Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли тук хора които разбират от скутери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги с Априлията нищо не стана.И да имало отделно резервоарче за маслото и го смесва автоматичноДругото което искам да питам е дали всички скутери имат дълги и габарити,понеже тая Априлия копчето за фаровете имаше опция само за къси Една Yamaha Neos 2006г. има наблизо това е линкаhttp://www.speurders.nl/overzicht/pa...&max_prijs=600 На мен ми ми изглежда бая запазена.Пак е с минарели хоризонт,ама е с въздушно охлаждане.Свали ми до 475 еврака,ама пак са му многоКат се има предвит че е с ограничител и после трябва да се дават пари да се маха.Ако ми свали до 450........
    Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 13:59.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Бацета,човека свали на 450 Мисля утре да го тествам и ако е наред магън

Comment

Ае, ще ти подарим една ушанка, да не ти мръзнат ушите))
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Ае, ще ти подарим една ушанка, да не ти мръзнат ушите))

Нямаш си наидея какво удоволствия ми доставя да си парпоря из града

Comment

Е хайде честито, безаварийни километри с него и внимавай че по пътя си е . ало мамата
            sigpic
            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
              Е хайде честито, безаварийни километри с него и внимавай че по пътя си е . ало мамата

Мерси мерси Сега внимавам,понеже миналата година влезнах в един завой с газ до ламарината и излезнах тоталка Колега исках да те питам,попаднах на скрита лимонка Тоест има скрит дефект,който не можах да хвана на тест драйфа.Като тръгнеш от място има едно разтрисане за 5-6 секунди което идва от зад.Но се проявява чак след 45 мин. каране ,ако е престоял цяла нощ,и то когато тръгнеш от място или си почтил спрял.На студен двигател като тръгнеш го няма.На мен ми мяза на съединител,но дали е тръгнал и само смяна го оправя,или е просто зле центрован.

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                Мерси мерси Сега внимавам,понеже миналата година влезнах в един завой с газ до ламарината и излезнах тоталка Колега исках да те питам,попаднах на скрита лимонка Тоест има скрит дефект,който не можах да хвана на тест драйфа.Като тръгнеш от място има едно разтрисане за 5-6 секунди което идва от зад.Но се проявява чак след 45 мин. каране ,ако е престоял цяла нощ,и то когато тръгнеш от място или си почтил спрял.На студен двигател като тръгнеш го няма.На мен ми мяза на съединител,но дали е тръгнал и само смяна го оправя,или е просто зле центрован.
                Ако си със спортен съединител,тогава може да има настройка,ако си с обикновен няма.Съединителя едва ли е проблема,защото той си заминава кат на кола,демек почва да бускува.По-скоро проблема ти е в редуктора,пробвай да му смениш маслото първо,може и да няма въобще и като загрее да прави номера.

П.С.Скрити дефекти винаги има,при миксери втора ръка.Никога няма да забравя как на мен,на път към КАТ ми се отви вариатора в движение и скутера спря,оттам бутанйе 3 км. до вкъщи и вечерта го разглобих,видях какво е станало,сглобих си го и газззззззз
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Ако си със спортен съединител,тогава може да има настройка,ако си с обикновен няма.Съединителя едва ли е проблема,защото той си заминава кат на кола,демек почва да бускува.По-скоро проблема ти е в редуктора,пробвай да му смениш маслото първо,може и да няма въобще и като загрее да прави номера.

П.С.Скрити дефекти винаги има,при миксери втора ръка.Никога няма да забравя как на мен,на път към КАТ ми се отви вариатора в движение и скутера спря,оттам бутанйе 3 км. до вкъщи и вечерта го разглобих,видях какво е станало,сглобих си го и газззззззз

Преди време имах същите ядове с една кола.Като тръгнеш от място на първа докато отпускаш съединитела го праеше абсолютно същото.И пак само като загрее.Ама така я продадох та не знам точно от какво беше.Масло има ама някаква куча марка Най-ефтиното в града за 3,50 Да изчакам ли да ми светне лампата и да му налея Кастролче, щото не знам от къде му се сменя маслото А и нямам инструменти в нас.

