If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей за адвокато ке ви тепемАко трее я че сложим блузката с номер 11,ке играм плеймейкърплътно зад Робен и Фан Перси.Малко съм дрът,ама вчера играаме срещу съседния квартал,и им набучих в последните минути на продълженията гол в стил Данчо Лечков срещу Германия от световно Сащ ,94
Да ти се изпика болна циганка на дистанционното, та цял месец "Пепел от рози" да гледаш.Магарешки бодил на терена ви да поникне, мрежата ви с топки да е пълна ма топка да не видите,съдия педерас да ви свири.Докат гледаш мач ракията да ти откраднат, жена ти да опънат и накрая дузпа да ви свирят....все люти клетви от комшии запалянковци след среща.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Ей за адвокато ке ви тепемАко трее я че сложим блузката с номер 11,ке играм плеймейкърплътно зад Робен и Фан Перси.Малко съм дрът,ама вчера играаме срещу съседния квартал,и им набучих в последните минути на продълженията гол в стил Данчо Лечков срещу Германия от световно Сащ ,94
Да жишее Сашо апошо...Само ЦСКА.....
---------- Post added at 15:05 ---------- Previous post was at 15:04 ----------
Да ти се изпика болна циганка на дистанционното, та цял месец "Пепел от рози" да гледаш.Магарешки бодил на терена ви да поникне, мрежата ви с топки да е пълна ма топка да не видите,съдия педерас да ви свири.Докат гледаш мач ракията да ти откраднат, жена ти да опънат и накрая дузпа да ви свирят....все люти клетви от комшии запалянковци след среща.
))))....в повечето случай...така се получава....
---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 15:05 ----------
Чорбите как легнаха на Ботев ПловдивТова вече не е спортна злоба,ми ми идват малко като женски полов органДаже на Стойката му дадоха златен скунскс от господари на ефира за хубавото навеждане
Еи, сигурен бях че говедата ще легнат на Хасково щот са пичове. Ама ония кауни и при легнали говеда пак не биха.
Май кинтите за заплати ще са от тото .
Хахахаха
Comment