо смяната. Нека началниците на всички нива да поемат отговорностите си и да следят за изпълнението на задачите и да налагат съответните наказания пък да видим. Също така правата им са толкова ограничени - почти всеки може да ошамари някое ченге и с малко връзки да се отърве. Всеки ще си помисли ,,Абе за кво да си давам гъза като всеки може да ме ухапе". Помислете си колкото и съвестно да си върши работата един полицай вие никога няма да имате респект пред него - какво става като ви спре някой катаджия и ви шибне акт както трябва казвате си да го ева у малоумната кука баш мен ли намери да спре, а не да са ева у глупака как можах да карам толкова бързо!!!
          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
            Има много момчета дето си вършат съвестно работата и не заслужават такова отношение. Проблемите ни идват далеч по нагоре от патрулката с полицаи!!!
            ... на някакво парти Петканов е бил толкова фиркан, че сигурно не си е знаел пола И това ми било министър
            Ти на кого мислиш, че приличат всички под него
            Петканов е министър на правосъдието, а министъра на вътрешните работи, който много обича бутилката се казва Петков. Петканов си пада повече по "тънката част".

А иначе аз също изпитвам огромно недоверие към българската полиция.
            Мога да твърдя, че познавам доста добре системата на МВР и начина им на работа, и не съм съгласен, че проблемът идва само от ръководството. Проблемът е повсеместен. Нискоинтелигеннти, прости, корумпирани и нахални служители има и в патрулките и в ръководството.

Ето един въпросник, който да предложи малко теми за размисъл:

Въпрос: Колко от дознателите имат нормални правни познания ?
            Отговор: Около 15 % (по данни на Национална следствена служба)

Въпрос: Каква е разликата между "оперативна информация" и "доказателство" ?
            Отговор: За повечето служители на МВР разлика няма. Вижте в пресата за колко хора пишат, че според МВР били "криминално проявени" или "регистрирани за ...", но не и "осъждани".

Въпрос: Колко служители на МВР снасят информация и/или помагат на "криминално проявени лица" ?
            Отговор: Около 70 % - по данни на НСБОП, отразени в последния им секретен доклад до министъра на вътрешните работи, които е толкова "секретен", че информация за него изтече в пресата.

Въпрос: Колко от патрулките питат "и кво шъ праим сега ?"
            Отговор: Окло 80 % - по данни на самото МВР.

Въпрос: Колко от служителите на МВР спазват закона в личния си живот ?
            Отговор: Не много - по мои лични впечатления.

Колко от служителите на МВР си мислят, че като пуснат бубкана без сирената, ползват "специален режим на движение" ?
            Отговор: 99.99 %

И т.н. въпросите могат да продължат почти до безкрай.

А ако някой се е почуствал засегнат или е приел написаното лично ще кажа, че съм срещал и изключително свестни, компетентни и честни служители на МВР, но за съжаление толкова рядко, че вече си мисля, че са на изчезване. Дано да станат повече ! За всички ще бъде по-добре.

ПС За корупцията в полицията сме си виновни и самите ние. Ако не даваме подкупи, няма да има и подкупни полицаи.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Черни овци има навсякъде не само там. Да ги оставим да си вършат работата и без това не е лека. Сигурен съм ,че повечето от вас мнооого обичат органите на реда така,че който иска да продължава да хули.
              Лошите пътища също са водещ фактор при ПТП за тях пак са виновни полицаите...
              Истината е,че много от нас трябва да се научат да карат по разумно за да се намали броя на лошите инциденти. Както и да пропускаме хората по пешеходните пътеки, да спазваме табелките и да се научим по някога да правим път на човека пред нас с мигача....
              sigpic Alfasud/156 1.8ex
              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

...
                Истината е,че много от нас трябва да се научат да карат по разумно за да се намали броя на лошите инциденти. Както и да пропускаме хората по пешеходните пътеки, да спазваме табелките и да се научим по някога да правим път на човека пред нас с мигача....
                Подкрепям напълно ! Дай Боже повече хора да мислят по същия начин !
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Първоначално публикувано от Димо
                  ...
                  Подкрепям напълно ! Дай Боже повече хора да мислят по същия начин !
                  И аз съм съгласен с всичко без последното защото адски много шофьори в София си мислят че мигача им дава предимство па другата част се престрояват без мигач
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

В София може ид да греша но като цяло съм забелязъл,че има солидарност между шофъорите за разлика от по малките градове.
                    sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

В София може ид да греша но като цяло съм забелязъл,че има солидарност между шофъорите за разлика от по малките градове.
                      Може и да си прав но според мен ниюо няма да се промени докато не се спре толерирането на тези със скъпите гъзарски коли
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не грешиш - прав си, точно така си е
                        ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от viki
                          Мен на няколко пъти да ме отнесат, и то като пресичам на пешеходна пътека.Минавам на зелено -огледала съм се (за всеки случай ) и изневиделица изниква някой"пич"..който си е минал на червено и хич не му пука
                          По този въпрос е измислено правилото да гледаш внимателно пътя и преминаващите коли, а не светофара, защото досега няма случай на човек ударен от светофар - всички са ги ударили коли.
                          Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от emilio
                            По този въпрос е измислено правилото да гледаш внимателно пътя и преминаващите коли, а не светофара, защото досега няма случай на човек ударен от светофар - всички са ги ударили коли.
                            а ти защо мислиш,че не се оглеждам Просто има тикви ,които си минават на червено ..и едва ли са имали намерение да спират..
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

За Бургас важи това на квадрат!! Сега както правят ремонти по централните пътища ела да видиш какво става. Някой да ти даде предимство - по скоро ще ти даде да напсуваш майка му
                              '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                              Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                              Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                                За Бургас важи това на квадрат!! Сега както правят ремонти по централните пътища ела да видиш какво става. Някой да ти даде предимство - по скоро ще ти даде да напсуваш майка му
                                Така си е,екшън отвсякъде.То от край време си е така в час пик си ремонтираме улиците,мамка им и бастуни.....И ако не нахалстваш няма кой да те пусне....
                                sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

Working...
                                X