Известие

Collapse
No announcement yet.

Зареждане с отстъпка?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Зареждане с отстъпка?

Здравейте колеги,
    бихте ли ми казали на кои бензиностанции и как се зарежда с отстъпка? Един познат така зарежда на Лукойл с карта с намаление, но понеже е на баща му и не знае как да си издам. Ще съм Ви много благодарен, ако ми кажете какво е положението при различните бензиностанции.
    Поздрави!

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=83982
    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EA%E0%F0%F2%E8
    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EA%E0%F0%F2%E8
    Общо взето ЕКО са бензиностанциите, с които клуба си взаимодейства.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=88924

тука приемаме всичкото желаещи и даваме големи отстъпки! и не само на гориво

Comment

Аз зареждам с отстъпка на бензиностанциите на Газпром. Горивата си ги внасят от Сърбия и лично аз съм много доволен. При първоначално зареждане на стойност над 50 лв (без значение от вида на горивото) получаваш чип за отстъпка. Отстъпките, можеш да следиш тук:
        http://www.gazprom-petrol.bg/bg/fuel...arta-za-gorivo

Общо взето са по:
        - 5 ст./л/ бензин и дизел и 3 ст./л. газ от Понеделник до Събота от 7 до 19 ч.
        и
        - 7 ст./л/ за всички горива - всеки ден от Понеделник до Събота от 19ч. до 7ч. , всяка Неделя цял ден и Официалните празници цял ден.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
        ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Благодаря Ви много за отговорите, колеги!
          А за Лукойл някой знае ли нещо, понеже там зареждам най-често?

Comment

Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщение
            Благодаря Ви много за отговорите, колеги!
            А за Лукойл някой знае ли нещо, понеже там зареждам най-често?
            Срещу карта и плащане в брой през уикенда правят отстъпка 5 ст. на литър. Мисля че и през седмицата имат макар и по-малка отстъпка, май беше 3 ст., но скоро не съм зареждал извън уикенда и може и да те лъжа.
            Last edited by pa4ito; d.m.y г., 22:12.
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Влез в сайта на Shell и виж CLUBSMART.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Ако си клиент на ЦКБ, поискай си карта за Лукойл. Аз имам кредитна и дебитна карта на ЦКБ и сребърна карта от ЦКБ за Лукойл. Когато плащам с карта на ЦКБ, в сребърната карта се натрупват отстъпките, под форма на точки и в даден момент може да заредиш с точки, демек, да си осребриш точките. Хубавото на тази сребърна карта е , че ползва отстъпки и от други търговци, не само от Лукойл. Но натрупаните точки можеш да осребриш при всеки търговец ( с когото ЦКБ имат някакви договорни отношения ) Малко лошо обяснявям, така, че ако имаш интерес, посети някой клон на ЦКБ и разпитай.
                Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Водещото е качеството на горивото, а отстъпките идват от самосебе си.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Само да споделя ( дано не бъде приет като реклама коментара ми), на Газпром - бензиностанцията им на Цариградско, тази седмица са пуснали отстъпка от 0.15 ст., която съчетано с оптстъпката от картата, става над 0.21 ст./л - за дизел и бензин ( мисля, че не важи за газта). Промоцията им е поради извършващите се ремонти на булеварда.
                    ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

0.15ст???
                      0.21ст???
                      Яка отстъпка колега

P.S. Сори за офтопик-а, ма не се сдържах... Иначе наистина за мен водещото е качеството на горивото, а ако има и отстъпка - още по-добре.
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Ами според мен си е добра цената, при условие, че така или иначе зареждам от тази верига, защото съм доволен от качетстото на горивото. Стандартната отстъпка е 0.06 ст./0.07 ст., като се прибави текущата промоция от 0.15 ст., общо се получава отстъпка от 0.21 ст./л...Аз поне незнам в къде на друго място от големите вериги може да се ползва такъв размер - затова реших да го споделя...

Comment

да де, но дали 6 стотни от стотинката е добра отстъпка???
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Офффф...Извинявам се. Чак сега видях, че съм написал глупост, но се надявам пък сте ме разбрали какво искам да кажа Та отстъпката е стандартна 6 ст./л. а само за конкретният обект 21 ст./л. до края на седмицата.

Comment

Working...
                            X