Станах вчера сутринта и криво-ляво подбрах челядта и жената, към кварталното кафе. В него видях двама наши мургави събратя, които си пиеха кафето. Направиха ми впечатление двете лопати, които те бяха акуратно подпряли на върбата в двора. По тях си личеше, че момчетата имаха правилно отношение към работата и се развеселих, като се сетих, как бившият министър на транспорта обясняваше, че основното средство за запълване на дупките по пътищата е ДЦЛ.
Интересното настана след около четвърт час.
Пристигна патрулка на Полицията и ДЦЛ се намести вътре, точно като в такси. Явно си бяха познати и ...
И тука започнах да си задавам въпроси.
Мнозина знаете, че някога бях точно в бизнеса с патрулките и знам колко строго се държеше за това, кой можеше да влиза в тях.
Първоначално ми стана драго, че полицията се грижи за хората, а после нещо се пречупи в мене.
Червея на съмнението ме заяде!
Интересното настана след около четвърт час.
Пристигна патрулка на Полицията и ДЦЛ се намести вътре, точно като в такси. Явно си бяха познати и ...
И тука започнах да си задавам въпроси.
Мнозина знаете, че някога бях точно в бизнеса с патрулките и знам колко строго се държеше за това, кой можеше да влиза в тях.
Първоначално ми стана драго, че полицията се грижи за хората, а после нещо се пречупи в мене.
Червея на съмнението ме заяде!
Comment