Известие

Collapse
No announcement yet.

Христос възкресе!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

честито ви за празника! но аз съм ортодоксален евреин и ...
    Иначе ми е интересно уж всичките три религии - нашата, вашата и тяхната почитаме един и същи бог и използваме едни и същи думи в молитвите си а защо воюваме едни с други?

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      Иначе ми е интересно уж всичките три религии - нашата, вашата и тяхната почитаме един и същи бог и използваме едни и същи думи в молитвите си а защо воюваме едни с други?
      Тъй де. Ма кат немойм се разберим, как се казва и кой кум, кой сват и кой на булката брат.....
      Та тъй. Аз ли се криво молих Господи или криво ме разбра...
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Един чужденец пристигнал в Йерусалим, качил се на едно такси и казал на шофьора:

- Закарай ме при онази стена дето вие евреите си блъскате главите и плачете.

И онзи го закарал пред данъчното.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Ти да не си нещо против правото ни да воюваме едни с други май?
          Засега може да спиш спокойно-другите две религии не планират да ви нападат,стига да взимате малко по-ниски лихви по кредитите на едните отколкото давате по депозитите на другите.Щом си евреин смятам знаеш как става номера и няма да ти го казвам за да не отваряме и други.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
            Засега може да спиш спокойно-другите две религии не планират да ви нападат,стига да взимате малко по-ниски лихви по кредитите на едните отколкото давате по депозитите на другите.Щом си евреин смятам знаеш как става номера и няма да ти го казвам за да не отваряме и други.
            В тая светла тема, май се прокрадва ционизъм!..
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Май ще трябва да те приобщя към Вярата в Голямото Чудовище (истинското ,а не Летящото Спагетено),за да получиш и ти Просветление.Няма хабсолютно никъв ционизъм тук,има само мир,любов и всеобщ просперитет.

Comment

alfa romeo 156

Воистина Воскресе.Да питам колегите кога ще е Итал феста тази година?
                Да си алфист е най-голямата мания:Alfa Mito 1.4 TB,Alfa 166 TB V6 ,Alfa 164 super 2.0 T.Spark 8v, Alfa 145 1.6 T.S., Alfa 145 1.4 T.S., Alfa 145 QV 2.0 16v T.S., Alfa 156 2.0 16v T.S.,Alfa 155 1.8 T.S 8v, Alfa 155 1.8 T.S 16v

Comment

Първоначално публикувано от veo777 Покажи съобщение
                  Воистина Воскресе.Да питам колегите кога ще е Итал феста тази година?
                  е .. да питаш такъв въпрос си е чисто заяждане ти май се заяждаш а? абе, ти се заяждаш май

---------- Post added at 00:43 ---------- Previous post was at 00:42 ----------

Май ще трябва да те приобщя към Вярата в Голямото Чудовище (истинското ,а не Летящото Спагетено),за да получиш и ти Просветление.Няма хабсолютно никъв ционизъм тук,има само мир,любов и всеобщ просперитет.
                  моля само без разсизъм!

---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:43 ----------

виж са, глей са и аз взимам лихви но и на мен ми взимат тва с лихвите си е сложна работа особено сложната лихва дори нашия брат Айнщайн не е могъл да я обясни а той все пак е обяснил как работи Вселената но сложната лихва му бяга яко ... затуй трайте си, относно сложните работи

Comment

виж са, глей са и аз взимам лихви но и на мен ми взимат тва с лихвите си е сложна работа особено сложната лихва дори нашия брат Айнщайн не е могъл да я обясни а той все пак е обяснил как работи Вселената но сложната лихва му бяга яко ... затуй трайте си, относно сложните работи
                    Така те искам,Света нема го опраим!
                    Айнщайн си е бил двойкаджия по математика.Но пък уравнението е правилно направено.
                    Според мен е бил наясно и със сложната лихва,дори до степен,че не е представлявала интерес за него ,но все пак е евреин и никога няма да тръгне да я обяснява.
                    Ще си позволя да цитирам един от вашите който за наша гордост е български гражданин и веднъж неволно изтърва следното:
                    гн.Леви "Проблема при вас българите е ,че все много смятате"
                    Last edited by 546; d.m.y г., 10:56.

Comment

Working...
                    X