Известие

Collapse
No announcement yet.

търся съпорт относно портативен влагомер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• търся съпорт относно портативен влагомер

влагомера е необходимо да е опростен и да има не много голямо отклонение от реалните стойности, апаратът ще бъде част от нов модел на CuclО, приемам всякакви съвети и помощ!
    влагомера ще бъде част от инфосистема прикрепена към детско матраче.

---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:48 ----------

влагомера всъщност може и де е електронен датчик който комуникира с андроид приложение

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 00:39.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

http://gepi.bg/offers/Analizator-na-...heto-bebe.html Предполагам за такива нужди трябва....очаквам и искуствена цица да се появи скоро че майките да са съвсем щастливи.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Добре е да уточниш какво трябва да се мери. Влажност на въздуха, на матрака или крайната цел е инфо - кога е изпуснал "уплътнителят" на бебока. Струва ми се че решенията за различните случаи, ще са различни.
        съдържание на влага във въздуха в помещението - вече имам термометър остава ми само влагомер и двете неща ще са част от етикета на матрачето така че да се наблюдават тези два показателя

Comment

---
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:03.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Аз бих препоръчал дренаж, доста просто и обикновенно съоръжение, използвано доста отдавна.
            alfa romeo sprint 1984

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
              Тия ще са твърде обемисти, ако правилно съм схванал заданието. Всъщност за целта май ще е най удачен най старият известен влагомер - лостова системка и обезмаслен конски косъм(или аналогочен съвременен материал). Обаче, нямам идея за производител, ако се търси готово решение.
              да ти кажа май ще взема някой от тия готово произведените не са скъпи по цени на едро и са доста надеждни ще видим като направя дизайна на изделието ще постна снимки

Comment

в детската ползваме това за измерване на влажността на въздуха: http://www.tlabs.bg/product.php?ProductID=134

а за матрака на дзвера - протектор
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                  влагомера е необходимо да е опростен и да има не много голямо отклонение от реалните стойности, апаратът ще бъде част от нов модел на CuclО, приемам всякакви съвети и помощ!
                  влагомера ще бъде част от инфосистема прикрепена към детско матраче.

---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:48 ----------

влагомера всъщност може и де е електронен датчик който комуникира с андроид приложение
                  Бегай в технополис и вземай една hama за 17 кинта и си свиркай.
                  Три деца гледам с нея.

---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

Матракът иска духане.
                  Моите креватчета са от икеа и отдолу са с една проветрива мрежа. Абе швеците са си гении на запарените помещения.
                  За пореден път аз влизам в бой.
                  Последният истински сега предстои.
                  За такъв ден живей.
                  За такъв ден умри.

Comment

Working...
                  X