Известие

Collapse
No announcement yet.

Bosch или Black & Decker

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
    Аз точно се чудя дали да взимам от тук или от Англия.

+ цените са с едно 30%-40% надолу

- няма гаранция

Щото примерно може и да се вземе син Bosch на цената на зелен в БГ. Или B&D 18V с литиево йонна батерия за 150-160лв, при цена тук 235...
    +1 Tвърдо ЗА синя серия от Англия (това, че инструмента е правен за тамошния пазар е само +)
    Или друго от изброените от Гиги по-горе
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

Блек и декер е моя винтоверт, взех го на промоция преди 7 години с 2 батерии на 12в. Направил съм 3 апартамента с него (гипсокартон, мебели, дупки, дюбели) мин. година батериите се предадоха, разглобих ги и се оказа, че едната е с 3 елемента за смяна, другата с 2, смених ги и заработи като нов. Пък и плюса е, че на 12в винаги може да се пусне външно захранване от акумулатор.
      Alfa 159 2,4 JTDm Q4
      ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
      ex Alfa 156 1,9 JTD
      ex Alfa 75 1,8

Comment

18 волтовия ми винтоверт работи идеално включен в запалката
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ако няма да ползваш машината често, не се хвърляй на разни маркови скъпотии - по-добре висок клас на някоя малкоизвестна марка, отколкото нисък клас на реномираните фирми

Преди 5-6г., да не е повече, си взех един 24-волтов с две батерии за 100лв. на промоция, който се ползва за какво ли не - досега никакви проблеми, само батериите вече започват да не държат много.
          Last edited by old alfist; d.m.y г., 20:24.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
            Купувам доста машини за фирмата и момчетата ги ползват като чужди та имам следното наблюдение за здравина и качество.
            Хилти
            ДиВолт
            Бош синя серия
            Макита
            Спарки
            Зелен Бош
            Всички останали, въпрос на късмет, какви ли не съм взимал Б&Д, Енхел, Скиил, райдер и т.н.

Естествено машината се взима според нуждите, тежина, сила и т.н.
            Например Хилти имат чипове в някои машини, при перфораторите ако повече от 50%/мисля/ си къртил не признават гаранция. На някои сервизите са кофти на други частите са скъпи и т.н.
            Та избирай според това какво може да свърши машината а не според марката, така или иначе ще я пазиш и няма да я ползваш яко.
            Пробвай FESTOOL
            sigpic
            Alfa Romeo 159 SW TI-ex
            Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
            http://www.facebook.com/VenturaGarage

Comment

Истината е в Кango.
              sigpic

Comment

Имам няколко такива уреда, включително и един на 220 волта. Добичето сигурно ми е набор, но още работи. Понякога го ползувам с един малък ЮПС.
                Уред от България отдавна не взимам. Всичко е от най-лошото за марката и модела. Колкото и да е странно, единственото което като уред съм взел и не ме е разочаровало е само от Лидъл. Уж разни измислени марки, а каквото съм взел и до сега работи. Всичко е въпрос на късмет.
                По мои наблюдение волтажът на уреда не е непременно пропорционален на силата му. Има такива с литиеви батерии, които са доста прилични, а най-хубавото е, че можеш да го зареждаш когато искаш и това става много бързо.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Батериите са по-скъпи от уреда, както тонерите са по скъпи от принтерите.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Имам няколко такива уреда, включително и един на 220 волта. Добичето сигурно ми е набор, но още работи. Понякога го ползувам с един малък ЮПС.
                    Уред от България отдавна не взимам. Всичко е от най-лошото за марката и модела. Колкото и да е странно, единственото което като уред съм взел и не ме е разочаровало е само от Лидъл. Уж разни измислени марки, а каквото съм взел и до сега работи. Всичко е въпрос на късмет.
                    По мои наблюдение волтажът на уреда не е непременно пропорционален на силата му. Има такива с литиеви батерии, които са доста прилични, а най-хубавото е, че можеш да го зареждаш когато искаш и това става много бързо.
                    Да верно че работят само дето според един лазерен термометър сичкото комшии бяха в клинична смърт а уж ракията загрявала особено ако си перманентно настинал.Да не говорим за метолатърсача който се излъгах а си купя оттам че открива кабели в стената само като се покажат.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                    X