Известие

Collapse
No announcement yet.

Tarnovo Hills?!?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Tarnovo Hills?!?!?!

Здравейте, да ви попитам знаете ли за новият квартал във ВТ, който трябва да бъде построен до 2009 година, казва се Tarnovo Hills? Вярно ли е, че там няма да се продават къщи и апартаменти на Българи, а само на Евреи? Чух, че дори нямало да допускат никакви хора освен Евреи в квартала, това вярно ли е, защото ако е вярно не знам за вас, но на мен няма да ми е приятно, аз като Българин, да не мога да ходя където си поискам България, и още по малко във родният ми град.

http://youtube.com/watch?v=Y-2cvWFy8Gg за това става въпрос.

То от тоя кмет всичко може да очакваме появи ли се малко място и айде за продан и след това на блокове ако наистина се продават само къщи на евреи ,най-малкото ще им трябва стабилна охрана инъче няма да оцелеят

Според клипчето квартала поне изглежда добре ,ама кой знай къде ще го забутат
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Квартала ще се намира на изхода към варна. И ще има хубав изглед към старата част на града на 22.03.2007 направиха първата копка, а за това, че ще продават само на евреи, ако е така, каквато и охрана да имат ми се струва, че няма да са там дълго време. Но си има и хубава страна това са инвестиции за града на стойност 50 000 000 евро. Но не ми се вярва да продават само на евреи, защото има и българи, които са бизнес партньори на евреите. Да се надяваме, че нещата ще са по добри, междо другото чух, че ще правят и Arbanassi Hills ама май ще го започват 2009 г.

Comment

пичове това е невъзможно според мене

как че стане тоя номер такъв проект и да е с ограничен достъп

абе след сичките красиви места които направиха на нищо колко му е да направят и тоя номер
        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
        sigpic

Comment

Абе кви са тез глупости които иска ще си купува апартаменти там,само където казаха че цената ше е около 650 евро на квадратен,така че ако желаеш ти си купуваи.Нема такива измишлиотини да са само Еврей.Рязаните нема да идат при нас
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

Ами да и аз така мисля, защото все пак сме в България а не в Израел. А това за 650 евро на квадратен метър, въобще не ме изненадва, защото преди една година цените бяха 300-350 евро на квадрат, и постоянно растат, няма да се изненадам ако до края на годината станат по 1000 евро на квадрат.

Comment

На фона на всичките циреи дето построиха това изобщо не ме учудва.
              Само едно не ми е ясно Парите дето искат за всичките тия апартаменти новопостроени в града надхвърля банкнотите напечатани от БНБанка дебиш....
              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

btw това с ограничаването да се продава само на евреи е противоконституционно.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Working...
                X