Известие

Collapse
No announcement yet.

дали е истина написаното в обявата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• дали е истина написаното в обявата?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=9tfq1s

Това дали е истина според вас? Първи собственик бил.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Колега в някои западно европейски държави това се проверява с едно цъкане в нета,Аз така се ориентирам да ли въобще да ходя да я гледам,даже и в талоните си го пише.А при нас трябва да хвърляш боб Само кат вида че е сменила 18 собственика, или последния собственик е от преди 3 седмици бягам от нея като дявол от тамян. Иначе за въпросната обява не е изключено да е първия собственик, но за ширините на бг шанса е 1 на 200 000 Няма как да разбереш със сигурност........така че какво да ти кажа......мотор, кола и жена са на късмет, куче и мъж както ги научиш
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Напълно възможно е......а и Ванто Трейд е фирма която още съществува и може да се провери в архива....нищо, че не е официален дистрибутор в момента....в КАТ също може много лесно да се провери....дата на регистрация и дата на закупуване.....
      п.п....това ми напомня за 2008г.....когато се появих в форума и казах, че съм си купил, тоез са ми купили 155 -та от Ауто Гама през декември 1992г. и мнозина не повярваха...)
      п.п...кучето Доги е наплашен от БГ...затуй е избягал у чужбина..)
      Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:21.
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Напълно възможно е......а и Ванто Трейд е фирма която още съществува и може да се провери в архива....нищо, че не е официален дистрибутор в момента....в КАТ също може много лесно да се провери....дата на регистрация и дата на закупуване.....
        п.п....това ми напомня за 2008г.....когато се появих в форума и казах, че съм си купил, тоез са ми купили 155 -та от Ауто Гама през декември 1992г. и мнозина не повярваха...)
        А защо трябва да се проверява в КАТ,в талона си пише дата на първа регистрация,съответно се проверява ВИН-а в Епер,и ще станат ясни нещата.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение

Бобиии приятелю,колко хора в бг могат да си позволят чисто нова кола на 0км? Точно 1-н на 100 000 И то ще е или някоя боза като дачия или рено или мерцедес и бмв.Тоест нещо в двете крайности.Алфа е автомобил от средния сигмент и шанса при нас някой да си я купил чисто нова е точно 1-но на 200 000 Старото ловджийско куче е бракуниерствало много и по нашите гори и по чуждите тайги и знае че при нас едър дивеч рядко се среща.......повечето само зайци и фазани Иначе към голегата който е пуснал темата.Ако ще купуваш,няма никакво значение да ли е първи или пети собственик.По притеснително е да не е 20-ти собственик и то от две седмициЕдна от бившите ми коли беше от първи собственик....реални км,пълна сервизна история от ден първи и т.н. на тестдрайфа беше супер...... и след два месеца почнаха ядовете.

Comment

147цата има форумна лепенка и е със старите софийски номера. Моето усещане е че историята и е реална.
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              А защо трябва да се проверява в КАТ,в талона си пише дата на първа регистрация,съответно се проверява ВИН-а в Епер,и ще станат ясни нещата.
              Е..убаво де...всеки с възможностите си, проверява))

---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:20 ----------

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
              Бобиии приятелю,колко хора в бг могат да си позволят чисто нова кола на 0км? Точно 1-н на 100 000 И то ще е или някоя боза като дачия или рено или мерцедес и бмв.Тоест нещо в двете крайности.Алфа е автомобил от средния сигмент и шанса при нас някой да си я купил чисто нова е точно 1-но на 200 000 Старото ловджийско куче е бракуниерствало много и по нашите гори и по чуждите тайги и знае че при нас едър дивеч рядко се среща.......повечето само зайци и фазани Иначе към голегата който е пуснал темата.Ако ще купуваш,няма никакво значение да ли е първи или пети собственик.По притеснително е да не е 20-ти собственик и то от две седмициЕдна от бившите ми коли беше от първи собственик....реални км,пълна сервизна история от ден първи и т.н. на тестдрайфа беше супер...... и след два месеца почнаха ядовете.
              ь
              Доги нема се лаем тука))....познава 6-човека, който са си купили алфи от магазина...трима са у форума.....иначе за статистиката може и да си прав...наистина няма значение толкова от къде е взета колата.....то като жената...като ти хареса...сакаш да я кецкаш...а историята и преди това.... ти е през оная работа
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

[QUOTE=Бобби;1425376]Е..убаво де...всеки с възможностите си, проверява))

---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:20 ----------

ь
                Доги нема се лаем тука))....

Бате..... мойта порода не лае До кат не скъса месо или не счупи кокал не пуска....... Влашка Каракачанка.....ако си чувал

Comment

Working...
                X