Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа 6 чувал ли е някой за такава

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алфа 6 чувал ли е някой за такава

колеги, някой чувал ли е за алфа 6 2,5 дизел 5 цилиндъра, мисля че е 82г. щото ми трябва предно стъкло. ама на всякъде ми казват, че такава кола не съществува. аз им викам ела я виш ей тука пред магазина е , и немогат да ми намерат стъкло. ако някой има идея каде да звънна в софия да питам. разбрах , че е нещо поръчкова и са произведени малко броики затова не вярвам по моргите да намера. тази е произведена 86 и номера на деигателя и е 3787, значи ли че от 82 да 86 са произведени само толкова бройки?
    НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Re: алфа 6 чувал ли е някой за такава

Първоначално публикувано от vamfan
    колеги, някой чувал ли е за алфа 6 2,5 дизел 5 цилиндъра, мисля че е 82г. щото ми трябва предно стъкло. ама на всякъде ми казват, че такава кола не съществува. аз им викам ела я виш ей тука пред магазина е , и немогат да ми намерат стъкло. ако някой има идея каде да звънна в софия да питам. разбрах , че е нещо поръчкова и са произведени малко броики затова не вярвам по моргите да намера. тази е произведена 86 и номера на деигателя и е 3787, значи ли че от 82 да 86 са произведени само толкова бройки?
    Няма такива глупости,че е поръчкова и т.н.,просто е дост стар модел и вече е позабравена,спада малко към ретро автомобилите,но е страхотна кола Не са били ограничени бройките,но намирането на стъкло ще е трудна задача,май ще трябва да говориш със стъклар
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

Re: алфа 6 чувал ли е някой за такава

vamfan знам за кой ти трябво стъклото и наистина алфата си е някъв лимитед едишън обаче едва ли ще се намери такова стъкло
      ако някой може да помогне да пише
      1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
      1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
      2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

в преговори сме с една фирма дето огъва стъкла за хладилни ветрини, ама не е много сигурно още

Comment

Шо шо, сладолед ли ще продавате в Алфата?
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio
            не просто си имат машина за рязане и огъване на стъкла от тези дебелите, дето не се чупят лесно, ще се лепне и едно брониращо фолио и готовоооо... е поне такъва е идеята де

Comment

не просто си имат машина за рязане и огъване на стъкла от тези дебелите, дето не се чупят лесно, ще се лепне и едно брониращо фолио и готовоооо... е поне такъва е идеята де
              Колега, в блока до нас има една такава....колата за съжеления е оставена на произвола на съдбата...може да пробвам да намеря собственика и направо да я купите цялата ако искате.
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                Колега, в блока до нас има една такава....колата за съжеления е оставена на произвола на съдбата...може да пробвам да намеря собственика и направо да я купите цялата ако искате.
                АМИ АКО ГО НАМЕРИ6 СВИРКАИ, да видим ква ще я свършим

Comment

Няма кво да търсим собственика.....дай да ходим да сваляме джама довечера, че да помогнем на човека!

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                  1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

НЕ чЕ ДАВАМ ЗОР ИМА ЛИ РЕЗУЛТАТ

Comment

Working...
                    X