Здравейте колеги,имам един малко тъп въпрос.Така търся програма за разговори между компютър и андроид.Нещо новите скайпове нищо не става от тях,а старите версии не тръгват.Та има ли някаква програма като изключим вайбър,понеже лицето,което ще ползва компютъра няма вайбър на телефона и няма как да се ползва.Ако няма хубава програма кажете добра версия на скайп.На новите версии въобще не ме пуска да създам профил.Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малък въпрос към хакерите
Collapse
X
-
-
Не може да не става със скайп. Явно вие нещо не правите както трябва.Скайп се наложи тотално като програма за конферентни връзки.Има и други предполагам,но едва ли качеството е същото.Ако кажеш по подробно, какво точно имаш предвит под "новите скайпове нищо не става от тях" може да разрешим проблема със тях.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение...
1. Viber , но ти го изключваш като вариант. Не е невъзможно да се инсталира на windows , дори да нямаш viber на телфона. Но и не е толкова просто.
2. Skype
Едно уточнение - има 2 варианта на скайп :
модерен - там не можеш да използваш старото ти име и парола, а трябва да използваш microsoft account. Не е проблем да се направи, но ще отнеме няколко минути.
desktop - пускаш търсене за "skype for desktop" , сваляш ,инсталираш и можеш да си ползваш старото ти скайп име и парола.
3. Почти всички телефони с Android (без тези купени от китайски online магазини ) имат вградена програмата Hangout. Тя позволява гласови и видео разговори.
Т.е. на телефона е много вероятно да го има. На компютъра се инсталира Chrome и след това Hangout for Chrome. Разбира се ще ти трябва google account....
Comment
-
Благодаря за отговорите,то реално аз си имам скайп на телефона и искам да инсталирам такъв на компютъра на баба ми за да можем да разговаряме,но не ми дава да и направя нов профил аз със стария си влизам без проблем на телефона.Да като се замисля иска ми майкрософт акаунт,ще пробвам да и направя един.Иначе ако не стане ще пробвам това танго или hangoust.Веско може би си прав,но инсталирах всички версии от 6.0 нагоре и на никоя не мога да направя нов профил.
П.П.С майкрософт акаунт стана.Благодаря на отзовалите се.Last edited by ivailo rachev; d.m.y г., 13:25.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Колеги имам следния проблем.Свалих си клип от тубата и го конвертирах на мp3 след това го записах на диск за колата,обаче ми дава ERORR 3.Файла е един с продължителност 1:30ч.Някой можели да помогне как да го запиша или какво може да се направи за да го подкарам на кастуфона в колата.Кастуфона подържа Mp3 пробвах и други дискове тръгват,обаче имаше един оригинален на Преслава и той дава ерор 3,къде е проблема?SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеКолеги имам следния проблем.Свалих си клип от тубата и го конвертирах на мp3 след това го записах на диск за колата,обаче ми дава ERORR 3.Файла е един с продължителност 1:30ч.Някой можели да помогне как да го запиша или какво може да се направи за да го подкарам на кастуфона в колата.Кастуфона подържа Mp3 пробвах и други дискове тръгват,обаче имаше един оригинален на Преслава и той дава ерор 3,къде е проблема?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment