Известие

Collapse
No announcement yet.

Дистрибутори на алкохол и бира в страната

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дистрибутори на алкохол и бира в страната

Колеги, имам нужда от малко помощ - търся дистрибутори (фирми) в градовете Пазарджик/Пловдив, Бургас, Велико Търново и Варна. В интернет попадам на странни и неориентирани елементи, а и някои с които досега съм работил искам да ги сменя със сериозни, защото буквално ставаме за смях пред чужденците. Моля да ми давате координати на фирми с които работите или за които имате що годе проверена информация на местно ниво. Благодаря предварително за отделеното време.
    Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
    Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
    Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
    Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
    Колеги, имам нужда от малко помощ - търся дистрибутори (фирми) в градовете Пазарджик/Пловдив, Бургас, Велико Търново и Варна. В интернет попадам на странни и неориентирани елементи, а и някои с които досега съм работил искам да ги сменя със сериозни, защото буквално ставаме за смях пред чужденците. Моля да ми давате координати на фирми с които работите или за които имате що годе проверена информация на местно ниво. Благодаря предварително за отделеното време.
    Радо имам адски силни връзки в Avendi но ти си прецени като знаеш за какво иде реч и да знаеш оная градинка може да е спокойна но има много кучета и скоро с Ани те чакаме в нашта

Comment

В Авенди ако не си близък с новата управителка не виждам как ще стане, предлагат сходен продукт, но не пречи да пробваме. Някой друг жокер колеги?

Comment

Грестокомерс има на доста места (но Авенди са по-добри - поне в 'моята' област)
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

Благодаря nhg, сериозен каталог и покрититето ме устройва, но за съжаление не работят с алкохолни напитки.

Comment

Working...
          X