Първоначално публикувано от lordliness
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво става в Гърмен и циганите в майка България?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение.....Божеее боже...колко мъка имало по тоя свят.................. Нерде Ямбол....Нерде Истанбул....
Ни дей коментира, моля ти сьие!
---------- Post added at 13:07 ---------- Previous post was at 13:06 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТо и аз съм срещал такива, на които се е гласувало доверие да управляват пари от европейски фондове за интеграция - не ми се иска да споменавам салдата по личните им сметки на физически лица.Lexus IS200
Comment
-
Last edited by DiStefano; d.m.y г., 16:35.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Докато държавата не започне да си върши, както трябва работата, която и възлагаме и за която и плащаме, тъй ще е.
Лошото е в това, че българинът, доста търпелив и гостоприемен по природа, може и да стане много страшен.
Тогава проблемът с набезите на мангалите над старите хора на село ще изглежда, като детска игра.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДокато държавата не започне да си върши, както трябва работата, която и възлагаме и за която и плащаме, тъй ще е.
Лошото е в това, че българинът, доста търпелив и гостоприемен по природа, може и да стане много страшен.
Тогава проблемът с набезите на мангалите над старите хора на село ще изглежда, като детска игра.
Напълно съгласен ... и аз имам и друго виждане , виждал ли си некога циганин или цигани да се заяждат на някой по силен от тях , аз не съм ... гледат да се занимават или със старите хора или с такива които не могат да им окажат съпротива ...смешни боклици !
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Понастоящем в България поради ред причини живеят много субекти за които затворническата килия се явява бонус вместо наказание.
Та аз не разбирам, кое точно се явява възпиращ за извършване на престъпления фактор за тези субекти.
Поради това ще предложа на г-н Плевнелиев да включи в списъка си с въпроси за обсъждане на референдум и въпроса за връщане на смъртното наказание.
Може да се помисли и по въпроса затова в НК да се добавят и нови форми на наказания, като публичен линч, убиване с камъни или обесване.
Предпочитам останалата част от света да гледа на България, като на държава от третия свят в която обаче нормалните люде умират от естествена смърт.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ахам , това ще е решение и аз съм за него , защото много повече ще се замислят дадените разбойници преди да правят нещо .. факт е че мн хора не ги е страй да откраднат нещо или да ограбят някой . Те знаят че ако ги хванат ще отидат на топло за известно време а осбен че е топло там има и закуска ,обяд и вечеря . Така че на един бездомник , мангал или кафто и да е тея меща го устройват ... или ще е на топло и ще яде или на студено и ще крадне и пак ще преживява ...Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
[QUOTE=Mind_Control;1424522]Особено при тебе мъката е голЕма! Като започне някой да ми мьиека и с писането си ме избива на садизъм.
Ни дей коментира, моля ти сьие![COLOR="Silver"]
Не е лошо в най скоро време да отидеш да се прегледаш в най - близката поликлиника...........
---------- Post added at 18:45 ---------- Previous post was at 18:30 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПонастоящем в България поради ред причини живеят много субекти за които затворническата килия се явява бонус вместо наказание.
Та аз не разбирам, кое точно се явява възпиращ за извършване на престъпления фактор за тези субекти.
Поради това ще предложа на г-н Плевнелиев да включи в списъка си с въпроси за обсъждане на референдум и въпроса за връщане на смъртното наказание.
Може да се помисли и по въпроса затова в НК да се добавят и нови форми на наказания, като публичен линч, убиване с камъни или обесване.
Предпочитам останалата част от света да гледа на България, като на държава от третия свят в която обаче нормалните люде умират от естествена смърт.
И като се има предвит състоянието на правораздавателнатани система смятай че ще хвърчат главите само на такива които не могат да си купат хора в системата.Жалката истина е че българските затвори на 95% са пълни само с кокошкари, за разлика от американските примерно.Недей да бъркаш българското с американското правосъдие.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
И като се има предвит състоянието на правораздавателнатани система смятай че ще хвърчат главите само на такива които не могат да си купат хора в системата.Жалката истина е че българските затвори на 95% са пълни само с кокошкари, за разлика от американските примерно.Недей да бъркаш българското с американското правосъдие.
Именно в САЩ се борят до голяма степен сполучливо с престъпността, защото и кокошкарят и наркобосът биват преследвани еднакво от закона.
Накратко - хората следват принципа на счупеното стъкло.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Защо циганите убиват баби за 20 лв, щото държавата не може да ги спре.Тука що не убиват,ми щото във всяко едно село във всяка паланка има полицейско управление и минум 4-5 патрулки, които патрулират цяла нощ.Ама държавата има ресууурс.А наща няма. Ама що няма.....? Ами много просто..........Беше окрадена през годините.Ама от кой......? От неграмотния циганин Айдън от село Бохот плевенско или от чисти българи деца на комунисти изучени завършили висшето си образувание в белокаменная Масква.След това се върнаха и свалиха цената на цяла една държава до нулата и я приватизираха като фалирало предприятие за един долар.Явно версията, че Айдън от село Бохот е виновен е по удобна на стадото. ...SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
А-ха! И сигурно щот държавата няма ресурс, затова бандюгите ги прибират за няколко часа и пак ги пускат да вършеят. Или тези които ги бутнат в пандиза от това са доволни.
Я да обесят един да видим дали пак така ще бъде.
Ама то рано или късно хората ще го направят, като нямат друг избор.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Това с бесенето няма как да стане щото ние доброволно сме си избрали пътят на демокрацията и европейските ценности, а не пътят на шерията и халифата.Няма как да бесат хора под път и над път, а в същото време след 0ч. да искаш да гледаш Spice Platinum и XXLLast edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 21:19.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Не че държавата нямя ресурс да се справи с циганите и бандюгите, ми после чии гласове ще купуват м?А бандюгите са си техни хора, нещо като поктоянна клиентела която снася.Всеки с интереса си.Като бяха протестите отде намериха ресурс да бият децата ни.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
В момента имаме сериозен проблем. Ако не му се намери бързо и адекватно решение, проблемът ще се превърне в много сериозен.
Тогава ще коства много повече за да се реши.
Аз съм сигурен, че болшинството от хората ще подкрепят връщането на смъртното наказавние, защото имаха достатъчно време да се убедят във вредите от неговото премахване.
Или и това не е цивилизовано?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВ момента имаме сериозен проблем. Ако не му се намери бързо и адекватно решение, проблемът ще се превърне в много сериозен.
Тогава ще коства много повече за да се реши.
Аз съм сигурен, че болшинството от хората ще подкрепят връщането на смъртното наказавние, защото имаха достатъчно време да се убедят във вредите от неговото премахване.
Или и това не е цивилизовано?По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment