Известие

Collapse
No announcement yet.

България-Албания 0:0

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• България-Албания 0:0

Незнам какво мислите,но след вчерашната игра на националите,много се замислям ,дали е Стоичков е достоен треньор за Националния отбор?
    ' 99 Lancia Delta TD-Super Economy

е аз за това ли чаках по ш...те задръствания за да свърши мача 0:0

няма футбол в тая държава ей
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Жалка картинка - бяхме смешни просто!

Първо БФС-то реши да ни одере кожите с тези цени на билетите, после "лъвовете" бяха като мишки почти цял мач .. после защо нямало хора по стадионите

Аз лично бях на стадиона и не съжелявам, че отидох, обаче с тази игра нищо хубаво не ни чака - според мен е време да си ходи .. да, да същият!!!
      Стискам палци да стане някакво чудо до края на квалификациите, но честно казано не съм оптимист относно класирането ни ..
      Alfa Romeo 155 1.8TS '93
      Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

То май е по-добре да не се класираме че там ще ни се отбият....
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

И аз мисля, че е по добре да не се класираме,защото на Камата няма да можеме да му затвориме устата,че е класирал Националите!
          А колкото до това да чакаме до края пак някой друг да ни свърши работата,също не съм съгласен! Не може цял мач да се центрират балонни топки и да чакаме Бербо да прави магиии
          ' 99 Lancia Delta TD-Super Economy

Comment

Яд ме е само, че се пропилява времето на едно смея да твърдя талантливо поколение!
            Сега гледах интервю с "националнийот селекционер" - бил пуснал Мечо Телкийски на полувремето, за да сме имали по-високи играчи в атака? wtf - ще го оставя без коментар ..
            Alfa Romeo 155 1.8TS '93
            Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

момчета... положението е лошо. по едно време се чудех защо го гледам този мач! Толкова слаба игра, безидейна и не-ефективна не сме имали никога.

Талантливо поколение? Това нещо си замина преди години, от тогава насам само епизодични прояви на някой и друг 'талант' ни радва. Но за съжаление това е реалноста, трябва да се съобразяваме с футболните титани Албания

След като се обърне каруцата пътища много, но погледнато към таблиците още имаме шансове, просто не трябва да бъркаме повече.

Горе главата и ще вземем 6 точки в следващите 2 мача! на 2ри Юни опукваме Беларус там и после ги наказваме и тук!!!
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от PEPINKO
                И аз мисля, че е по добре да не се класираме,защото на Камата няма да можеме да му затвориме устата,че е класирал Националите!
                А колкото до това да чакаме до края пак някой друг да ни свърши работата,също не съм съгласен! Не може цял мач да се центрират балонни топки и да чакаме Бербо да прави магиии
                Какви са тия глупости ,,по добре да не се класираме". Че Ицата не става за треньор е видно, но такива изказвания ....
                '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

според мен май има бойкот и футболистите не се натегат да играят много
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                    е това го няма никъде! как ще бойкотират националния! за националния играеш със сърце! а бойкот означава да нямаш сърце!
                    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
                      е това го няма никъде! как ще бойкотират националния! за националния играеш със сърце! а бойкот означава да нямаш сърце!
                      кво общо има карантията тука?
                      или си некадърен или си много некадърен ...
                      не харесвам стоичков - пълен нещастник е като треньор ... ама не той е на терена все пак .
                      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                      Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

ее винаги го има тоя момент аз мисля че му кроят шапка ама ще видиме

п.с. единтичен случай беше смяната на треньора на цска как още на следващия мач със Стойчо играеха по различен начин
                        но националите го правят по терикатски начин
                        сменят ли Стойчков ще видите как ще зайграе отбора
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

[quote=santo_traficante]
                          Първоначално публикувано от "santo_traficante":1p3mnsm8
                          ее винаги го има тоя момент аз мисля че му кроят шапка ама ще видиме

п.с. единтичен случай беше смяната на треньора на цска как още на следващия мач със Стойчо играеха по различен начин
                          но националите го правят по терикатски начин
                          сменят ли Стойчков ще видите как ще зайграе отбора [/quote:1p3mnsm8]

Лошото е че Стичков и Боби Михайлов си бъркат по дупките и трудно ще стане Даже Боби се е скарал с Наско Сираков заради Стоичков Единствения вариант е да свалят Боби ма па кой ще стане тогаз шеф мен ми се струваше че Боби е най-добрия вариант
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

няма да го свалят Боби ама Боби за да си спаси кожата в един момент ще пожертва Стойчков няма къде да ходят. той е нагъл и няма да си подаде оставка но при следващи загуби ще го свалят от горе нищо че си бъркат по дупките
                            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

много бяхме зле.никаква идея.не разбраха цяло 2-ро полувреме ,че с балонни центрирания няма да станат нещата.трябваше да има повеце тупалки/шутове от далеч/.Не става само с БАЛОНИ -ТРЯБВА И АКЪЛ.

Албанците си доидоха за точката и си я взеха момчетата.А както казва един приятел - в нашта група има 2-ма много добри бивши футболисти/Бат Ицо и Ван бастен /и много слаби трениори.
                              Няма да ни бъде така.
                              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                              X