Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли BULTRASI в тоя форум?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Бивши армейски дружества трябва да се подкрепят. ЦСКА" СЕПТЕМВРИЙСКО ЗНАМЕ" и АФД" ТРАКИЯ" тези човечета защо са жълти?
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
      Охльова Стойчо са връща кат насранБаси,нали уж беше за последно.Големи са фурнаджийски лопати Чорбите
      Жалко, че не сте в шестицата, за да вдигне 8 поредни победи над говедата...
      Attached Files
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Жалко, че не сте в шестицата, за да вдигне 8 поредни победи над говедата...

Целия тоя цирк със Свирчо иди ми-дойди ми,ми идва малко в повечеУсещам,че скоро време ЦДНВ,ще ги върти бурята Невада
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Ми че то армия няма ЗА кво ЦСКА става въпрос.
          Ми че то и студио балкантон няма ЗА какво ФСБ става въпрос тогава
          2011 Giulietta MA-ex
          1995 155 1.8 TS 8V
          2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Целия тоя цирк със Свирчо иди ми-дойди ми,ми идва малко в повечеУсещам,че скоро време ЦДНВ,ще ги върти бурята Невада
            Той на левскарите винаги е в повече....май забравихте кога на Герена взе купата......със свойте плюсове и минуси...за мен е успешен тренъор....в Левски си нямате такъв бивш играч на клуба да жъне успехи като тренъор.....може би изключение прави Мъри Стойлов....но да не забравяме, че зад него стоеше Наско Сираков, който много уважавам.....да не говорим за ония смешник дето за 100 годишнината му занесоха купата на Герена и той я препрати в Разград.....
            Ей сега гледам новините.....пълен жмел и при двата отбора......Ама ще ги бъде.....сори за това сдружение "Синя България".....и те не знаят какво искат....и да знаеш Сашка Васева е бремена с третото си дете...казаха го по новините))....сега Левски ще посещава Дупница повечче от нея))

Comment

До къде се стигна да просят от феновете.
              Мъри не играеше ли в ЦСКА?
              Last edited by lordliness; d.m.y г., 00:08.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Той на левскарите винаги е в повече....май забравихте кога на Герена взе купата......със свойте плюсове и минуси...за мен е успешен тренъор....в Левски си нямате такъв бивш играч на клуба да жъне успехи като тренъор.....може би изключение прави Мъри Стойлов....но да не забравяме, че зад него стоеше Наско Сираков, който много уважавам.....да не говорим за ония смешник дето за 100 годишнината му занесоха купата на Герена и той я препрати в Разград.....
                Ей сега гледам новините.....пълен жмел и при двата отбора......Ама ще ги бъде.....сори за това сдружение "Синя България".....и те не знаят какво искат....и да знаеш Сашка Васева е бремена с третото си дете...казаха го по новините))....сега Левски ще посещава Дупница повечче от нея))

Виж сега мой човек,тука не става дума за футбол или купи,а за нещо повече.За мъжество!Един мъж,където плюе,там не лиже.Гонзо може да не е успешен треньор,но винаги когато е махан от Левски,винаги е казвал ,,Когато бъда повикан от Левски,винаги ще се отзова да помагам с каквото мога,, А не като Чорбите,и в частност Свирчо.Ние все пак се наричаме Левски,а не някой друг!!!

Боже избави България!

Comment

Виж сега мой човек,тука не става дума за футбол или купи,а за нещо повече.За мъжество!Един мъж,където плюе,там не лиже.Гонзо може да не е успешен треньор,но винаги когато е махан от Левски,винаги е казвал ,,Когато бъда повикан от Левски,винаги ще се отзова да помагам с каквото мога,, А не като Чорбите,и в частност Свирчо.Ние все пак се наричаме Левски,а не някой друг!!!

