Известие

Collapse
No announcement yet.

Сън протектори (щори)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
    таз кола ми е любимата кола ама честно (виж няма емотикони) адски красива и адски добра ама не мога да се разделя със 166-цата просто не знам ква е таз любов кво е туй нещо ...
    а и снимката е на BMW Alpina божееее

Тука на тая 7-ца данъка и е,за година и половина я купуваш още един път.Иначе за 3 бона я зимам ала-минут
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
      Тука на тая 7-ца данъка и е,за година и половина я купуваш още един път.Иначе за 3 бона я зимам ала-минут
      мхм така си е ... иначе тука в БГ такива работи нема но пък не си батка или пък си голема батка ама колко да си голема

Comment

виждала съм вградени щори в рено лагуна комби, от около 1998-2002 година, не си спомням точно
        няма ли как да се пригодят някак и за други коли, всички малки дзверове се мръщят на слънцето
        а с лагуни сигурно е пълно по моргите и не струват като баварци
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
          виждала съм вградени щори в рено лагуна комби, от около 1998-2002 година, не си спомням точно
          няма ли как да се пригодят някак и за други коли, всички малки дзверове се мръщят на слънцето
          а с лагуни сигурно е пълно по моргите и не струват като баварци
          не могат поне няма къде да се помести системата за щората ...
          Така аз се заемам да направя прототип днес намерих подходящ плат разработен е от НАСА и си носи съответните сертификати за енергоефективност отблъсква всички UV и infrared лъчи - стискайте палци

Comment

Working...
          X