Известие

Collapse
No announcement yet.

Коя е най-малката кола в която сте се возили отзад?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз в Пежо 206 CC
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
      Хонда CRX,ама от първите
      +1 имах такава
      Alfa 155 1.9TD '97 EX
      Alfa 166 2.4 JTD EX
      Alfa 156 2.4 JTD

Comment

hyundai coupe 2000г. Отзад е като в затвор
        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Полско фиатче...фогледалото за обратно виждане мое си прочетеш задния номер.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Трабант личен мой комби 12 V (волта) с цикрулационно пълнене отзад бях аз, един трикрилен гердероб и някви мадами + едно жакузи на покрива - пътувахме така от Малко Търново (откъдето купихме гардероба адски изгодно) (жакузито го намерихме до един изотавен тотопункт в Русе до летището) до нас в Центъра на Симитли

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
              Трабант личен мой комби 12 V (волта) с цикрулационно пълнене отзад бях аз, един трикрилен гердероб и някви мадами + едно жакузи на покрива - пътувахме така от Малко Търново (откъдето купихме гардероба адски изгодно) (жакузито го намерихме до един изотавен тотопункт в Русе до летището) до нас в Центъра на Симитли
              Забрави да добавиш, че отпред имаше холна гарнитура, барабар с хората седнали на нея.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Фиат Чинкуеченто и Пежо 106
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                  Забрави да добавиш, че отпред имаше холна гарнитура, барабар с хората седнали на нея.
                  е ако е имало как ще виждам къде карам бре трол си ти Боби - трол Вентурски

Comment

Возих се веднъж във Фиат Пунто на задната седалка и не ми беше тясно ! Чак се учудих , щото не съм от най-ниските .
                    ...

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Полско фиатче...фогледалото за обратно виждане мое си прочетеш задния номер.
                      +1
                      Р126 май беше точно модела
                      Имам някакъв спомен, че някой го караше без предна седалка; Любо Ганев??
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

А...полското фиатче е легенда и някой ако ми каже как се задейства стартера ще го призная, че се е возил .......
                        Най лоши спомени имам от тигра....след един фирмен банкет ме настаняват отзад....през това време товарят останалите бутилки в багажника, за да си допием у колежката с тиграта......и некакъв идиот, серитъор като затвори багажника...аз се озовах под шофъорската седалка....добре, че не счупих задното стъкло с глава....оти щеше да ми духа в движение...)
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          А...полското фиатче е легенда и някой ако ми каже как се задейства стартера ще го призная, че се е возил .......
                          Даваш си на контакт с ключа а стартера беше с една от двете ръчки между седалките давай ракията....
                          Alfa 155 1.9TD '97 EX
                          Alfa 166 2.4 JTD EX
                          Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                            Даваш си на контакт с ключа а стартера беше с една от двете ръчки между седалките давай ракията....
                            М...да...едната ръчка е за стартера, а другата е за смукача....а бе перничанин...да те и у смукача.....къде виде ракия да предлагам...само те признавам))

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              М...да...едната ръчка е за стартера, а другата е за смукача....а бе перничанин...да те и у смукача.....къде виде ракия да предлагам...само те признавам))
                              Ти не даваш ма язе да се пробвам тогава аз ЧЕ дадЕм...за стоповете...да не е без повод
                              Alfa 155 1.9TD '97 EX
                              Alfa 166 2.4 JTD EX
                              Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                                Ти не даваш ма язе да се пробвам тогава аз ЧЕ дадЕм...за стоповете...да не е без повод
                                А, Наздраве тогава...))...догодина ке се маскирам като кукер и ке ти изпием всичката ракия)...тая пропуснах...

Comment

Working...
                                X