Известие

Collapse
No announcement yet.

България-Албания 0:0

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз друго не разбирам ...
    каква е причината да се смята, че щом някой е пазил добре или е вкарвал голове ще да стане прекрасен президент на футболен съюз и съответно национален треньор....

не, че вдевам от футбол, но практиката показва точно обратното - ван Бастен, Стоичков ... изключение Клинсман (не че беше мноо добър де)

добрите пък ... Моуриньо, Хитцфелд, Хидинк не знам дали са и докосвали топка извън В регионална ...
    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Аз момчета през цялото първо полувреме не можах да си обясня защо Мечо Телкийски не беше в игра,като е чудесна формаи е градивен играч,Гошко Пеев освен да губи топката нищо друго не направи,тоя Янкович ли как беше там-не трябва дори и Б-група да играе.Това ако не са треньорски грешки,абе то целия мач беше треньорска грешка май.Имаме много добри според мен играчи а не можем да им използваме потенцяла-и то щото някой си мисли че като Стоичков е бил голям футболист ще е и голям треньор---еми НЕ!
      Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
      Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
      Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
      Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

Първоначално публикувано от Az4o
        Яд ме е само, че се пропилява времето на едно смея да твърдя талантливо поколение!
        Сега гледах интервю с "националнийот селекционер" - бил пуснал Мечо Телкийски на полувремето, за да сме имали по-високи играчи в атака? wtf - ще го оставя без коментар ..
        Абсолютно съгласен, имаме силно поколение, но за съжаление треньорът е под всякаква критика. Аз вчера спазих клетвата да не гледам и по тв-то мач под ръководството на Стоичков и си спестих доста нервни клетки. Лошото е, че верно никой няма да го махне, а той да си тръгне сам- абсурд .
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Колеги, кое му е силното на това поколение? Само вижте в кои отбори играят сегашните "звезди" И направете сравнение с отбора от 94 г. Като изключим Бербатов, кой друг знаеше какво прави на терена? И господ да ни стане треньор с тези футболисти толкова. Една част играят в анадола, друга в Китай, трета в милото ни родно първенство. Нито един футболист не играе в реномиран клуб, та дори и Бербатов.
          Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

селекционер <-> треньор

нали правите разлика момчета?

прав е санто, тия да играят така са се наговорили.

Ние албания с 'Б' отбора на ЦСКА трябва да ги бием!!!
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
              селекционер <-> треньор

нали правите разлика момчета?

прав е санто, тия да играят така са се наговорили.

Ние албания с 'Б' отбора на ЦСКА трябва да ги бием!!!
              днес по едно време се чух с мой вътрешен човек и той каза че има съмнения за бойкот
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

За националния и за всякакви вътрешни първества спрях да се ядосвам отдавна...Какъв е смисъл, като всичко си е купено,прекупено, преродадено и нагласено както си му е реда. Не виждам защо и вие си хабите нервите при положение, че някой си върти номерцата и е ясно на всички...

П.П Аз съм ЦСКАр(Севлиевец)..ако мога да кажа, че сампатизирам на някого, но много ми е интересно как ЦСКА бяха пълни балъци и махнаха Г.Марков(КОйто пък уж е сред 3мата най-добри трени на всички време) и изведнъж всичко се оправи и станаха МЕГА ДОБРИ, а в същия момент Левски нищо не направи с Родопа?!?Опа случайност??!?! Аз се обзалагам, че парите вече са оставени на масата и ЦСКА са следващите шампиони...

П.П МОга и да ви кажа, че и Видим-Раковски тази година е отново в А група, тъй като парите вече са дадени...също както ЦСКА...

Български мизериииииии...

Най ме е яд за 30 те минути между подлеза на НДК и Орлов мост
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
                  За националния и за всякакви вътрешни първества спрях да се ядосвам отдавна...Какъв е смисъл, като всичко си е купено,прекупено, преродадено и нагласено както си му е реда.
                  Не мога да съм фен на футбола и да не симпатизирам на националният си отбор. За вътрешното първенство съм абсолютно съгласен - интрига липсва, играчите се подиграват с публиката. Допускат се такива хора като Ивайло Дражев , да му серем в устенцата, да си развява байрака и да срами името на един славен отбор. То се вижда че на хората им писна стадионите са празни и вече не се ходи на мач заради 22 мата на терена а заради името на отбора.
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Вън кюрда от национала!
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                    X