Известие

Collapse
No announcement yet.

поредната изневяра

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• поредната изневяра

Здрасти секта
    Отдавна мислех да премина от "тъмната страна" и се набелязах перфектна 156 2.4 turismo със кожа, bose и т.н....но в последния момент я изпуснах на търга в и-бей.....та стана така,че смених марката
    Новата е Volvo s60 t5 ,2.3 20V .доста непозната материя, но ..пак е турбобензинка.
    За сега е пълна стоковица,но пак прави фън
    Attached Files
    146 Turbo

Добра машинка, честито и безаварийни
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
      Добра машинка, честито и безаварийни
      Благодаря колега!
      Като усещане много се различава от Алфата ми

А ето на какво попаднах днес случайно
      ... official super bike safety car
      За пръв път виждам 4С на живо-ненормална е!
      Attached Files
      146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
        Благодаря колега!
        Като усещане много се различава от Алфата ми

А ето на какво попаднах днес случайно
        ... official super bike safety car
        За пръв път виждам 4С на живо-ненормална е!
        Различаването от алфата в смисъл как? Волвата иначе са яки машини, честито!

Comment

Ами Тая сток си е 250 коня,Алфата един бог знае.....но на усет 146-та е поне пет пъти по-бърза
          А реално можеби с малко. Просто тук всичко се случва плавно,контролирано-няма го турбо шута на алфата,но пък киломертажа се покачва задоволително на фона на килограмите на волвака.

Обаче звука от 5-ка определено ми допада много въпреки,че колата е със всичките си гърнета
          Attached Files
          Last edited by abart_; d.m.y г., 20:40.
          146 Turbo

Comment

Ами Тая сток си е 250 коня,Алфата един бог знае.....но на усет 146-та е поне пет пъти по-бърза
            А реално можеби с малко. Просто тук всичко се случва плавно,контролирано-няма го турбо шута на алфата,но пък киломертажа се покачва задоволително на фона на килограмите на волвака.

Обаче звука от 5-ка определено ми допада много въпреки,че колата е със всичките си гърнета
            Да, да така е. Возията как е? Определено ще вози доста по-меко от 156...иначе тея алфи вярно човек се влюбва в тях....

Comment

Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщение
              Да, да така е. Возията как е? Определено ще вози доста по-меко от 156...иначе тея алфи вярно човек се влюбва в тях....

Няма как да не вози по добре от 156 при положение че е в класа на 166
              sigpic

Comment

Ъъъ аз имам 146-ца,колега. Ниска,твърда ии шумна Там комфорта просто липсва....а тук е в изобилие.
                Просто няма никакво място за сравнение, от към комфорт ,между двете коли!

Опитвам в момента да изровя на колко бууст върви Т5-та.
                Един ремап евентуално по-натам няма да е зле,да я стреснем малко,че е с дълги предавки и е тежичка
                146 Turbo

Comment

Ъъъ аз имам 146-ца,колега. Ниска,твърда ии шумна Там комфорта просто липсва....а тук е в изобилие.
                  Просто няма никакво място за сравнение, от към комфорт ,между двете коли!

Опитвам в момента да изровя на колко бууст върви Т5-та.
                  Един ремап евентуално по-натам няма да е зле,да я стреснем малко,че е с дълги предавки и е тежичка
                  Автомобила се усеща доста тежък и е доста обезшумен, като по този начин не се усеща толкова скоростта в него. Пробвай го така сток да го дръпнеш с някой и ще се убедиш сам че всъщност е доста динамичен!
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                    Автомобила се усеща доста тежък и е доста обезшумен, като по този начин не се усеща толкова скоростта в него. Пробвай го така сток да го дръпнеш с някой и ще се убедиш сам че всъщност е доста динамичен!
                    Много вярно! Да не си имал такава кола преди

Аз реално имам само 100 мили за сега с нея,тъй като я купих вчера. ..но описанието ти отговаря на вижданията ми до сега
                    Което ме навежда на мисълта,че може да имаш повече опит с тая кола от мен

Ако си бях в бг определено щях да съм замерил вече с някой,но тук е по-различно

Надявам се да ме слуша,и да не се чупи повече от необходимото
                    Last edited by abart_; d.m.y г., 21:29.
                    146 Turbo

Comment

146 турбо? Бензин???
                      Я сподели малко за таз италиянка...

Пс, безаварийни и приятни моменти и със шведката.
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Колега, караш от грешната страна на колата Честито и безаварийно !!

Comment

Ами тук всички карат от грешната страна-тъй,че грешката е вярна

А алфата....тя отдавна не е актуална . Със добрия стар 8V турбо матор от дедра. Тоя сбирщайн направи над 6 години в мен и над 100 к км на сериозно раздаване на газ

Сега си почива от мен в бг,и чака по-голямо турбо....кой знае
                          Attached Files
                          Last edited by abart_; d.m.y г., 00:23.
                          146 Turbo

Comment

Честито и хиляди безаварийни
                            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Новата е Volvo s60 t5 ,2.3 20V .доста непозната материя, но ..пак е турбобензинка.
                              Евала добър избор Честито и безаварийно !

А алфата....тя отдавна не е актуална . Със добрия стар 8V турбо матор от дедра. Тоя сбирщайн направи над 6 години в мен и над 100 к км на сериозно раздаване на газ

Сега си почива от мен в бг,и чака по-голямо турбо....кой знае
                              А относно лампреди матора, хората са си го казали :

" Old Lampredi Twin Cams never die, they just get stronger, more reliable and powerful! "
                              Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 18:49.
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                              X