Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Честит празник на труда!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеПрочети внимателно.:http://avtorski.pogled.info/article/...t-na-balgarite
Много е удобно да търсиш проблемите вън от себе си.
Това действие е силно-щадящо психиката и е добре познато сред психолозите.
Аз съмият живея по-добре отколкото съм живял преди 10, 20 или 30г. Познавам и огромен брой хора, като мен.
Вписването в нови стандарти винаги е трудно за определени хора. Тяхната ситуация също ще се подобри, но вдигането на крака на социалната система изисква много повече време в сравнение с индивидуалната.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСтановището на пораженеца.
Много е удобно да търсиш проблемите вън от себе си.
Това действие е силно-щадящо психиката и е добре познато сред психолозите.
Аз съмият живея по-добре отколкото съм живял преди 10, 20 или 30г. Познавам и огромен брой хора, като мен.
Вписването в нови стандарти винаги е трудно за определени хора. Тяхната ситуация също ще се подобри, но вдигането на крака на социалната система изисква много повече време в сравнение с индивидуалната.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеЧестит празник другариТаз година проводници,а дугудина подводници
Да живее Иво Папазов-Ибряма,и ашкулсум на Христо Стоичков
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеБачкатора Христо Стоичков го излъгаха на няколко пъти и ако продължава да се доверява на мними приятели ще го доведат до просешка тояга.
Христо Стоичков е сред топ 3 на най-великите българи за всички времена! Евала,евала,евала!!!Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 01:35.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеХристо Стоичков е сред топ 3 на най-великите българи за всички времена! Евала,евала,евала!!!ни е величието!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЧестит празник!
Достойни са тези, които си вадят хляба с честен труд!
Бъдете живи и здрави!
Аз отивам на агрофитнес, щот трудът краси, пък съм грозникAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЧестито!
Аз отивам на агрофитнес, щот трудът краси, пък съм грозникПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеДеа и дофторите ви деа....спри цигарите че вредни, след малко дай едно огънче, сакън не пипай лопата и мотика че фащат мазоли и дископатия...сега на агрофитнес щял да оди.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Да е знам ва уе имахме идин доктор едно време кат та види че пристъпяш от крак на крак пред кабинета викаше ела ти дам един течен аналгин и кажи колко дена искаш и вадеше домашния аналгин от шкафчето.Туй най-често за първи май че да не ходим на манфестация и да носим плакати с любимия вожд.Много грозен беше и той и Цолата Драгойчева.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеДа е знам ва уе имахме идин доктор едно време кат та види че пристъпяш от крак на крак пред кабинета викаше ела ти дам един течен аналгин и кажи колко дена искаш и вадеше домашния аналгин от шкафчето.Туй най-често за първи май че да не ходим на манфестация и да носим плакати с любимия вожд.Много грозен беше и той и Цолата Драгойчева.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment