Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ от колегите от Пловдив и региона

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко помощ от колегите от Пловдив и региона

Трябва ми сервиз или магазин за резервни части за акумулаторни коли.Имало сервиз но в интернет нмищо не намирам...
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

За коли незнам дали ще станат, но все пак звънни им да ги питаш.
    От София съм и ни поддържат служебните електрокари.
    http://apexservice.net/site/?page=about
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Става на въпрос за детска кола,и ми трябва редуктора или зъбноколело от него

Comment

Ахаа, добро уточнение, извинявай за подвеждането.
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Няма проблеми.

Comment

Това ли ти трябва?
            фирма радина-м оод пловдив е специализирана в проектиране, цялостна изработка или зъбонарязване на всички видове зъбнопрофилни детайли - конусни, цилиндрични, червячни и верижни зъбни колела, зъбни венци с вътрешни и външни зъби, детайли с правостенни и еволвентни шлици, зъбни рейки, зъбно-ремъчни шайби, червяци, преговащи валове и шнекове. богатия машинен парк и инструментална екипировка позволяват производството на корони и пиньони с прави и криволинейни (спирални) зъби и хипоидни предавки. радина-м оод извършва ремонт на диференциали, планетарни и червячни редуктори, скоростни кутии, зъбни помпи и др.
            радина радина м пловдив ремонт редуктори зъбонарязване зъбообработване зъбни колела предавки производство конусни колела червячни колела верижни колела конични колела рейки

Ако си разглобил детската кола, зъбното колело , което търсиш, се дешифрира и се изработва ново.
            Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
            Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
            Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

...
              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 09:33.

Comment

Това става като вариант,има вариант и в Дупница такава фирма. Но с Мордохата коментирахме,че най-вероятно няма да е оправдано от към средства т.е. сиг ще е много пари.За редуктори нови от един магазин ми споменаха 30-40 лв,та въобще дали ще се наемат и за изработка.

Comment

Та намерих 2 варианта,но нямам кога да ходя до Пловдив за да ги проверя. Директен вносител и частно лице което ремонтира такива колички. Вносителите искат на място да се сравнят въпросните части за да сме сигурни че ще станат,а пък въпросният Иван-частното лице иска да му пратя по еконт за да види и той какво може да направи. Въпросът е дали някой от вас колеги ще се съгласи да му пратя частта и да мине да провери какво може да се направи,за което ще съм много благодарен че нямам много доверие на Иван.

---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:28 ----------

Ако има някой готов да съдейства да ми звънне да се уточним-0899855221

Comment

Working...
                  X