Боже избави България!
                  ))....няма как да сме на едно мнение, защото сме от различни отбори....оти се мъчиш ......
                  А Наздраве......па ще увидим какво ще излезе и пак ще коментираме....тя кръвта вода не става.....но не й синя)

Comment

))....няма как да сме на едно мнение, защото сме от различни отбори....оти се мъчиш ......
                    А Наздраве......па ще увидим какво ще излезе и пак ще коментираме....тя кръвта вода не става.....но не й синя)

Епа мойта е синяАре молимти се

Comment

Епа мойта е синяАре молимти се
                      Оди се порежи...и тогава ми думай.....у наше село България....крале нема.....тебе да не са ти преливали кръв у странство..?))

Comment

Оди се порежи...и тогава ми думай.....у наше село България....крале нема.....тебе да не са ти преливали кръв у странство..?))

Епа аз съм от влашко,там ние толкова тъмна кръвта,че бие на синьо

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          До къде се стигна да просят от феновете.
                          Мъри не играеше ли в ЦСКА?
                          Това от Левски го научиха.....смс....дмс и т.н....той и Гибона игра.....ама това няма значение....И Гунди е имал неофициален мач за ЦСКА....ама айде там да не ровим пръста, защото си е легенда...и за мен макар и да нямам пряко виждане за него си остава най достойният футболист в България според приказките за него,това което съм чул и чел, гледал............и това го казвва един цесекар......защото признавам постиженията на съперника....не случайно публиката на левски са лумпени....то затова и Наско Сираков не издържа на времето и им показа задника си.....няма какво да ги коментирам....сами се затриват...злобата рикошира...

---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 22:55 ----------

Епа аз съм от влашко,там ние толкова тъмна кръвта,че бие на синьо
                          Влашко е червено бе бате....ако говорим за Видин....а Плевен е още по червено, ако говорим за партия и политика.... аз съм дясно по отношение на политиката....така, че няма за какво да ме ядеш.....ае лека......футболното пристрастие, за мен не е политика.....макар, че го мешат тез който нямат други аргументи......тъпо е....

Comment

[QUOTE=Бобби;1408923]не случайно публиката на левски са лумпени....то затова и Наско Сираков не издържа на времето и им показа задника си.....

Click image for larger version

Name:	e9fad11209ab65e2db1c9799a5d4a33f.jpg
Views:	1
Size:	41.1 Килобайта
ID:	2341732Click image for larger version

Name:	post-2642-0-82203100-1366283520.jpg
Views:	1
Size:	21.0 Килобайта
ID:	2341733Чшшш брачед айде моляти се,А вашата публика са старши научни сътрудници и носители на нобелови лоореати.Да не говорим,че на вас още по-голямата легенда Христо Стоичков ви показа не задника си ами онова другото.Любослав Пенев също,който между впрочем за мен един доста стойностен българин и най-успешния треньор на ЦДНВ.А Сираков е един паляк,освен в България в София до булевард Сливница,по-нататака никой никога не е чувал за него.Зарад тоя смешник,на времето в Плевен изхвърлих Радугата през 8-мия етаж.И щех да утрепа чичо Данчо,който държеше плод и зеленчука.Та после ма прибраа в 1-во районно
                            Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 01:52.

Comment

Боже Боже колко мъка събрана в няколко странци, мерите си пишките, а любимците ви посещават едно и също заведение, ядат и пият заедно докато вие се ядете като кучета. Те ви се подиграват вие ги наричате свой отбор, добре, че има кабеларки та всички да видят какво е футбол, а не разходка на открито под светлината на прожекторите. А пък било то червени сини зелени жълти ще се изтрепят един друг в името на какво? Жалки жалки...
                              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

re

Важното е да си подкрепяш отбора,те нека си пият заедно и ние си пиеме и кво да не сме се изтепали.Ай наздраве и само Ботев!!!
                                ALFA ROMEO 156 1,9 JTD (932B2) 77kW 105hp+++

Comment

Working...
                                X