If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Проблема не ми е армеец а това че някой техен служител си е спестил думи. Купих колата на 2.09 , полицата е от 1.09 а колата е снимана и регистрирана по полицата за каско на 4.09. но никой не ми е казал че трябва да си издам някакъв добавък към полицата. според служителя в деловодството им, не е трябвало да я снимат а да ме върнат за добавъка и тогава да я снимат. но те не са ми казали. аз ги питах, проблем ли ще е полицата да не е на мое има, и техния чифут ми каза "не баце , бичи си така, нема пробуеми". за ташак въпросния служител вече не бил техен служител. според деловодството мога да пусна молба и да ми оправят нещата и след това да пусна отново за щетата. ама тва ми звужи като няколко дена отпуска...
Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers
с каско е но при лев инс стария собственик там го е направил,но на разсрочено плащане и сега ме навиват да я прехвърля към армеец
Мен ако питаш,бегай далече и от двете,ама ти си знаеш !!!!!!!
П.С.По-горе писах кои са най-добрите варианти в момента,а и Алианц дават доста добри цени на коли около и над 10 г.,и са единствената компания,която дава доверен сервиз за коли над 10 г.
П.С.2.Фиатката я застраховах там на 6000 лв.,премията е 350 лв. с доверен сервиз,+ 30 лв. еднократно за каско асистанс-обаждаш се и те прибират до най-близкия град.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
П.С.По-горе писах кои са най-добрите варианти в момента,а и Алианц дават доста добри цени на коли около и над 10 г.,и са единствената компания,която дава доверен сервиз за коли над 10 г.
Тц не е вярно
има и до 17 год. има и такива без ограничение на годините Кво ги хвалиш толкова направи две щети при тях и ще те видя при подновяване как ще търсиш друга ЗК.
Аз преди си правей каско само в ЛевИнс, но след малко проблеми и вече 3-та година само в Армеец.
Нямам проблеми, плащат си, доверено сервизче, възлагателно писмо...
Не съм имал противоречия с тях, но винаги регестрирам макс 3 щети...няма оскъпяване следваща година.
Но винаги след продажба на колата, трябва да се направи добавък и да се снима колата, това е така при всяка ЗК.
Двата служебни буса са в Армеец, и двата през 2014 имаха по една щета, и двете щети бяха отказани !
Мотив - били стари щети
От 4 години застраховките се правят при тях !
Личната кола- никога в Армеец
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Въпреки, че е малко извън темата, във форума има ли човек, който да се занимава със застраховки ( имам в предвид не просто да посредничи, а когато например има проблем с дадена щета по каско, да се занимава и лично да отиде и да ми заведе щетата)?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Тц не е вярно
има и до 17 год. има и такива без ограничение на годините Кво ги хвалиш толкова направи две щети при тях и ще те видя при подновяване как ще търсиш друга ЗК.
Ами вече са направени няколко по две щети при тях,няма проблем при подновяването !!!!!!!!!
---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:50 ----------
Двата служебни буса са в Армеец, и двата през 2014 имаха по една щета, и двете щети бяха отказани !
Мотив - били стари щети
От 4 години застраховките се правят при тях !
Личната кола- никога в Армеец
Армеец отказаха и на бащата на Доблото една щета,с някакви малоумни мотиви,че бил шофирал по път,който е извън държавната пътна мрежа,а става въпрос за пътя от Сливен нагоре към Карандила !!!!!!!!!! Не ми се разправяше,направо не им платихме следващата вноска и я преместихме в Уника,те си платиха градушката като пичове.После онея от Армеец звънят и питат,защо сме спряли да плащаме,да не сме обидени,аз направо ги напсувах и им затворих !!!!!
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment