Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой има алфа с десен волан ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Някой ако покаже дизелова 166-ца с десен волан, го признавам

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Няма такова животно,аз от седем години дебна и още не съм видял.Не че бензинките са много.....
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
        Няма такова животно,аз от седем години дебна и още не съм видял......
        няма и как да видиш, не са произвеждани
        ако има ще да е некое тнтм
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
          няма и как да видиш, не са произвеждани
          ако има ще да е некое тнтм
          Тони, отказах се от оная 166-ца аз заради трансмисията много скапана се оказа ...

Comment

Аз не знам,кой има алфа с десен волан,но дано да не са много,понеже ми писна да ме засичат пичове,които нямат пари за нормална кола.Даже бих искал да се забранат със закон вноса на такива понеже са опасни за останалите участници в движението.Най-ми е трагично като вида някое натокано BMW и оооо то с десен воланЕбахти газара заклевам сеАко трябва да се пусна в родния ми град или в родното ми село с такова bmw,предпочитам после в дън земя да вляза,и от там никога да не изляза.
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

В Русия вече ги забраниха.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                В Русия вече ги забраниха.

Абе руснака си е руснак,явно е чатнал че тия автомобили са пригодени за пътища където движението е в ляво.Ние изкупихме утайката на света братче.Първо бяха ръжделниците от Австрия,после тоалетните от италия,сега обърнатите волани от Кралство Британия.Защо всичко трябва да е на всяка цена,като нямам пари за читава кола,воза се с рейса и точка.

П.С. Между другото в колумбия колите нямат външни огледала,поради тази причина цените им са доста занижени и нямат никакъв експорт.Мисля да започна да вкарвам коли в БГ от там,ще станат голям хит,заради ниската пазарна цена
                Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 00:47.

Comment

Ти майтап ама сега като падна ембаргото в Куба, имаш ли представа че там карат коли за които по търговете в САЩ дават луди пари.Тва модели от1950-60 година,антики, легенди.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Ти майтап ама сега като падна ембаргото в Куба, имаш ли представа че там карат коли за които по търговете в САЩ дават луди пари.Тва модели от1950-60 година,антики, легенди.

Да гледах го,а на автомобилите от 90-те и на горе,цените по автокащите са 5-6 пъти по скъпи отколкото в европа.

Comment

Днеска видях деснячка facelift 156 1,9 jtd 16v, седан, син цвят, Хасковска регистрация!
                      Mercedes S320 W220
                      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщение
                        Днеска видях деснячка facelift 156 1,9 jtd 16v, седан, син цвят, Хасковска регистрация!
                        Зад нас паркира.

Comment

А бе само си плямпате....какво да кажа аз, с ония Макларън със среден волан....
                          А кажете ми...що островните държави са с обърнато движение...?.....аз, след това ще ви кажа оти няма средно движение))))....
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            А бе само си плямпате....какво да кажа аз, с ония Макларън със среден волан....
                            А кажете ми...що островните държави са с обърнато движение...?.....аз, след това ще ви кажа оти няма средно движение))))....

Островните държави имат и много други неща обърнати, не само движението

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                              Аз не знам,кой има алфа с десен волан,но дано да не са много,понеже ми писна да ме засичат пичове,които нямат пари за нормална кола.Даже бих искал да се забранат със закон вноса на такива понеже са опасни за останалите участници в движението.Най-ми е трагично като вида някое натокано BMW и оооо то с десен воланЕбахти газара заклевам сеАко трябва да се пусна в родния ми град или в родното ми село с такова bmw,предпочитам после в дън земя да вляза,и от там никога да не изляза.
                              Не се заяждам, ама не си прав.....на пътя има закони, според който всички са равни, независимо кой, какво управлява...дали е каруца,колело и т.н...десен, ляв волан или върти педали.....важно е етиката и самата култура да спазваш правилника... явно имаме някакво насадено соц. мислене, че всички трябва да са еднакви....е няма как да стане....криво разбрана демокрация...защо трябва да лишаваме някой от удоволствието му, според възможностите......

---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 13:00 ----------

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                              Островните държави имат и много други неща обърнати, не само движението
                              )))...те обърнатите тръгват от Гърция...ама айде, Кайо да не се засегне)

---------- Post added at 13:09 ---------- Previous post was at 13:01 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Някой ако покаже дизелова 166-ца с десен волан, го признавам
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showp...1&postcount=25
                              ...заслугата е на колегата, ако иде реч за признание....мене може да ме почерпиш)
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Не се заяждам, ама не си прав.....на пътя има закони, според който всички са равни, независимо кой, какво управлява...дали е каруца,колело и т.н...десен, ляв волан или върти педали.....важно е етиката и самата култура да спазваш правилника... явно имаме някакво насадено соц. мислене, че всички трябва да са еднакви....е няма как да стане....криво разбрана демокрация...защо трябва да лишаваме някой от удоволствието му, според възможностите......

---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 13:00 ----------

)))...те обърнатите тръгват от Гърция...ама айде, Кайо да не се засегне)

---------- Post added at 13:09 ---------- Previous post was at 13:01 ----------

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...1&postcount=25
                                ...заслугата е на колегата, ако иде реч за признание....мене може да ме почерпиш)
                                .....тооо пъъъъ,ко да се засегам бре?
                                Кой му кеф се джагърта изотзаде нека се джагърта,демокрация.
                                Аз съм си мноу правилно ориентиран.

п.п.Ако не съм у грешка май десният волан е правилният тъй да кажем,а ние сме минали у лево.
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X