If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е чакай малко!!!Нали говориме за кола която съм си харесал и видял в интернет и там също съм видял цената 500 евро!Как ще ми вземе още толко за тия работи като и знам цената.Би следвало да платя реалната и стойност и да платя разходи по транспорта,което прави 500+400=900 евро и колата е в гаража ми!Аз пък така ги виждам нещата!
Ти хубаво така ги виждаш, ама тоя дето ще я докарва колата дали ги вижда така ? Говорим за професионалните джамбази. Иначе на баща ми за докарване на кола м взеха 1000 лв ама преди 7 години. Е ако ти е близък тоя, детодокарва, друг въпрос .
Ето ти една статия в Стандарт, таман като по поръчка днес : http://standartnews.com/bg/article.php? ... cle=183319
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Е чакай малко!!!Нали говориме за кола която съм си харесал и видял в интернет и там също съм видял цената 500 евро!Как ще ми вземе още толко за тия работи като и знам цената.Би следвало да платя реалната и стойност и да платя разходи по транспорта,което прави 500+400=900 евро и колата е в гаража ми!Аз пък така ги виждам нещата!
Теоретично е така ама тия търговци от глад ще умрат ако ти следват логиката, трябва нещо и за тях. Отделно като ти взимат колата може и там да се попазарят и да изкарат някои лев отгоре.
Добре де,разбирам за какво говорите,НО... нали съм си харесал колата за 500 евро!Отишъл съм в автокъщата и съм се уговорил че за 800лв. ще ми я докарат.Какво ме бърка шофьора на камьона, на който му плащат заплата за това да го кара!Той работи за това да ги докарва.А ако самия той върти далаверите просто тия 800лв. отиват за него,защо да ми иска 500лв след тва отгоре,като вече сме се разбрали предварително за превоз-а и за това колко струва колата.Даже примерно вече съм се обадил до продавача в Германия и съм се разбрал с него.Друг е въпросът че "Ачо"(шофьора) като отиде може да измисли че колата е ударена или нещо от сорта и да ми каже че е намерил някаква за 700 евро,ма тогава отварям мобиле и му казвам че искам еди коя си пак за 500+още нещо за дето се е разкарал непредвидено!Незнам как ще си правят джамбаските простотии ако си по нахален и знаеш какво правиш!Предполагам ше опита да те прее...е защото вече ще си дал капаро,но за тва преди да тръгне трябва да се обсъди каква ще е процедурата ако се обърка план А!А другият варянт е както казва колегата със познат.Тогава според мене работата е сигурна!
Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
Fiat Ulysse 2.1 TDI
Fiat Punto 1.6 16V HSD
Само за прекрасните ти оЧи няма кой да ти я докара.Нали той(продавача)пътува до там,яде,спи,пазари се,пътува до различни градове,дава рушвети и тн.Е кък я мислиш ти таа работа Баце
А инче по принцип ако колата струва 1500 euro(в мобиле.де.),ти казват,че за 4100/4200лв. ти я докарват,а вече ако той успее да свали от цената си е за него
Имам приятел4е бивш автотърговец, все казваше че се обезмисляло сам да си пазариш колица от германия например,защото те ползвали отстъпки при покупка , превоза им излизал по евтино, имали си хора там които правили първични огледи и т.н , спестяваш ши евентуални неприятноости по пътя от различен характер и др., но все пак мисля 4е след като има толкова много автотърговци зна4и има и делавера...На кола от 2000 евро той си прави поне 500-1000 евро печалба.
Alfa 156 1,6 T.S.'99
Omega 2.5 TDS '97
Alfa 156 2.0 T.S. '97
Alfa 146 2.0 T.S. '97
Само за прекрасните ти оЧи няма кой да ти я докара.Нали той(продавача)пътува до там,яде,спи,пазари се,пътува до различни градове,дава рушвети и тн.Е кък я мислиш ти таа работа Баце
А инче по принцип ако колата струва 1500 euro(в мобиле.де.),ти казват,че за 4100/4200лв. ти я докарват,а вече ако той успее да свали от цената си е за него
Не можем да се разбереме нещо еййй .Сигурно аз нещо не долавям.Нали ако колата ми е 500 евро и той тук ми каже че транспорта ще ми струва 800лв.,мене какво ме бърка къде какво ще яде и какви рушвети ще дава при положение че съм се спазарил вече за тия пари.Те си знаят работата все пак и е преценил че тва са парите от които ще изкара нещо!Ще спечели от това че реално транспорта излиза с 200лв. по евтин и ако се спазари с продавача за още 50-100 .Тоест печели към 300лв. на кола от този тип!Така си мисля и езнам дали съм прав но ми се струва логично!
Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
Fiat Ulysse 2.1 TDI
Fiat Punto 1.6 16V HSD
Абе споре мен 200-300 лв чиста печалба са малко малко, тва може само ако е твой човек. А по автокъщите товарят и доста повече.
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Аби пич аз си харесах преди 3 дни в Петък една Алфа-155 в mobile.de за 700Е , веднага се запалих .Отидох при един приятел дето знае перфектно немски и написахме имеил до автокъщата. И познай какъв е резултата днес - няма отговор на имеила/а сигурно няма и да има , а колато вече струва 999Е.
