Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво става в Гърмен и циганите в майка България?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    По западния стандарт си богат.Ако тука имаш жилище и останеш без работа и отидиш в общината да запиташ за социялни помощи,ще те накарат първо да си изпапаш апартамента или каквото имаш там и тогава да дойдеш пак!!!Хора с имущество над 5000 евро,нямат право на социялни помощи като безработни.Получаваш година и половина обезщетение от работодателя,и ако после пак си без работа ще трябва да ядеш това което имаш като имущество и финанси които са над 5 бона.Данъка тука на една 15-20 годишна дизелова кола,каквито в България се карат масово за една година и половина излиза по скъп от самата колата,а на бензинова за две година и половина.На газ положението е също като при дизела.И щи кажа по коя логика хората в бг са по богати от хората на запад.Ако приемим, че твоя апартамент е 30 000 евро,ти имаш капитал от 30 000 евро нали?Аз живея под наем и съм дефакто съм с 0 капитал.Кой е по богатия?
    Да така е...ама тоя модел в БГ няма как да стане....дай му на българина да строй и гради по няколко етажа да има за внуците,който се разбягаха къде ли не......и твоята къща явно стой празна...ама има ли смисъл да коментираме....защото тук е виновна политиката....трябва да се инвестира в цялата страна, а не само в два три града.....те американците раздават зелени карти, но не за Лас Вегас...а за там дето им трябва работна ръка.....при бай Тошо имаше едно начинание за Странджа Сакар...ама....всичко иска да се бута у София....
    Докато не се създадат еднакви условия и еднакво заплащане на всякъде у БГ.....ще е пълна цигания у нас....

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Не знам колко често си напускате големите, светли, хубави градове, аз скитам често и виждам единствено от тях и бедни грохнали старци
    Е това е истината за цялата ни държава...и това което са градили наште родители баби и дядовци ще се руши от циганите някой ден...Амин...
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Докато не се създадат еднакви условия и еднакво заплащане на всякъде у БГ.....ще е пълна цигания у нас
      Бобчо, ти ми взе думите от устата - не могат да разберат управляващите през всичките години, че София не е България, а е част от нея.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

1. Зная че не ти пука. Личи ти. Не е необходимо да се "хвалиш" ...
        И
        в час по правопис и бълг. език
        да беше разлика нямаше да има.

2. В България жилището НЕ Е вече показател за богатство.

Показател са месечните/годишните доходи.

И на село има едни баби и дядовци с пенсия от 100€-150€ и със "собствено жилище" и тоалетна "в двора", само където за това собствено жилище никой няма да даде дори 5000 € ...
        По селата това е масовият случай.

3. Всеки държавник защитава интересите на държавата си.Ако беше с по-широка обща култура щеше да знаеш, че никой за нищо не се моли, нито ходи някъде да се моли.Всеки си защитава интереса.Има гласувани бюджетни периоди и съгласно този бюджет всяка една държава от ЕС получава пари.

4. За автомобилите и за много други неща и аз искам да е така в България, но поне засега не зависи пряко от мен.Когато зависи ще бъде направено.

5.
        Аз тука не съм се възползвам от една стотинка от евросубсидиите щото държавата генерира достатъчно брутен вътрешен продукт,че да няма никакви проблеми в който и да е отрасъл.
        "Мааш" евро субсидирани салами, пържоли и всякаква манджа, та чак в България се чува как "гъза ти плющи" ...
        След Втората световна война Брюксел завоюва все по-голямо международно значение: през 1958 г. тук се настанява Европейската икономическа общност (предшественик на Европейският съюз).
        Брюксел като "дом" на Европейската комисия, Съвета на Европейския съюз и Европейския парламент (пленарните заседания се провеждат в Страсбург) е от градовете в Европа с на-много получени субсидии по програми на ЕС.

На икономическия ръст на белгийската столица помагат както централното ѝ разположение, така и фактът, че там са разположени такива международни организации като ЕС и НАТО.
        Всички живеещи там така се възползват във всеки един момент от даваното от ЕС, че "ушите им плющят" и се чува ехото от над седемдесет годишното ползване...

Тази твоя "грамотност" говори за нивото ти и какво работиш ...

6.Преставам да "споря" с теб, тъй като се получава като спор с имбецилен.Разликата е че имбецилният има заболяване и "мисленето" и поведението му са последица от това заболяване, а при теб те са резултат на собственото ти поведение досега в живота който си избрал...

П.П.
        Дефакто аз съм окраден от собствения си народ.Браво.
        Образованието, грамотността и културата кой ти ги "окраде"?

П.П.2. При теб не е необходимо никой да те краде -ти си се "самоокрал" с недостатъчните си усилия за образование и грамотност...
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Click image for larger version

Name:	izbori.jpg
Views:	1
Size:	86.8 Килобайта
ID:	2342455

И нещо, което е много интересно и верно, макар че цифрите примерно тук в нашия град са доста по-малки, но има и градове с такива :

http://bez-cenzura.com/epitzentar/vs...robnata-smetka
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
            1. Зная че не ти пука. Личи ти. Не е необходимо да се "хвалиш" ...
            И да беше разлика нямаше да има.

