Известие

Collapse
No announcement yet.

Анулиране на каско?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Анулиране на каско?

Днес ми отказаха да ми платят щетата, при неясни мотиви. Ще ходя сега да видя кое му е неясното, точно.

Обаче възнамерявам да се откажа от техните услуги. Някой занимавал ли се е с анулиране на каско, и възстановяване на цялата или частично на застрахователната сума?
    Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

към кой ти е каското?
    sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

армеец

бях, мотива им е абсурден. не съм ги оведомил в седем дневен срок че колата е моя, и седят и се чудят как са ми я регистрирали те самите при тях, като полицата не била на мое име

Comment

след като си прехвърлиш колата на твое име трябва да ходиш при тях за да я снимат отново.мале и тея се изчекнаха и аз имам проблем понеже новата колата е застрахована към лев инс и моя приятел "уж" застраховател сега ме убеждава да я прехвърля към армеец понеже нямала пищяща аларма та сега се чуда какво да правя ако ти е на разсрочено плащане направо спри да внасяш парите и всичко се прекратява

Comment

Съвет - не я прехвърляй към Армеец.
          Моят опит само до тук е следният - след градушката, ходих и си заведох щетите, общо 8 детайла. След това имах дребни забележчици по няколко детайла и така или иначе ще се боядисва, ги заведох и тях. За две драскотинио се заядоха, че щели да се опарят само с полиране и ми писаха детайлите за "Мат" ( Ясно ми е , че това е временен ефект). За другите три детайла, които бяха очевадни проблемите (надиране с ключ), са ми писали във възлагателно писмо, че следва да има самоучастие ( очаквам от довереният сервиз какво би било самоучастието). След като питак защо трябва да бъде така - казаха ми, че съм завеждал много щети и поради тази причина.....Просто съм мноооого разочарован от Аремеец.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
          ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
            след като си прехвърлиш колата на твое име трябва да ходиш при тях за да я снимат отново.мале и тея се изчекнаха и аз имам проблем понеже новата колата е застрахована към лев инс и моя приятел "уж" застраховател сега ме убеждава да я прехвърля към армеец понеже нямала пищяща аларма та сега се чуда какво да правя ако ти е на разсрочено плащане направо спри да внасяш парите и всичко се прекратява
            бягай от армеец, далече! преди бях към булинс и всичко ставаше много бързо и точно, а полицата беше на името на баща ми.

в армеец всичко е супер мудно и с недомлъвки.

не е на вноски, утре ще ходя да пусна молба за прекратяване на полицата.

ако си гледал филмчето с 12те подвига на астерикс е така се чувствам в армеец като отида.

Comment

След като няма смяна собственост по полицата в срока описан по общи условия може да те отсвирят със щетата.
              Ако си мислиш че по другите ЗК не е същото

Съвет от мен! Сключвайте полици през брокер или агент който е в час със дадена ЗК знае как се завеждат щети и т.н. Не само да ти събере парата а ти да търчиш сам да се оправяш и да ядеш тоягата
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщение
                бягай от армеец, далече! преди бях към булинс и всичко ставаше много бързо и точно, а полицата беше на името на баща ми.

в армеец всичко е супер мудно и с недомлъвки.

не е на вноски, утре ще ходя да пусна молба за прекратяване на полицата.

ако си гледал филмчето с 12те подвига на астерикс е така се чувствам в армеец като отида.

Те и да ти прекратят полицата - пари няма да ти върнат.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

Що се занимавате с доказано некадърни и пълни с нещастници и малки вратички компании,там са и Армеец,Булстрад,БулИнс и т.н...................В момента читавите компании са 2,Уника и Алианц,обаче Уника се изпедерастиха и те с некво самоучастие по 100 лв. на заведен детайл,и бързо бягах от тях,нищо че бяха коректни и платиха 3400 лв. щета на 59-та за градушката.
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                    Те и да ти прекратят полицата - пари няма да ти върнат.
                    в общите им условия пише, че при предсрочно прекратяване се връща сумата която остава по полицата, и в случай че няма производства, каквото и да значи това!

Comment

Аха, ама ти не си титуляр по полицата
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

Е как 100 лв. ма детайл самоучастие - това е безумие, при положение, че ноядисването на детайл, без отстъки, в добър сервиз е около 200 лв, т.е. ти да си платиш половината цена???? А дали ще ти приспаднат половината от премията тогава?
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                        ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

в армеец с алфата бях доволен всичко си платиха след природното бедствие но ми писна да пълна гушата на некви застрахователчета

Comment

в армеец с алфата бях доволен всичко си платиха след природното бедствие но ми писна да пълна гушата на некви застрахователчета
                            Не ми казвай,че си караш бехенвехена без каско !!!!!
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз от няколко години, правя и каското само в Армеец. Имах няколко различни щети, които съм завеждал и всичко е било наред, а и най-важното парите са стигали да си оправя колата. Като цяло съм много доволен от тях.

Comment

Working...
                              X