Известие

Collapse
No announcement yet.

Какви ароматизатори използвате ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какви ароматизатори използвате ?

Както знаете на 156ца, ароматизаторите за духалките са неприложими.
    Мразя да ми висят някакви неща на огледалото. И този вариант отпада.
    Има едни гелчета в конс. кутийки. Те стават ли ?

Вие какво използвате ? Препоръчайте нещо дълготрайно!
    Mercedes S320 W220
    Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Пробвай има спрейчета "ареон" като парфюм, аз ползвам обикновени хартиени на скоростния лост.

Comment

Аз ползвам прашките на девойките, оставям ги под седялката да ми мирише на п...ка, настървявам се някак и изглеждам по-мъжкарски.

Инак като няма, ползвам от тия дървените със шишенце вътре, ама ги закачам на ръчката за вдигане на шоферската седялка.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
        ... аз ползвам обикновени хартиени на скоростния лост.
        И аз така, тип "борче" закачен или за скоростния лост или този за мигачите
        Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Alfaowners си купувам от тях едни ароматизатори залепват се под седалката и аромата ами той е на стара Алфа масло, бензин и жега долу горе

Comment

Аз с едни шишенца с дървена тапа, през която се промусква вонята.То шишенцето и в дървена втулка ама я махам, за намаляване на размера и го връзвам зад огледалото щото не обичам да ми се мандахерца нещо там.

п.п.Става и със използван чорап под седалката на пасажера, най малко един месец носен без сваляне, докат залепне на фаянсова плочка кат го метнеш значи е готов за употреба.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Аз пък пикам на поленовият филтър преди да го монтирам......и аромата е усигурен месеци напред....
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Жената ползва едни кесийки мрежести с некви ароматизирани камъчки и си я слага в джоба на вратата, ма колко траят не знам.Камъчките са като мозайка шарена/без цимента/.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Жената ползва едни кесийки мрежести с некви ароматизирани камъчки и си я слага в джоба на вратата, ма колко траят не знам.Камъчките са като мозайка шарена/без цимента/.
                  Тия се употребяват за котешка тоалетна....)
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Мне бе, продават ги по бензиностанции и в мивки...пък знам ли, женска и работа.

Comment

Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщение
                      Както знаете на 156ца, ароматизаторите за духалките са неприложими.
                      Мразя да ми висят някакви неща на огледалото. И този вариант отпада.
                      Има едни гелчета в конс. кутийки. Те стават ли ?

Вие какво използвате ? Препоръчайте нещо дълготрайно!
                      на Ambi Pur с пълнителя ,става за кръглите духалки.
                      2002 1.9JTD 115

Comment

Не е ли борче на огледалото го мани .......
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Я турям филтаро за купето котарака да го премоча два-три пъти и тогава го тургам обратно
                          Ефект: Сите мацки са мои
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

E он тоа мачарок ако като тебе е .. да лочи алкохолец безразборно .. нормално да му мирише на убаво пикнята

за протокола аз ползвам консерви на Търтъл ..
                            Alfa Romeo JTD - powered by 140 Монтански бизоня

Comment

Първоначално публикувано от DiStefan0 Покажи съобщение
                              E он тоа мачарок ако като тебе е .. да лочи алкохолец безразборно .. нормално да му мирише на убаво пикнята

за протокола аз ползвам консерви на Търтъл ..
                              Кой бре ?
                              Я ли бре ?
                              Я не пием моооо оооуу

Доведи поне трима души които са ме видели да пия някога .... Ония пустиняци от блатото не се броят .
                              Еле па и те са едни пиячи - единия на фанта , другия на чай

Това с консервите е якия ароматизатор - в багажника имам една от копърка .
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                              X