2. В България жилището НЕ Е вече показател за богатство.

Показател са месечните/годишните доходи.

И на село има едни баби и дядовци с пенсия от 100€-150€ и със "собствено жилище" и тоалетна "в двора", само където за това собствено жилище никой няма да даде дори 5000 € ...
            По селата това е масовият случай.

3. Всеки държавник защитава интересите на държавата си.Ако беше с по-широка обща култура щеше да знаеш, че никой за нищо не се моли, нито ходи някъде да се моли.Всеки си защитава интереса.Има гласувани бюджетни периоди и съгласно този бюджет всяка една държава от ЕС получава пари.

4. За автомобилите и за много други неща и аз искам да е така в България, но поне засега не зависи пряко от мен.Когато зависи ще бъде направено.

5.

"Мааш" евро субсидирани салами, пържоли и всякаква манджа, та чак в България се чува как "гъза ти плющи" ...

Брюксел като "дом" на Европейската комисия, Съвета на Европейския съюз и Европейския парламент (пленарните заседания се провеждат в Страсбург) е от градовете в Европа с на-много получени субсидии по програми на ЕС.

Всички живеещи там така се възползват във всеки един момент от даваното от ЕС, че "ушите им плющят" и се чува ехото от над седемдесет годишното ползване...

Тази твоя "грамотност" говори за нивото ти и какво работиш ...

6.Преставам да "споря" с теб, тъй като се получава като спор с имбецилен.Разликата е че имбецилният има заболяване и "мисленето" и поведението му са последица от това заболяване, а при теб те са резултат на собственото ти поведение досега в живота който си избрал...

П.П.

Образованието, грамотността и културата кой ти ги "окраде"?

П.П.2. При теб не е необходимо никой да те краде -ти си се "самоокрал" с недостатъчните си усилия за образование и грамотност...

Виждам колко си ,,интелигентен,, щом не можеш да направиш разлика между месечни доходи и капитал в наличност.Без да включваме къщите на бабите за по 2-3 хил. лв Щото средностатистическия бълг. не живее в къща или апартамент за 2-3хил. лева
            Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 16:56.
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Доги, явно на всички емигранти Ви пораства оная работа и се мислите, че сте над всичко в татковината. Щом не се оплакваш от живота си там, значи си намерил място под слънцето. Не бери грижа...

Sent from my XT1032 using Tapatalk
              Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Аз , ако имах повечкво власт.....връчвам по един АК на 100 човека и къде що е ром ли е, процесор ли е , рам ли е, циганин ли е масов разтрел. После един общ гроб и да се приключва.
                Наистина имат повече права от българите тия.

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Да налея още масло в огъня, ако не сте разбрали за зоопарка вчера!
                  http://bulgaria24.tv/1-%D1%8E%D0%BD%...0%D1%80%D0%BA/

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                    Да налея още масло в огъня, ако не сте разбрали за зоопарка вчера!
                    http://bulgaria24.tv/1-%D1%8E%D0%BD%...0%D1%80%D0%BA/
                    Линка води към някаква онлайн ТВ и нищо не се споменава. А из гугъл пък нищо не пише, хъм......що ли ?

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ето ти го и тук - http://www.altermedia.bg/news/view/4...chniia-zoopark

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                        Толкова съм озлобен, че нямам думи да опиша циганията .... тия на разстрел бееее безочливи мангали

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                          По западния стандарт си богат.Ако тука имаш жилище и останеш без работа и отидиш в общината да запиташ за социялни помощи,ще те накарат първо да си изпапаш апартамента или каквото имаш там и тогава да дойдеш пак!!!Хора с имущество над 5000 евро,нямат право на социялни помощи като безработни.Получаваш година и половина обезщетение от работодателя,и ако после пак си без работа ще трябва да ядеш това което имаш като имущество и финанси които са над 5 бона.Данъка тука на една 15-20 годишна дизелова кола,каквито в България се карат масово за една година и половина излиза по скъп от самата колата,а на бензинова за две година и половина.На газ положението е също като при дизела.И щи кажа по коя логика хората в бг са по богати от хората на запад.Ако приемим, че твоя апартамент е 30 000 евро,ти имаш капитал от 30 000 евро нали?Аз живея под наем и съм дефакто съм с 0 капитал.Кой е по богатия?
                          Много са те "шибали" явно в Швеция и нещо ни завиждаш за живота в БГ ми се струва.
                          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Много са те "шибали" явно в Швеция и нещо ни завиждаш за живота в БГ ми се струва.

.....Божеее боже...колко мъка имало по тоя свят.................. Нерде Ямбол....Нерде Истанбул....
                            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Когато преобладаващата част от циганите започнат да си плащат консумативите, осигуровките и данъците си, тогава ще предизвикат моето уважение към тях - някои хора като мен, когато нямат доходи, плащат всичко това от спестяванията си.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Когато преобладаващата част от циганите започнат да си плащат консумативите, осигуровките и данъците си, тогава ще предизвикат моето уважение към тях - някои хора като мен, когато нямат доходи, плащат всичко това от спестяванията си.
                                Има и такива, аз познавам, работят и си плащат като нас.
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X