Известие

Collapse
No announcement yet.

Какви ароматизатори използвате ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Има едно под формата на малки люспи и мирише - слагам го в пепелника и като се поотмирише си гася цигарите в него.
    Другата миризма е когато си мажа седалките с тоалетно мляко - мирише на бебета.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Не ползвам ароматизатори щот' самият аз си мириша много и ароматизирам навсекъде
      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
      x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
        Я турям филтаро за купето котарака да го премоча два-три пъти и тогава го тургам обратно
        Ефект: Сите мацки са мои
        Нема да ме имитираш.....прочети ми поста по напред....котарака нема да свърши това, което ти мое да направиш с мацките...

---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:16 ----------

Кой бре ?
        Я ли бре ?
        Я не пием моооо оооуу

Доведи поне трима души които са ме видели да пия някога .... Ония пустиняци от блатото не се броят .
        Еле па и те са едни пиячи - единия на фанта , другия на чай

Това с консервите е якия ароматизатор - в багажника имам една от копърка .
        Блатото е свешена крава за форума....за него или добро, или нищо.....и мирише много по малко от другите раздели...!!!

---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:21 ----------

Първоначално публикувано от DiStefan0 Покажи съобщение
        E он тоа мачарок ако като тебе е .. да лочи алкохолец безразборно .. нормално да му мирише на убаво пикнята

за протокола аз ползвам консерви на Търтъл ..
        А бе вие от Пазарджик от как стана по дълга зимата....само консервирате...

---------- Post added at 11:29 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Има едно под формата на малки люспи и мирише - слагам го в пепелника и като се поотмирише си гася цигарите в него.
        Другата миризма е когато си мажа седалките с тоалетно мляко - мирише на бебета.
        Не се занимавй с глупости......отиваш на околовръстното на Плевен.....спазаряваш един чорапогащтник използван от магистралките......слагаш го за филтър на купето и немаш грижи...кви са тия люспи...?))
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Тука само рода на Шкумбата и сценаристи на Комиците!
          Mercedes S320 W220
          Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Нема да ме имитираш.....прочети ми поста по напред....котарака нема да свърши това, което ти мое да направиш с мацките...

---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:16 ----------

Блатото е свешена крава за форума....за него или добро, или нищо.....и мирише много по малко от другите раздели...!!!

---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:21 ----------

А бе вие от Пазарджик от как стана по дълга зимата....само консервирате...

---------- Post added at 11:29 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

Не се занимавй с глупости......отиваш на околовръстното на Плевен.....спазаряваш един чорапогащтник използван от магистралките......слагаш го за филтър на купето и немаш грижи...кви са тия люспи...?))
            Първо мачката мое да е женска .. тогава феромоните са по-малко, но ефектът е повече.

Второ блатото не, че мирише по-малко .. то изобщо нема никакъв аромат .. е може лекинкоо на спирт само

Трето .. у Пазарджик зима нема, не е имало, нема и да има .. тука се си е Гергьовден и Коледа .. редуват се секи ден

Четвърто - за въпросните чорапогащи, а и други ъндъруиър дрешки съм чувал, че са си цяла екосистема, и се движат. Та да не избега от под капака ..
            Alfa Romeo JTD - powered by 140 Монтански бизоня

Comment

Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщение
              Тука само рода на Шкумбата и сценаристи на Комиците!
              ).....дай ни само тема и ако сме на линия...за нула време 100 страници.....
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

С вашите ароматизатори не мога да не споделя един виц:

Блондинка седи в автомобила си, чакайки светофарът да светне зелено. В съседната лента стои баровец с Мерцедеса си, гледа я особено и започва да отваря прозореца. Блондинката щастлива, надявайки се на флирт, също започва да сваля прозореца. Баровецът се усмихва и казва: - Какво, и ти ли пръдна?
                alfa romeo sprint 1984

Comment

Ако ми мине през ума да ползвам усмърдител обикновенно си купувам парфюм и пръскам мокета на пода.Намирам го за далче по добре от араматизатор.
                  Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                  156 1,8ТS-99 ......
                  EX
                  159 1,9 JTD-08

Comment

Аз ползвам кот ми падне и са закача на огледалото и до 2 дена е спряло да смърди. Преди 7 год. Като купих 145-цата си взех от тоя на арон ... Като парфюм, за който спомена колегата и от тогава до сега само от него съм оставал доволен ама понеже съм скръндза и не ми се дават 10 лв. ... Иначе тогава ме беше изкарал 4-5 месеца, като пръсках през ден.
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

В Блатото никога не е миришело на спирт!
                      Там хората са културни и със самоуважение. Никога не съм виждал някой, който да лочи спирт.
                      Случвало се е на пръв поглед някои негови членове и членки да са изглеждали пияни като свине, пльоснали се насред мезетата да бръщолевят глупости, но това само се е струвало на неопитни и нисши духом хора, които не са разбирали правилно ситуацията.
                      Всъщност говорим за експеримент на алкохолози, до колко е верен факта, че след определено количество изпит алкохол, той прекрачва границата на сапиенса и отива или в Нирвана или в говната!
                      Всъщност той е в Нирвана и за това нещата, които ломоти с патос са неразбираеми за другите, не до там разбиращи от философията люде.
                      Ето как, едно събитие, породено от възвишени чувства може да се изтълкува превратно, като пиянско свинство на оскотели представители на Хомо сапиенс, които са паднали дори под нивото на хомо еректус, защото още от преди три мастики са загубили способността си да стоят прави на два крака.

Няма нито един ароматизатор, който да не е вреден. Всички те са производни на бензолови въглеводороди. Такива имаме концентрирани всякакви в завода и много добре знам какви свойства имат. Дразнят и горят не само лигавиците, но дори и кожата. Те са причината за много алергии, белодробни и дерматологични проблеми. Няма по-добър ароматизатор от собствената чистота.
                      Дори и торбичките със стърготини могат да бъдат опасни. Много от тях съдържат упойващи вещества.
                      Най-лошата комбинация е мръсна кола и силен ароматизатор. Няма такава воня. Дори и да пръднеш, пак не можеш да облагородиш обстановката и да я доведеш до онова състояние, при което да можеш да кажеш:" да, това вече е моята кола"!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Кой бре ?
                        Я ли бре ?
                        Я не пием моооо оооуу

Доведи поне трима души които са ме видели да пия някога .... Ония пустиняци от блатото не се броят .
                        Еле па и те са едни пиячи - единия на фанта , другия на чай

Това с консервите е якия ароматизатор - в багажника имам една от копърка .
                        АЗ! Аз съм виждал няколко пътя Съни моя човек напълно и тотално пян!!! веднъж фморската градина беше заградил едни полякини да им обяснява нещу, след туй в началото на Аспаруховия мост редеше едни пасианси и другите пъти при нас фсимитли! Свидетел имам Кайо Растафара! както и няколко полякини, една котка и няколко лично мои хора точка!

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                          АЗ! Аз съм виждал няколко пътя Съни моя човек напълно и тотално пян!!! веднъж фморската градина беше заградил едни полякини да им обяснява нещу, след туй в началото на Аспаруховия мост редеше едни пасианси и другите пъти при нас фсимитли! Свидетел имам Кайо Растафара! както и няколко полякини, една котка и няколко лично мои хора точка!
                          screenshot or it didn't happen
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ае бат Съни думай как сам си заградил полякините, на пасианси не вервам нема та карам ми редиш.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

screenshot or it didn't happen
                              хаххааааааа

Comment

И аз вервам само на... я, а не на благата ракия!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X