Comment

Преди време имах същите ядове с една кола.Като тръгнеш от място на първа докато отпускаш съединитела го праеше абсолютно същото.И пак само като загрее.Ама така я продадох та не знам точно от какво беше.Масло има ама някаква куча марка Най-ефтиното в града за 3,50 Да изчакам ли да ми светне лампата и да му налея Кастролче, щото не знам от къде му се сменя маслото А и нямам инструменти в нас.
                    Аз ти говоря за маслото в редуктора,отзад до гумата в алуминиевия корпус вътре има зъбни колела,които играят ролята на нещо като скоростна кутия,там маслото се сменя по спецификация,трябва да има пробка за източване и пробка или пръчка за наливане.Маслото за двигателя,ако искаш направо доливай в резервоара,щом не знаеш какво е вътре.Казанчето и отвора за наливане ни трябвало да са под седалката.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз ти говоря за маслото в редуктора,отзад до гумата в алуминиевия корпус вътре има зъбни колела,които играят ролята на нещо като скоростна кутия,там маслото се сменя по спецификация,трябва да има пробка за източване и пробка или пръчка за наливане.Маслото за двигателя,ако искаш направо доливай в резервоара,щом не знаеш какво е вътре.Казанчето и отвора за наливане ни трябвало да са под седалката.

Пробката за наливане мисля че я видях, мисля че се отвърта и завърта.Точно на корпуса напречно на задната гума.Ако са слага по спесификация да зема да мина през един тука където има сервиз за скутери направо да го смени знам че ша ми налее точното масло. Иначе за в горивото полу синтетика или по добре с пълна синтетика?
                      Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 13:33.

Comment

Пробката за наливане мисля че я видях, мисля че се отвърта и завърта.Точно на корпуса напречно на задната гума.Ако са слага по спесификация да зема да мина през един тука където има сервиз за скутери направо да го смени знам че ша ми налее точното масло. Иначе за в горивото полу синтетика или по добре с пълна синтетика?
                        Точно така,ако не можеш сам,отиди да ти го смени някой.Пълна синтетика според мен е най-добре.

Comment

Точно така,ако не можеш сам,отиди да ти го смени някой.Пълна синтетика според мен е най-добре.

Колега забелязвам че само малко да почне да духа вятър, започва да се лашка и губи стабилност.Имам чувството, че всеки момент ще падна.Скутера е лек и явно е от това. А тука всеки ден духа вятър и трябва да караш понякога с 30км/ч. че да не се утрепеш. Което принципно не ма устройва най - малкото че е дразнещо за колите, а и ако бързаш за някъде.....Сложих го да се продава.Чудех се аерокса дали е значително по тежък от тоя.Тоя по талон е 87 кг. Китайчето ми беше незнам точно колко кила, но беше бая по тежък и колкото и силен вятър да духаше нямах никакви ядове и с 80км/ч

Comment

Бацета смених му маслото на редуктора.Лично, понеже в сервиза ми искаха 40 евраки само за труд. Турих му Мотулче Геар пишеше на тубата.Промяна никаква.От сервиза ми казаха че е 100% съединител.

Comment

Бацета смених му маслото на редуктора.Лично, понеже в сервиза ми искаха 40 евраки само за труд. Турих му Мотулче Геар пишеше на тубата.Промяна никаква.От сервиза ми казаха че е 100% съединител.
                              Ами щом са казали така,може и да е така,но може да има проблем по-скоро във втулките му,по които се движи.

Comment

Батета турихмо пълна синтетика Castrol за 15 евро,но не усещам подобрения, иначе до преди това го карах със супер ефтинджос някаква кучешка марка полусинтетика за 4 еврака литъра и е същата работа.Принципно смисъл от пълна синтетика виждам само за дизел

Comment

Working...
                                X