Известие

Collapse
No announcement yet.

И отново към компютърджиите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

То честно казано компютъра го ползвам от 3 месеца,понеже лаптопа ми се спомина иначе не беше включван повече от 2 години,а може и да е дървен,но за мен има стойност понеже ми е първия компютър в живота и си ми е ценен,а както казах от другата седмица няма да го ползвам аз,а баба ми да говорим и да си гледа сапунките

Иначе огледах го всички кондензатори са добре и да май ще го преместя да не е на топло.
    Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
    Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение
      То честно казано компютъра го ползвам от 3 месеца,понеже лаптопа ми се спомина иначе не беше включван повече от 2 години,а може и да е дървен,но за мен има стойност понеже ми е първия компютър в живота и си ми е ценен,а както казах от другата седмица няма да го ползвам аз,а баба ми да говорим и да си гледа сапунките

Иначе огледах го всички кондензатори са добре и да май ще го преместя да не е на топло.
      A сети ли се да погледнаш перката на цпу-то дали се врътка? Също така и тази на видеото
      Старите дъна забиват при прегряване, било то на цпу или видео. Освен това, извади RAM-та и мини перата със спирт.

P.S. Имаме клиенти, с по-стари компирчета от твоя, щото обикновено на счетоводството не се дават пари за нови железа, ама си работят като пичове...
      Last edited by pa4ito; d.m.y г., 15:25.
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Пачи да перките всичките се въртят свободно,това с рамта не го свърших ама не е късно,утре ще направя още едно разглабяне
        Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
        Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение
          Пачи да перките всичките се въртят свободно,това с рамта не го свърших ама не е късно,утре ще направя още едно разглабяне
          сега видях, че желязото е до радиатора на парното, ако можеш премести го възможно по-далечко ...
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Моя е на около половин метър от парното,и на сърфиране до 40 градуса макс качва процесора,което е съвсем в нормите.Важното е също,отзад ако му е casefan-а да не е плътно прилепен към някоя стена за да може свободно да циркулира въздух.Същото важи и от двете му страни на сандъка.
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Първият ми компютър беше Правец 8 с 2 флопита и без HD (1986) Пишех програмки на BASIC на него и играех Karateka. През 93-та се "ъпгрейднах" с едно силистренско XT на 4,7 МHz + аритметичен ко-процесор, 640КВ RAM и 10 МB HD. Смятах си дипломната работа с него и като му пуснех да решава едни матрични уравнения, цъкаше по 2 - 3 часа. Тогава един приятел беше вкарал едни от първите AT - та на 60 Mhz. Качвах заданията на дискета и тичах при него, че онзи змей ги решаваше за няколко минути.
              Върна ме в младостта...95 година си ръчках правец 16 в училище и се зарибявах да си пиша програмки на Basic, после си ги записвах на големите флопита - 360кб.
              1998 ми купиха първия компютър - Celeron на 300mhz, овърклоквах си го на 400Mhz, с 64 Ram, 4mb Video и 3,2Gb Harddisk
              Alfa 159 2,4 JTDm Q4
              ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
              ex Alfa 156 1,9 JTD
              ex Alfa 75 1,8

Comment

Working...
              X