Известие

Collapse
No announcement yet.

Спасяват ни с Поршета!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    А да не говориме че немогат ситроените да поддържат тръгнали поршета да поддържат Ша мре народа кат си трае и тва е
    Ми това ни е целия проблем на нас,че си траем,не знам до кога само.Тоя път само че не Панагюрище,ами София трябва да е първа за да се чуе.Просто ми се повдига от тия политици-мазняри да ги е*а в майката.
    2011 Giulietta MA-ex
    1995 155 1.8 TS 8V
    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Само не знам как Кайените в сайта са 50 хил евро (айде надали ще купят Турбо с за 100 бона) + 20 хил за оборудване = 250 000 $ Май някой е пропуснал първи клас За мен това е абсолютна тъпотия Ако им трябва проходимо и евтини - Ланд Ровър ,Ланд Крузер , че дори Волво ХЦ70

Жалко че не купиха Лади Ниви на кило само дето на болните щяха да им изпадат пломбите
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Ми дами и господа ако искате да се вдигаме на възстание....

Това е ебати подигравката
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

За чукарите трябва или Нива - дълга база или ЛендРоувър или нещо подобно.
          Кайен-а е минал покрай джипа, ама отдалече.
          Далаверите са очевадни в последните години, което ме навежда на мисълта, че управници, бушони и политици са се убедили, че стадото ще слушка каквото и да сторят.
          А което не искат да се знае - просто ще цензурират.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Баси как да не ме е яд - наща служба хем без заем ( с пари по ФАР) и накупи сума Лада НИва (те спечелиха търга) Сега за капак последния търг спечели Хюндай Гетз + 3 Хюндая от най ефтините джипки+ още някакви квадратни хюндайчета ама на тях поне пише Пининфарина.
            Направо да ме хване яд - ебати гъзара щях да бъда на командировките с Порше Кайен.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

абе тва дали е сигурно че е така???
              да не е некой бошлаф, нема толко малоумен управник дет да земе бензинов Кайен дето харчи 80/100 .....

не че е лош, ама...дайте да не бъдем, да бъдем, да не бъдем
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Че какво му дреме, нали и бензина ще е от същите пари от които е Кайена?
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
                  Само не знам как Кайените в сайта са 50 хил евро (айде надали ще купят Турбо с за 100 бона) + 20 хил за оборудване = 250 000 $ Май някой е пропуснал първи клас
                  Говориш така, защото не знаеш как се доставя персонален компютър за 7 000 (СЕДЕМ ХИЛЯДИ) лева, с чаркове в него за около 600 ... Аз и това съм виждал, та не ме учудва как се е образувала цената на Кайените
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Да явно и турбо им трябват защото един нормален кайен е 110 000лв с ДДС а те за 150 000 usd са поръчали че по евтино от туарег за 65 000 лв или от едно санта фе за 45 000лв да речем ако не щат лади. А иначе ще спира далаверата ама за тия дет не са негови хора. Да исъхнат сичките дано м..... д.....
                    П.С Много сте бързи

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                      ...да се вдигаме на възстание....
                      с лозунг "НИКВИ ЛИНЕЙКИ ДОКАТ КАМАЛ НЕ ВИДИ БеЛ СВеТ!"

бтв някакси ме кефи идеята всичко да е кайен ...
                      не са по-грозни от цитроените дет сега щъкат с предимсто ...
                      а парите ... корупцията ... дреетикуро - народа пвост, има пари ш'плати. отделно е и с заем ... ш'плати и лихвите. и частите. и бензино.
                      ш'ги купим ш'ги продадем беее.
                      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                      Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                        .......ако искате да се вдигаме на възстание....

Това е ебати подигравката
                        Хайде, от кога го чакам този момент, в бойна готовност съм.
                        Само въстание може да размести пластовете образувани от умопомрачението, което е обзело политиците по високите етажи където се намират и си правят угодни врътки на наш гръб.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                        Втора национална среща на 155

Comment

Баси майтапа, сега ще подигравам някои приятели че ще карат линейки
                          Половината мутреси сега ще искат нови коли хехехеее

Това май е единственото смешно в ситуацията.... А иначе.... @#$!%%^#$%
                          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Абе вие като малките деца - някой пусне някоя вестникарска измислица и темата ще стане 10стр.
                            Някой наистина вярва ли че Бърза Помощ е купила(или ще купи) 150 Кайена??????????????

Comment

Първоначално публикувано от deliveryman
                              Абе вие като малките деца - някой пусне някоя вестникарска измислица и темата ще стане 10стр.
                              Някой наистина вярва ли че Бърза Помощ е купила(или ще купи) 150 Кайена??????????????
                              Абе незнам дали сме малки деца ама като видиш правителствения парк и организациите около него са все 5 и 7-ма серия + новите С-класи, а пък като се сетиш и в ква държава живеем незнам кво толкова чудно ти се видя хората да се афектират!!!!
                              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Господари на ефира - Мавриков да пита министъра що ги е поръчал.
                                146 1.6 Boxer '96

Comment

Working...
                                X