Интересува ме как да "смалявам" снимки? Например от 3 мегабайта и 6 мегапиксела да ги направя на около 2 мегабайта за да може да ги пусна във форума. Предложете някакъв софтуер.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да редактираме снимки?
Collapse
X
-
Как да редактираме снимки?
Тагове: Няма
-
Какъв формат са снимкитеАко са BMP, TIF като ги конвертираш в JPEG. А ако са си JPEG (6МБ
) предполагам като ги смаляваш (resize)
Дори и с Paint-а под Windows става - от менюто Image-Stretch-Skew...
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от georgygКакъв формат са снимкитеАко са BMP, TIF като ги конвертираш в JPEG. А ако са си JPEG (6МБ
Comment
-
Първоначално публикувано от SpeederПървоначално публикувано от georgygКакъв формат са снимкитеАко са BMP, TIF като ги конвертираш в JPEG. А ако са си JPEG (6МБ
много готина програмка ....
Comment
-
аз използвам една много лека програмка - 1 мб ,Може да смаляваш размер ,големина ... - irfan viewAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Re: Как да редактираме снимки?
Първоначално публикувано от SpeederИнтересува ме как да "смалявам" снимки? Например от 3 мегабайта и 6 мегапиксела да ги направя на около 2 мегабайта за да може да ги пусна във форума. Предложете някакъв софтуер.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Значи най- доброто в случая е да влезеш в настройките на апарата и да го настроиш да снима на по малко мегапиксели, например 3,4 или каквото ти позволява модела. Няма никакъв смисъл да правиш големи сними и после да си играеш да ги намаляваш. Още повече ти големите снимки само ти ядат място на картата.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
ОК. Мерси много за предложенията. Аз по принцип си снимам на 6мегапиксела щото после ми харесва да си давам зуумПък и имам чувството че си използвам фотоапарата по-пълноценно
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fЗначи най- доброто в случая е да влезеш в настройките на апарата и да го настроиш да снима на по малко мегапиксели, например 3,4 или каквото ти позволява модела. Няма никакъв смисъл да правиш големи сними и после да си играеш да ги намаляваш. Още повече ти големите снимки само ти ядат място на картата.
щото после ако му потрябва голямо ще трябва да преснима,
а и ако иска да кропи няма да има на къде
колкото повече, толкова повече, а програмки за смаляване - с лопата да ги ринеш - по-горе казаха и такива дето вършат работаАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
Comment