Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво става в Гърмен и циганите в майка България?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А бе аре бе, дееа и мангасарите. Крадат ток, ние плащаме, крадат вода, ние плащаме, живеят на гърба на хората, които плащаме и за тях. Самонастаняват се, после претенции, че няма къде да живеят....ми да се самоубиват бе, да мрат там из горите. Тона що го вдигат...щото нек били на загуба, а шо са на загуба?!?!? Щото се краде ток. Помощи, майчинства, еднокрТни детски, кви са тия бе? Мале как пиша и се нервирм още повече. Ако аз си заградя едни сто квадрата в заимовата градинка,е ми дадат ли да си построя къщичка????!?! Ще ме спукат от актове и дела. Аее да не се жалват, на 20 вече са баби по 5 внучета, племето скапано

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Добре де нали сме големите бар-биячи, бием цигани по Орландовци напред назад, раздаваме правосъдие разбираш ли..........и в един момент слиза от колата някакъв българин пребива колегата ти по особенно жесток начин,и ти така тихо и леко са изсулваш ни лук ял, ни лук мирисал...........
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
        Добре де нали сме големите бар-биячи, бием цигани по Орландовци напред назад, раздаваме правосъдие разбираш ли..........и в един момент слиза от колата някакъв българин пребива колегата ти по особенно жесток начин,и ти така тихо и леко са изсулваш ни лук ял, ни лук мирисал...........
        Примерът е нерелевантен. Едното е обикновено престъпление по нк, незасягащо трети лица, другото засяга 70% от българите данъкоплатци. Разликата е от тук до съзвездието алфа кентавър.

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

• ---
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:27.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
            Примерът е нерелевантен. Едното е обикновено престъпление по нк, незасягащо трети лица, другото засяга 70% от българите данъкоплатци. Разликата е от тук до съзвездието алфа кентавър.

Ето и кражбата на ток си е престъпление по НК..........а и да убиеш някого на публично място заради това че ти е направил забележка е бая повече от престъпление.........Значи че няма държава, значи че обществото ни е тежко болно.......... от дълбоко психично разстройство...........имаме нужда от лечение и то спешно........И общините вместо да пръскат за комари, по добре да пуснат хеликоптери да ръсат тежки анти депресанти.
            Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 23:01.
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
              Ето и кражбата на ток си е престъпление по НК..........а и да убиеш някого на публично място заради това че ти е направил забележка е бая повече от престъпление.........Значи че няма държава, значи че обществото ни е тежко болно.......... от дълбоко психично разстройство...........имаме нужда от лечение и то спешно........И общините вместо да пръскат за комари, по добре да пуснат хеликоптери да ръсат тежки анти депресивни хапчета.
              Химтрейлите стигат.Пък и депресия се изкоренява с мотика 8-ми номер и суха почва
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
              X