3 дни търся човек които да ми я докара и резултата е 0. Тва е положението -МИНКЕ. И днеска ми казаха ,че никои няма да се навие да ми я докара.Схемата е друга.Днес видях един автовоз с коли - спрях и попитах хората.Отговора е следния - поръчваш си от тях кола ,казваш си какво искаш и те ти търсят/от Италия/ .Като ти намерят ти се обаждат и те викат при тях,показват ти снимки и евентуално си я поръчваш като + цената на колата плашташ и 800 лв автовоз това е.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Само 800 лв автовоз??????? Нещо не ми се вижда логично, преди знам че беше 1000 някъде, сега да са смъкнали? Но всичко е възможно... Кои са тез?
е там е работата ,че не седът така нещата , а и кои ви лъже ,че регистрацията е 100лв.Вие не сте в час. Номерата да ама после се почва.ДАнък,гражданска, авто каско,пожарогасители ,документи разправии.Ремък, ролка,филтър ,масло.Абе мамата си е еб_ ло всичко после.
Не можем да се разбереме нещо еййй .Сигурно аз нещо не долавям.Нали ако колата ми е 500 евро и той тук ми каже че транспорта ще ми струва 800лв.,мене какво ме бърка къде какво ще яде и какви рушвети ще дава при положение че съм се спазарил вече за тия пари.Те си знаят работата все пак и е преценил че тва са парите от които ще изкара нещо!Ще спечели от това че реално транспорта излиза с 200лв. по евтин и ако се спазари с продавача за още 50-100 .Тоест печели към 300лв. на кола от този тип!Така си мисля и езнам дали съм прав но ми се струва логично!
ти не си добре -кои ще отиде в Германия/Италия/ некаде на пичковци да ти докара няква кола по картинка за 300 лв- печалба.НЯМЯ ДА СТАНЕ. Казах ти в по -горния пост ,че и аз съм харесъл кола в Германия и си търся кои да я докара и не намирам и нямя и да намеря. Не им е такава схемата на работа.Нямат далавера те от такива като нас.Вместо да си качи някоя баракуда и да си я продаде за двойно повече пари -той ще вози кола за 300 лв -150Е .Ми те за 150 -200 Е взимат кола и я продават за 2-3 хиляди тук -това е друга печалба доста по-добра.
е там е работата ,че не седът така нещата , а и кои ви лъже ,че регистрацията е 100лв.Вие не сте в час. Номерата да ама после се почва.ДАнък,гражданска, авто каско,пожарогасители ,документи разправии.Ремък, ролка,филтър ,масло.Абе мамата си е еб_ ло всичко после.
Е никой не говори за тва колко излиза да се регистрира.Аз поне тва не го включвам!МОже би си прав че никой няма да се навие да ходи за мойта 500 еврова "барака" Явно само познат ше опрай нещата.Имам няколко па ще видим...
П.С Но сега като се замислям вече можеби не стоят така нещата,защото реално ако я е взел за 500 евро той не може тук да и иска 1000 евро от горе защото всеки според мен е наясно че ако сам отиде за разходи ще даде към 1000ЛВ близо и пак ще му излезе супер по-изгодно.И си мисля че тия продавачи тук са го оценили това и няма кой да им купи подобна кола за 1500 евро при положение че са я взели за 500!Просто свърши според мен тая работа от преди да влезем в ЕС,така че тия пичове или ше свалят цените или ше умрат от глад.На мене ако ми искат 1500евро за Алфа 155 която я гледам за 500 дали няма да си извада един паспорт е са за 1 седмицаи сам да не си отида.Как я мислят тия пичове,че ние пасем трева сигурно а те разбирачите откриват топлата вода!
Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
Fiat Ulysse 2.1 TDI
Fiat Punto 1.6 16V HSD
Не знам точно какви работи ти говорят и ти обясняват , ама...... Харесваш си кола в Германия, ако имаш приятел там близо може да иде той да ти я уговори и вземе, ако не отиваш при такива който вкарват и им я показваш...договаряте се за колко пари ще ти я докарат и си готов.....хубаво е да си говориш с германците по телефона, на повечето обяви има телефони... с е-мейли чесно казано е малко несериозно... Лично на мен автовоза я взе от един паркинг в Мюнхен и ми я докара за 450 евро, освен парите за колата и автовоза съм дал само още 20 лева за документ че е с автовоз, който го искат в КАТ при регистрацията.
Личен опит от 7-ми февруари.... Автокъщата с която я докарах се намира до басейн Спартак ( лявата му част). Провери ако искаш
Не знам точно какви работи ти говорят и ти обясняват , ама...... Харесваш си кола в Германия, ако имаш приятел там близо може да иде той да ти я уговори и вземе, ако не отиваш при такива който вкарват и им я показваш...договаряте се за колко пари ще ти я докарат и си готов.....хубаво е да си говориш с германците по телефона, на повечето обяви има телефони... с е-мейли чесно казано е малко несериозно... Лично на мен автовоза я взе от един паркинг в Мюнхен и ми я докара за 450 евро, освен парите за колата и автовоза съм дал само още 20 лева за документ че е с автовоз, който го искат в КАТ при регистрацията.
Личен опит от 7-ми февруари.... Автокъщата с която я докарах се намира до басейн Спартак ( лявата му част). Провери ако искаш
Евала!!!Е това се опитвам да кажа от доста време.В смисъл че не е като преди!И аз така си го представях, а и аз също смятам че с имейли е несериозно.Кой ти ползва и-мейл при положение че ти е дал телефон за връзка!
Остава да видя какво ще направя с познатите ми в сферата,ако не стане с тях и аз отивам някъде да се оговарям за една "кралица на пътя" ,а именно Алфа Ромео 155.!
Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
Fiat Ulysse 2.1 TDI
Fiat Punto 1.6 16V HSD
Comment