Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво става в Гърмен и циганите в майка България?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво става в Гърмен и циганите в майка България?

Някой знае ли?
    ALFA ROMEO 156 1,9 JTD (932B2) 77kW 105hp+++

За Гърмен не знам,но по принцип циганите в майка България правят това което и българите.Оцеляват.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

М не е баш така, циганите оцеляват по-лесно.Я примерно да взема да вдигна една къщичка че до нас има свободно място.Познай дали ще ме ожали някоя медия че ми е динствено жилище и т.н.Или да взема да забременя някоя 12-13 годишна ученичка, и без да я забременя ще съм най-големия педофил на света, за циганина е въпрос на обичай.Някои баби са малко по-големи от дъщеря ми но вземат детски, а детето за което вземат, вземат и то детски.Става туй че на народа взе да му писва, ама ми се струва късно, работата е изтървана.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        М не е баш така, циганите оцеляват по-лесно.Я примерно да взема да вдигна една къщичка че до нас има свободно място.Познай дали ще ме ожали някоя медия че ми е динствено жилище и т.н.Или да взема да забременя някоя 12-13 годишна ученичка, и без да я забременя ще съм най-големия педофил на света, за циганина е въпрос на обичай.Някои баби са малко по-големи от дъщеря ми но вземат детски, а детето за което вземат, вземат и то детски.Става туй че на народа взе да му писва, ама ми се струва късно, работата е изтървана.
        не знам защо но напоследък все повече хора искаме такъв като ЧичУ Ади ...

и моля само без разсисан!

Comment

Наредбите на Общините противоречат на ЗУТ-а, когато незаконната сграда е единственото жилище на семейството.

И тук идват няколко въпроса :

1. Когато няма сключен граждански брак - това семейство ли е.

2. Защо се допуска да се строи сграда без собственост на земя или преотстъпено право на строеж, да не говорим пък за одобрени проекти и удостоверение за въвеждане в експлоятация.

3. Причините за движението на маси от хора в малък период от време.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Единствено жилище когато е законно.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Олди, защото са гласоподаватели, демек електорат. Защото като дойде време се припомня за всичко това и туй то, на другите се дават малки суми. Малки суми прости хора и резултата е на лице. Българина не искам да го коментирам и да влизам в безсмислени политически полемики. Заслужаваме си съдбата с пълната и тежест.
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Аха,ама да не забравяме една малка подробност преди да хвърляме камъни.Колко от активното работещо население в България(което за мен са до 50 годишна възраст) и имат собствено жилище,са го купил с техни изкарани пари?Супер много малко.Повечето им е подарък от мама и тати и баба и дядо.В което няма нищо лошо дай боже всекиму.А тия които нямат такива подаръци?Държавата какво им предлага като възможност за покрив над главата.Минимална заплата от 1500лв за си покрива основните разходи+наем?Или държавни жилища на минимални наеми за хора с ниски възможности?Поне такива имаше бол по комустическо време?Държавата предлага едно и също както на българина така и на циганина,един голям...........Заговорихте за електорат,само че когато разбереш,че гладъ е по силен и от тока,тогава ще можеш да разбереш,че човек е в състояние да направи куп ненормални неща включително и това да си продаде гласъ за да се нахрани.

Comment

---
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:52.
                  Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                    Щом си сигурен че е така, пробвай да не си плащаш токът. Или пък да си надградиш единственото(съсем законно) жилище, без разрешителните. Проблемът е сериозен и колкото по вече се отлага решението, толкова по висока ще е цената за решаването му. Тия хора ТРЯБВА да заживеят в настоящето. Има някаква граница за паразитна популация, която като се прескочи убива и гостоприемника и паразита. Така е в природата, така ще стане и у нас.

В България има цели блокове от българи които крадът ток,не 24 ч. но много хора знаят как........ се случва.И то по простата причина че не им достигат средствата.В западно европейски държави два пъти по малки от бг по площ с 3 пъти повече население,съчетано от 130 националности и поне още 30 етноса няма проблеми,при нас с една националност и един етност има проблеми.Българина е консервативен до мозъка на костите си и има мислене от 15-ти век преди христа,иска модерната европа да го приеме въпреки че е абуриген,а той не приема другите абурегени.Е няма как да стане.

Comment

Част от въпросната общост, играе ролята на просяци в Скандинавсите страни и въпреки разликата в стандарта, кара тук нови луксозни коли, далеч по скъпи от на тези, които им дават милостиня.
                      sigpic

Comment

---
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:51.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Част от въпросната общост, играе ролята на просяци в Скандинавсите страни и въпреки разликата в стандарта, кара тук нови луксозни коли, далеч по скъпи от на тези, които им дават милостиня.

Според швецкото законодателство,просията в тяхната страна не е забранена и това не е престъпление.Ех тая българска завист..........завидяхте им за скъпите ламаринки.Само че върви и с той ти по 8-9 часа в нечовешкия студ и се унижавай и карай скъпа кола.

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                            Според швецкото законодателство,просията в тяхната страна не е забранена и това не е престъпление.Ех тая българска завист..........завидяхте им за скъпите ламаринки.Само че върви и с той ти по 8-9 часа в нечовешкия студ и се унижавай и карай скъпа кола.
                            Нещо май не можеш да разбереш играта на тези хора, които живеят на гърба на другите.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                              В България етносът не е един. Да упрекваш българите в нетолерантност е най малкото - смешно. Тъкмо свръхтолерантноста позволи проблемът да добие такъв размер. Както и да е, не за това ставаше въпрос. Говорехме си за дискриминация. Може и да има българи които крадът ток, но това е възможно само до момента в който "ги надушат". След това си плашат "с лихвите". Лично мен ме накараха да събарям покрив, щото билото било по високо с 15см. Ако все още твърдиш че държавата има еднакво отношение към всичките си граждани, вземи пребий някой доктор или полицай(моля те - не го прави), и тогава пак повдигни глас в защита на неоправданите. Ако не знаех че щраусите в същност не си заравят главата в пясъка, щях да ти кажа че само си мислят че се крият, правейки го.
                              Ще се повторя - проблемът вече е сериозен, а сериозните проблеми рано или късно намират разрешение. Въпросът е само каква ще е цената.

Много ясно че са нетолерантни.Да си припомним ли скандала с бежанците?.........Ще ли там да им омачкат розите там в унуй село ли, градче ли кво беше.И на много други места просто не ги искаха,и си триеха дупето с кви ли не измислени оправдания.Специялно за ток българите крадът много повече,само че не толкова очевадно,а доста по хитро, след 22ч. .... , понеже са малко по така....на горния етаж.И замислете се,ако държавата влезе с фадромите през техните бараки,както би трябвало да се случи по закон.Европа ще ви разчекне.Европейски субсидии стоп.И се запасявайте още от сега яко с боб и леща в мазите.

---------- Post added at 01:53 ---------- Previous post was at 01:48 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Нещо май не можеш да разбереш играта на тези хора, които живеят на гърба на другите.

Много добре я разбирам,щото когато аз съм започнал да водя стандарт и начин на живот в западна европа,тия хора са чували за Швеция само от предаването Атлас по канал 1-но.
                              Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 03:03.

Comment

Working...
                              X