Внимавайте, да не се заиграете със завойчетата и да забравите за съдбата на песа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подарявам кученце
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеВнимавайте, да не се заиграете със завойчетата и да забравите за съдбата на песа.Lexus IS200
Comment
-
Колега ,
не ме вкарвайте във филми на които не знам репликите , мола ви се !
Язи съм мома и не щем семейни истории(истерии)... молям Ви сЪ !
Тука само за Арни иде реч .Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Аз не,дърт съм вече мога само с кожа за каишка на кученцето....такова да услужа.Арни е сипматяга, харесвам немски овчарки щото под куче разбирам немска овчарска не там питбули болонки и тем подобни ама не се наемам да го обгрижвам в апартамент.Виж ако имах къща друга работа.
п.п.Ей че е лесно да разбереш една жена женена ли е или не.Хихи.
п.п2. Сетих се че има приятел който гледа таралеж, порче, котка и риби, ще го питам дали го иска и ще пиша тука утре вечер най-късно.Но не ангижарам с положителен отговор.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:28.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Еми то няма нищо за криене , когато си от щастливо несемейните и се наслаждаваш на нещата от живота . К'во беше : Човек колкото и добре да живее в един момент се жени (омъжва )... тъй , че гледам да си живея добре сега до като мога
Давайте за Арни,че аман с тия "лични драми" тука , ще ниAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
Comment