Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно 14'' джанти.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно 14'' джанти.

Здравейте, не съм много на ''ти'' с избора на гуми и джанти за автомобили, и точно за това искам да попитам някой който знае, дали може 14'' лети джанти да се сложат на Лада 1600? И ако някой продава 13'' или 14'' лети джанти да кае, или да каже от къде мога да си намеря по евтинички, все пак не е за алфа а за лада.
    п.п. На разбирачите въпросът ми може да им се стори глупав, но не всеки разбира от автомобилни гуми

На мен ми се намират едни джантета, ма не знам дали ще ти паснат на колата ... в смисъл че са тъмно-сиви на цвят. Виж ги как изглеждат и може да поговорим повече
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Те тия колко цола са? И не, че цветът много ме притеснява, но не може ли да се боядисат? И колко парички са трябват ми 4?

Comment

Железни от алфа не стават на лада 1600 ( пробвано) - централния отвор за главината на ладата е малко по-широк и оттам трябва няква стругарска намеса . За алуминки нямам идея , но си има ладови и то доста прилични

Comment

Ами те на ладата са 13'' до колкото знам ами къде мога да си намеря 2ра употреба джанти сза лада знаеш ли?

Comment

Във форума на Лада клуб България , и 14-ки стават , даже идва малко по-ниска , но не помня с кой размер гуми мерихме 14-ките

Comment

Тези джанти (предложените по-горе) са с по-широк централен отвор, отколкото на Алфите, така че ще станат. 4 броя са, и са много добре пазени. Предполагам прахово боядисване ще ти свърши работа.

Comment

И колко парички искаш за 4те? Ами ако не стават за ладата може един мой приятел да ги земе за арено клио ама не знам дали и на него ще му свършат работа.

Comment

Първоначално публикувано от MaRcHeV
                  И колко парички искаш за 4те? Ами ако не стават за ладата може един мой приятел да ги земе за арено клио ама не знам дали и на него ще му свършат работа.
                  На Реното няма да станат то е 4x100
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

те тея джанти не са ли 4х100?
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                      те тея джанти не са ли 4х100?
                      Май не
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А какво означава 4х100 ? Кое е 4 и кое е 100?

Comment

4х98 - отстоянието на болтовете от средата.
                          58 е централния отвор за Алфите, 60 (до 61 при 2105/2107 заради капачките) на ладите.
                          Е ако имаш познат стругар, няма проблем.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Джантите които продава Аlfa User са 4x100. Тези сивите от снимката по-горе.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Именно, джантите са 4х100. Централния отвор е 60 мм. Съжалявам ако съм пропуснал да отбележа. За цената май ти писах лично съобщение, ако не съм - пиши ми и ще ти кажа.

Comment

Working...
                              X