If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ц 20 не може да бъде грозен. Той е прекрасен.
Всъщност имам дядо му от 1954-та, който е с някакви батерии, които още работят. Използува се, когато нищо друго не работи.
Старият е един Maxtech, Който e бил ампер-клещи.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Алфата за Коледа получи подмяна на близо 100% от ходовата част отпред и отзад, нови тампони на мотор, скоростна кутия и амортисьори, нови жила на ръчната, дискове отпред, рециклаж на стартера и нов акумулатор.
Не може да си самоподарявате, подарява само белобрадия старец.И понеже дядо Коледа ми обърка дрелката с парфум, днес взех мерки да си получа правилния подарък от дядо Мраз!
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Онзи ден го видях дядо Коледа в Моуа и го питам:
Защо не ми донесе нищо тази година и защо ти е черна брадата ? А той: Аз не съм дядо Коледа а Кончита Вурст ...
Онзи ден го видях дядо Коледа в Моуа и го питам:
Защо не ми донесе нищо тази година и защо ти е черна брадата ? А той: Аз не съм дядо Коледа а Кончита Вурст ...
А на мене също джелеза разни ма инструменти и най се радвам на "елхичката",степенчато свредло от 2 -20 мм.Повече обичам дядо Мраз.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
На алфи тасчета и ново огледалце с работещ подгрев.
На мени блузка, парфюмчи и таблетчи.
Кеф...
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment